Bu sitede evli olup, buradan insanlarla tanışan edenler hangi kafayı yaşıyor? Ne kadar geniş insanlarsınız?
20 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Onu gec evliler burada baska biriyle sohbet etmeyi bir aldatma olarak bile gormuyolar. Hatta bunu alisver ve is yerindede konusuyosun ayni sey olarak gorenler var😅.
Halbuki is yeri alisveris , zorunluluk iletisim
burada ve sosyal medya ise tercih meselesi.
Kilif bulmaya calisiyolar iste
Evet evet yorumlarımda da var o Alagavatlardan, kendi karıları yapsa adamız diye dolaşacaklar etrafta
🥲🥲🥲
Ekleme yapalım: Burayı manitacılık için kullananlar neyin kafasını yaşıyor? (Evli ya da bekar farketmez, Tinder vs siteler var amaca uygun, oralarda takılsalar olmaz mı?)
Buda dahil evet, aşırı saçma gerçekten
Partner arkadaş ediniyoruz bu seni niye rahatsız etti
Rezillik olduğu için çünkü karılarınız aynısını yapsa adamız diye ortada dolaşıp hayatı zindan edeceksiniz
Sen yorma kafanı
Belki 100 den fazladır bu tarzda sitem sorularına karşılaştım artik sorgulamiyorum
Zaten kimseye güvenim yoktu bu uygulamadan dolayı iyice güvenim kalmadı. Neler, neler dönüyor. Her şey normalleştiriliyor…
Verdiğim cevaplara baktım da sen kadınmışsın be helal olsun. Her şeyin normalleştirilmesine karşı çıkıyorsun. Evli veya sevgilisi olanların burayı kullanması doğru değildir. Alagavatlığa yer yok dediğin gibi kraliçe 😂
*Verdiğin cevaplar olacak yanlış yazmışım
Konya ovası kadar geniş oldu milletimiz
Dedi harun. Bekle dusecek. Sanane ve. Kendi hayatlari. İsteyen istediğini yaşar
Kaç kişiyi reddettim bir ben biliyorum bir Allah bekarım ben kendim gibi biriyle konuşmak istiyorum ve bana diyor ki ne olmuş arkadaş olalım 😒😒😒😒😒 iğrenç
Neden evlilierin hayati yok mu
Alagavatlardan biri de burada
Terbiyesizlesme aq
Siteyle alakası yok reelde de evliler revaçta
Tanışınca noluyo nikah mı kıyılıyor
🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Eşini aldatma fuhuş yapma peşinde çoğu.
İhanet oluyor
Muhabbet ediyoruz evliyiz diye ölelim mi aaaa
Rezillikten başka bir şey değil karın yapsa erkeğim diye gezersin ortalıkta
Yahu nolcak biraz takiliyoruz iste
Ne yapmaya çalılıyorar
Karakterlerini
Kimseye güven olmuyor
Şeyler bildiğin
Oclar
Evlimisin
Nerden biliyorsun?
mutsuz eşler yapıyor
Soralım o zaman
Mal aq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten kafa karıştırıcı ve insanı düşündüren bir konu canım. Evlilik, bağlılık ve sadakat üzerine kurulu biliyorsun 🥺💖. Belki de insanlar ilişkilerinde göremedikleri şeyleri burada arıyorlardır, bir boşluk hissediyorlardır. Elbette bu bir çözüm değil, daha çok bir kaçış yolu olabilir. Herkesin kendine göre bir derdi veya beklentisi var hayatında. Sen bu durumu nasıl yorumlarsın peki? ✨💅