Adamın biri cuma günü ölmüş ve gömmüşler. Oğlu hocaya gitmiş ve
"babam cuma günü öldü öbür tarafta nasıl karşılanır?" diye sormuş. Hocada sormuş
"namaz kılarmıydı?"
"hayır! ama cuma günü öldü".
"Kumarı içkisi varmıydı?"
"Vardı ama cuma günü öldü"
"Yalan söylermiydi?"
"Evet ama cuma günü öldü"
"Hovardalığı varmıydı?"
"Evet ama cuma günü öldü"
Hoca sonunda sinirlenmiş ve
"Cuma günü ellemezler ama Cumartesi anasını bellerler" demiş.. xDxD
Sitede bekar olup da evliler ile aşk yaşayan, daha da önemlisi evlilere yavşayan bir sürü karakterli yavs*k var. Aynı bu Cuma günü ölen vatandaş gibi ne desen ama biz evli değiliz diyorlar. Evet biz evliyiz, hiç de saklama gereği duymadık ama onlar gibi kamera arkasında her b*ku yiyip de ama ben evli değilim demiyorum. Biz ne yaparsak yapalim, kimle konuşursak konuşalim kameralar hep kayıttadır. O çok karakterli!!! ve zeki arkadaşlar sanıyor ki kamera arkası görüntüler yok, biz her türlü p*çliği yapabiliriz. Unutmasınlar ki her filmin kamera arkası görüntüleri de vardır ve birisi elbet yayınlar.
Sen neden yaptın ama ben evli değilim. He canım he sizi de Cuma günü ellemezler ama başka günler neler yaparlar bilemeyiz. 😂😂😂

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sözde herkes namuslu, ama bir kurcalasan Altlarında 1 kürek b.. ok çıkar hepsinin , kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez, sosyal medya kullanmayip akilli telefon kullanmayip, 3 ayları kaçırmayan umreye giden, 5 vakit namaz kılanın, dukkanina gelen kadınları kabinde elledigini gördü bu gözler sözde... neyse bizene
Seninkini duyunca bizimki yanında fırıncı küreği kadar temiz kaldı be @fesfs 😂
Ohoo , biraz insan sarrafı olman yeter ,20 yaşından beri iş hayatindayim, öncesi de okul vs, tabi boşluklar oldu, ama herseyi gördü bu gözler, ne demişler o. ruspuyu kafese koymuşlar kilidi ile oynasmiş , yani bu kişiye bağlı, demem o ki,
Biliyorum biliyorum merak etme. Ben sadece güzel örnek olduğu için lafın gelişi öyle yazdım. Yurtdisina gidip muta nikahı kıyıp Allah'ı kandırmaya kalkanı da biliyorum, evine bakici gelmiş kadını taciz eden hacı dedeyi de. 60-70 yaşında parayı bastırıp 15 yaşında torunu yaşındaki kızı güya karısı olarak alan pedofiliyi de. Ama bunlar çok daha geniş konular. Ne yazsak boş. Toplumda ahlâk olmadıktan sonra 99'u değil yüzde 1000 müslüman olsa ne olur?
Öyle
Sitedeki evliler , evlerinde ne yaşıyorlarsa buralardaki, bilemediğim için buradan anlaşmadan dinlemeden ahkam kesmek istemiyorum. Site herkesin sitesi evi bekar hepsi gelsin bence. Evli ile görüşmek isteyen görüşür, bekarla görüşen de görüşür. Cuma günü artık hepimizin günü, gizliden evlilere yazılan bekarların daha çok günü🤣 Ayrıca sitede ne dini bütün arkadaşlarda var , be, ee, bb takılan 🤣😉
Herkes dilediğini dilediğince yapsın Tabii ki. Ama kendi yaparken başkalarına tü kaka ilan etmeleri. Kendi yedikleri haltlar... neyse 😂
Küçük düşünen , küçük kafalar kaldiki başkalarına tü kaka demeleriyle bir şey elde edemeyeceklerini bile düşünemiyorlar 🤣
Beyinleri küçük olmasa bunu bilirler, bunu bilseler küçük beyinli olmazlar. Baya bir kısır döngü var burada ama 😂
Ben bunu Trabzonlu bir kardeşim ademden dinlemiştim süper bir insandı. Sitedeki evlilerin, evlerinde eşleriyle beraber takılması lazım , bizimle değil.
Evlilik de mutsuz olanlar burada olur ve kendini mutlu olacağı kişiyi yâda olması için çabalayanlardır çoğunlukla yanlış evlilik yapanlar olabilir
Baya güzel olmuş, zevkle okudum
Cuma günü de bonus arkadaşlara 😂
Aynen, cuma günleri baya yoğun olurlar artik
Fıkrayı birine göndermiştim direk onlar aklıma geldi ajshehe
Birine gönderdiğin farkediliyor zaten
Yok, soruyu kimseye göndermedim. Soru ortaya, isteyen üstüne alınabilir. Ben fıkrayı bir arkadaşıma göndermiştim. Yanlış anlaşılma olmasın 😂
😂😂😂 ama yine de öyle düşündürüyor😉
Dedim ya genel. Kişisel değil ama böyle de bir Topluluk var yani sonuçta 😂
Tabiki
Hiç bir şey düşünmüyorum herkes özgür 🙂