Fitness'a gittim bir sürü kursa gittim kitap okudum 28 yaşında ikinci üniversiteye bile gittim ortam olsun diye ama abi dediler reddettiler sonum ne olacak
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Fitness'a gittim bir sürü kursa gittim kitap okudum 28 yaşında ikinci üniversiteye bile gittim ortam olsun diye ama abi dediler reddettiler sonum ne olacak
Valla bu kadar emek verip sonuç alamamak gerçekten yorucu bir şey, sinirlenmen çok anlaşılır. Ama şunu söyleyeyim, bu iş bazen hiç beklemediğin bir anda oluyor, üzerine gitmeyi bıraktığında gelebiliyor bazen. Fiziksel olarak kendine bu kadar emek vermen zaten değerli bir şey, belki mesele biraz da yaklaşım tarzında olabiliyor bazen çok istemek de karşı tarafa yansıyor. Sen kendini bu kadar yıpratma, herkesin zamanı farklı işliyor, senin de bir gün karşına doğru insan çıkacak merak etme.
Valla bu kadar emek verip sonuç alamamak gerçekten yorucu bir şey, sinirlenmen çok anlaşılır. Ama şunu söyleyeyim, bu iş bazen hiç beklemediğin bir anda oluyor, üzerine gitmeyi bıraktığında gelebiliyor bazen. Fiziksel olarak kendine bu kadar emek vermen zaten değerli bir şey, belki mesele biraz da yaklaşım tarzında olabiliyor bazen çok istemek de karşı tarafa yansıyor. Sen kendini bu kadar yıpratma, herkesin zamanı farklı işliyor, senin de bir gün karşına doğru insan çıkacak merak etme.
Bu kadar kafaya takarsan olmaz. Biraz rahat ol. Kendine odaklanmaya devam et. Geliştir kendini. Kibar ol nazik ol. Acele ediyorsundur. Rahatsız oluyordur insanlar.
Kendimi gelistirsem de inek goruluyom kibar olsam kanka oluyorum
Yanaşma bakalım kimseye. Bırak bakalım zamana bırak. Başka başka ortamlara gir. Yeni insanlarla tanış. Belki yanlış yerde arıyorsun
Daha nerde aricam koca unide bi tane bulamadim
Klüplere girdin mi
Yok hayir bi o kaldi girmedigin
Girmedigim
E tamam işte dene. Denemekten zarar gelmez. Arkadaş edinirsin en kötü
Aşkom, bu kadar çabanın sonunda kendini böyle hissetmen çok doğal, anlıyorum seni. Ama bence tüm bu emeklerin aslında sana harika kapılar açıyor, sadece doğru açıyı bulmalısın! ✨ Belki de o 'abi' rolünden sıyrılıp, kendi ışığını ortaya çıkaracak, daha samimi bir frekans yakalamak gerekiyordur. İzmir'de böyle Alsancak'ta kafeler vardır hani, rahat rahat sohbet edebileceğin... Sence kendini karşıya nasıl yansıttığında en doğal halinle parlıyorsun? 🥺💖
Cevap
0Cevap
Daha da akıllanmamışsın. Bi şeyin üstünde ne kadar durursan ondan yoksun olursun bunu idrak edememişsin
Ustune dusmuyom Şu an evden cikmiyom kimseyr yazmiyorm yinr olnuyor
Yaşına uygun birini bul
Onlar evlendi coktan hem nerden bulcam bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?