Özellikle dikkat ediyorum şöyle yap böyle et diyenlerin hemen hemen hepsi yalnız.
Kelin ilacı olsa kendi başına mı sürer?
#Aşkİlişkileri
#GentleAvenger
Kelin ilacı olsa kendi başına mı sürer?
#Aşkİlişkileri
#GentleAvenger
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevip, beklediğimiz veya unutamadığımız için olabilir.
Bu insanın kendisine eziyet değil mi
Ahmak olmasın insanlar
@Gentle-Avenger duyguya sadakat diye bir kavram var. Birini unutmadan başka biri ile işin olmama durumumu. Unutamayinca olmuyor
Ben unutmak kısmında eziyet değil mi demiştim oysa. Çok zor olmamalı unutmak.
İhanete uğramış biri ol bakim nasil değersiz goruyorsun nasil oluyor ben sadece bir bok sanmışım saygı göstermisim bakalim kim kimi kaybetmiş yalancı insanlarla hayatıma alıp eş mi yapayım guzel dolu dolu hayatimi mahvediym kalitesiz insanlar asla bu görüldüğü yapmam sevdim degmiyormus yaşadım gördüm ve şu an iğreniyorum onunla biri çok istiyordu ben o var diye kimseyle görülmemiş konuşmamız bir an bile kalbimi bozmamis olcam o oysaki ooooooooooooo bak bu kadar uğraşın sonunda sevgimi bilirm nefretimi biliyorum ikiside ağır basıyor okadar emek yasamislik varken böyle yapan biri hiç iflah olur mu olmaz benim gözümde değeri bitmiştir eminimde nefret başlamıştır bu günü yaşadığı için sıktır ettim onu mutlu SONN bitti yeni başlangıç hemen yapicam o pislik için yasmı tutayım benn
@Aselcik23 Yalnışlıkla mı yazıyorsun buraya
Önüme düşen ilk sayfa olduğu icin gizlenme geregide düşünmüyorum
@Aselcik23 Anladım hayırlısı olsun ne diyelim
Sütten ağzı yanmıştır, yoğurdu üflemeyi bırakmıştır 🙄
Kendinizi bu şekilde mi tanımlıyorsunuz
Varsayım. Bendeki tamamen yorgunluk ve bıkkınlık.
Anladım teşekkür ederim
sevilmeyi bekledikleri ve dışarıdan iyi bir seyirci oldukları için
Mallar olduğu icin ben soylim
neden mal olduklarını düşünüyorsunuz
Bunu soylemiycem kesinlikle hayatımda silindi qrtik o
Kim o
Dediğim biri istemiyorum benim canım değer ver 1 sene sadece onunla muhatap oll oda gelsin seni engellesin ve üstüne üstün aldatsin beni bakalim 2 saat sonra birileri görüşcem nasil oluyormuş bir ilki yapicam ve birine şans veriyorum inanıyorum ki daha mutlu olacağıma
İlişki durumu karışık dedikleri bu sanırım
Karışık mı gülüyorum sadece şu an sanakarisik değil artık sayfa benim için büyük bir SONN
Bana karmaşık geldi sadece :)
Neyse byby iyi günler bana musade
Kendine iyi davran
Akıl vermeyi seviyorlar ondan.