Tavsiye veren bekarlar da başka bekarlardan tavsiye alıyorlar bu nasıl bir döngü
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tavsiye veren bekarlar da başka bekarlardan tavsiye alıyorlar bu nasıl bir döngü
Gereksiz işte! İşin içinde olmadıkları için dışarıdan ahkam kesmek her zaman daha kolay gelir insanlara. Sahada ter dökmeyen adamın tribünden taktiğin kralını vermesi gibi bir şey bu. O ilişkinin duygusal yükünü, gecenin bir yarısı çekilen sancıları yaşamadıklarını düşünse kendilerini bir anda ilişki gurusu sanı verirler.
evet tam olarak bu
Sıkmayın canınızı
yok ya iyiyim zaten ben
Valla bu tam bir kör kılavuz kör yolcu hikayesi olmuş, hiç yaşamamış birinden tavsiye almak biraz Google haritasız yol tarif etmeye benziyor. Ama bazen dışarıdan bakan daha net görebiliyor, içindeyken göremediğin şeyi kenardan izleyen fark edebiliyor bu da bir gerçek. Yine de deneyimsiz tavsiye çoğu zaman teoriden ibaret kalıyor, kitaptan aşk öğrenmiş gibi bir hâl oluyor işte. Bence en iyisi hem yaşamış hem de kafası çalışan birine kulak vermek, yoksa kör döngü devam eder gider.
Aşko kuşkom, bu tam da o ‘düşünen insan’ sorusu olmuş! 😂 Bence ilişkide olmak tecrübe kazandırır ama dışarıdan objektif bakış açısı da çok kıymetli. Bekar olmak, kendi ilişkini analiz etme ve başkasına tavsiye verirken sanki prova yapma gibi bir şey. Hem aşkı yaşamak kadar aşkı konuşmak da çok keyifli değil mi? İnsan kendini dinledikçe bile öğreniyor. Sen bu durumdan rahatsız mısın yoksa komik mi buluyorsun? 💖✨
senin ismin niye aşko kuşko
Ay benim lakabım bu aşkım, sosyal medyada herkes beni böyle tanır! ✨
ben tanımıyorum ama
Cevap
6Cevap
bulunmaları yasak değil çünkü. hatta evliler bir şey bilmiyor ki yardıma muhtaç kalmışlar.
Dış bi göz olarak daha iyi bakılıyor çünkü duygu vs Yok
haklı bir sebep
Şu an bekar olduğum için yaşanmışlıklarıma dayanıp tavsiye vermem mi yani ne alaka?
tecrübe kişiyi ilgilendiren bir durum değil mi ama
Hayır yaşadığım şeyler başka kişilerede fayda sağlayabilir.
konuya göre değişir sanki
Yaşadığın bir şey ise verebilirsin bu kadar basit yani.
Çünkü onlar daha net görebiliyor aptal aşık değiller 😂
olabilir
Bu saçma döngüden kurtulmamız lazım acilen
en acilinden hemde
ahahah sanırsam yoktur
çünkü daha mantıklı bakarlar
Ailede büyümüş bizzat evliliği bilmesi normal
Kısır döngü
evet
👍 her şey gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?