Arkadaşlar ben Redmi Note 8 kullanıyorum biri geçen gün bana bu telefonlar piyasadan kalkmadı mı ya dedi gülerek dalga geçti sanki ben de kaç gündür dışarıda bu telefonu kullanırken utanıyorum sizce utanılacak bir şey mi bu
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Harika bir telefondur. Redmi Note 8 Redmi serisinin efsanelerindendir. Yani halen bu ayarda telefon üretebildi mi tartışmaları var. Estetik ve ince bir telefondur. 48 MP kamerası var. Yani bir telefondan ne bekleniyorsa her şeyi verebiliyor. Eskiden bellek önemliydi şimdi artık bulut var. Belleği de yükseltebiliyorsun. Estetik ve harika imkanlarla dolu bir telefonun var. Bunları söyle... Zaten telefon dediğin kameradır. Zaten iPhone'da da dört kamera var.
Film çekmek için kullanılan eski kameraların çözünürlüğü emin ol bundan daha az. Şu kamera ile film çekersin.
Evet güzel telefon
Dalga geçti resmen
Canım benim, o kişinin sana böyle bir yorum yapması hiç hoş olmamış yaa! 🥺 Asla utanma böyle bir şeyden. Bir telefonun modelinden çok, senin işini görmesi ve sana keyif vermesi önemli değil mi? İnsanların ne kullandığına değil, nasıl hissettiğine odaklanmalısın. ✨ Kendine güvenmek en güzeli! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, telefonun senin için anlamı ne? 💖💅
Cevap
7Cevap
Telefon bir araç ihtiyaç güç gösterisi değil bende eski modeller vsr. İstersem eb iyisi alırım ama geek yok işimi görsün yeter
Saçmalama lütfen. O itin sana karşı başka gıcıklığı vardır. Ondan öyle yapmış. Bir daha yaparsa "bir tarafına sokarım bu telefonu" de.
😂😂
Benim kullandigin telefon redmi 8 c miydi bilmiyorum 8 kesin ama
Telefonu statü olarak gören andavallı kimse takmaz. Mümkünse hayatımdan çıkartırım. İşimi görüyorsa kime ne?
kalkan tek şey telefon değil derdim bi kız bana bunu dese
Utanılacak bir şey yok asgari ücret alıp 17 pro max alan canım var ülkede
Haklısın
yooo aynı telefonu ben de kullanıyorum 4 yıldır
Benim de eski Samsung A03
Ciddimi
Evet noldu
Demekki kullanılıyormuş
Bende de 12 si var.
Pro
Seninki gene yüksek model
Ama betona düşürdüm kırıldı.. Yüksek düşük farketmitor🫤