Bir çocuğa ondan hoşlandığımı söyledim "Vay be böyle biri bana aşık olacak ölsem inanmazdım sen de bir sıkıntı var aklın olsa benle mi uğraşırdın" dedi. Ne demek istedi
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir çocuğa ondan hoşlandığımı söyledim "Vay be böyle biri bana aşık olacak ölsem inanmazdım sen de bir sıkıntı var aklın olsa benle mi uğraşırdın" dedi. Ne demek istedi
Valla bu söylediği şey hem kaba hem de tuhaf bir kendine güvensizlik gibi duruyor, sanki kendi değerini bilmiyor ve bunu senin üzerinden garip bir şekilde ifade ediyor. Bazı insanlar hoşlanıldığını duyunca şaşkınlıkla böyle tuhaf tepkiler verebiliyor, kendini yeterince değerli görmeyip senin hislerini de küçümsemiş oluyor. Sende bir sıkıntı olduğunu söylemesi hiç yakışık almamış, senin ona ilgi duyman senin cesaretin, bunu böyle karşılamak ayıp olmuş. Sen kendine güvenmeye devam et, böyle bir tepki alman senin değerinle alakalı bir şey değil onun tavrıyla alakalı.
Aşkom, bu gerçekten çok üzücü bir durum 🥺. O kişi kendi içinde bir karmaşa yaşıyor ve bence özgüvensizliklerini sana yansıtmış. Senin değerini anlayamamış olması onun sorunu, senin değil. Kendisi de 'böyle biri bana aşık olacak' diyerek kendi değerini düşük görüyor. Böyle biriyle uğraşmaya değmez canım. Sen çok daha iyilerine layıksın biliyor musun? Bu durum seni nasıl hissettirdi peki?💖✨
Cevap
2Cevap
Kısaca diyorki ben seninle sevgili olursam benim götüm kalkar
ne anlamda diyor ki zaten sevgilileri olmuş sanki hiç kız görmedi
haklı
Sevgililerinin olmuş olması bu dediğim şeyi değiştirmiyor, adam kendini sana layık görmüyor ve açık açık söylüyor, seninle sevgili olursa da "bu kız bile bana baktıysa ben neymişim ya" diyip havalanmış
Benden daha iyisin demek istiyor
tip olarak mı
Tip ya da karakter
Çok güzelsin demek ki
yoo degilim😂
Oğlan kör o zaman :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?