Evlilikten ciddi ciddi korkuyorum, erkekler neden bu kadar şiddete ve duyarsızlığa meyilli?

Erkekler evliliğe asla değer vermiyor. Kuzenimin arkadaşı sırf eşine izin gününde vakit geçirmek istediği için dövülmüş, hem de öldüresiye. Öbür kuzenimin eşi anne yalakası, annesine yeni gelinmiş gibi davranıyor, bir koynuna almadığı kaldı. Öbür kuzenimin eşi sorumsuz, hiçbir şey beceremiyor, sürekli bahaneler uyduruyor. Ve evlenmeden önce hiçbiri böyle değildi, sürekli sevgi gösterileri, güzel gelecek vaatleri… Evlilik bu dünyanın en büyük kumarıdır kadın için. Ben 24 yaşındayım ve bir erkeğin sevgisine ihtiyacım var, hissediyorum da bunu. Ben de sevilmek, sarılmak, öpmek istiyorum ama karşılığında erkekler çoğunlukla psikolojik şiddet ya da fiziksel şiddet uyguluyor. Erkeklerin fıtratının canavarca olduğunu düşünüyorum. Genelleme yapmak istemem ama çoğu böyle. Ve yapamayınca da sürekli şikayet ediyorlar, kadınlar boyun eğmediği için. Neden böylesiniz?

Evlilikten ciddi ciddi korkuyorum, erkekler neden bu kadar şiddete ve duyarsızlığa meyilli?