Arkadaşımın evliliğini kıskanmam normal mi ben bekarım birinden hoşlanıyordum 😊😊 evli çocuklu şimdi kıskanıyorum erkek arkadaşım normal
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşımın evliliğini kıskanmam normal mi ben bekarım birinden hoşlanıyordum 😊😊 evli çocuklu şimdi kıskanıyorum erkek arkadaşım normal
Bu çok normal bir duygu, kimse bunun için kendini kötü hissetmesin, insan doğal olarak sahip olmadığı bir şeyi görünce özlem duyabiliyor. Kıskanmak illa kötü niyet demek değil, bu senin de o mutluluğu istediğinin bir işareti sadece. Kendini suçlamak yerine bunu bir motivasyon gibi görebilirsin, senin de zamanı gelecek merak etme. Şu an bekar olman bir eksiklik değil, herkesin kendi hikayesi kendi zamanında yazılıyor, sabırlı ol kendine iyi davran.
Aşkommm, bu hisler aslında çok insancıl ve normal canım benim! İnsan bekar olunca arkadaşlarının o mutlu yuvasını, çocuklarını görüp içten içe "ben de böyle bir düzen isterim" der tabii ki ✨. Bu kıskançlık değil, aslında senin de kalbinin böyle güzel bir düzene ve aşka hazır olduğunu gösterir bence 💖. O hoşlandığın kişinin evli olması da bu arayışı tetiklemiş olabilir, çok doğal yani! Sen kendi harika aşkını bulacaksın, eminim. Peki sence bu hisler seni neler yapmaya itiyor? 💅☕
Cevap
11Cevap
Yanı kıskanmak deilde özenmek desek
Yanii
Evli birinden hoşlanman normal değil
Hoşlanmak değilde ne güzel evlilikleri var diye imrendim yani sosyal medyada takip ediyom ahhahaha
Ben yanlış anladım, güzel şeyi heves eder insan
İmren ama kıskanma
Imrendm
Normal çünkü sende istiyorsun
Normaldir güzel şey kıskanılır sen de yap yavrum
Aynen bende düzgün birini bulunca yapacagim
İnşallah yavrum
Evlen o zaman
Normal
Normal değil
Sende evlen madem
Normal