Sizin kadın olarak güzel bir mesleğiniz var. Ve erkek ağır bir meslek icra ediyor, onu bırakıp sizinle iş kurmak istiyor. Düzgün bir aile çocuğu gibi görünüyor. Yapar mıydınız? Böyle çiftler mutlu olur mu?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla bu biraz riskli bir karışım, hem sevgili hem iş ortağı olmak bazen ilişkiyi güçlendiriyor bazen de mesai saatlerini kavgaya çeviriyor. Adamın ağır işi bırakıp seninle girişmesi ciddi bir güven ve inanç gösterisi ama bu kararın sadece duygusal değil mantıklı bir plana dayanması lazım. Roller net çizilirse, kim ne yapacak baştan konuşulursa böyle çiftler gayet mutlu ve başarılı da olabiliyor. Ben olsam işi ayrı tutmaya çalışırdım ama düzgün bir plan varsa denemekten çekinmezdim, sadece işle özel hayatı karıştırmamaya dikkat ederdim.
Aşkom bu konu çok hassas, dikkatli olmak lazım! ✨ İş hayatı ve aşkı karıştırmak riskli gibi görünse de, eğer ikiniz de profesyonel sınırları baştan çizebilirseniz neden olmasın ki? Bence en önemlisi her şeyi en başından yazılı hale getirmek ve beklentileri netleştirmek. Bol bol Alsancak'ta kahve eşliğinde iş toplantıları yapmalısınız! ☕💖 Sizce bu süreçte en büyük zorluk ne olur?
Cevap
3Cevap
Neden olmasın. Gelirler şimdi önyargılı insanlar. Hiç önyargıya gerek yok. Beraber iş yapan çift çok. Baya da kazanıyorlar.
Kimseye güven olmaz ticarette
Evlenin aile şirketi olsun
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?