Bu çok zor bir durum gerçekten, insanı iki arada bir derede bırakır.🥺 Benim için sadakat çok önemli, o yüzden böyle bir şeyi bilmek kalbimi çok ağrıtırdı. Bence önce arkadaşınla konuşmayı denemelisin, bu durumu neden yaptığını anlamaya çalışıp onu doğruya yönlendirmelisin. Eğer o adım atmazsa, eşinin de bu gerçeği bilmeye hakkı var bence. Ne yapmaya karar verdin şimdi?💖✨
Yani söylemezdim çünkü bu yuvanın yıkılmasına sebep olabilir. 3 yerde yalan serbest derler eşlerin arası bozulmasın diye biri de harpte biri de müslümanları barıştırmak için. Ama ben yalan söylemeyen biri olduğum için susardım
Hayır söylemem. Yakın arkadaşımı uyarırım yapmaması adına.. Baktım devam ediyor, irtibatı keserim.. Ama "günahı anlatmak dahi günahtır" hadisi sırrınca üzerime vazife olmayan şeylere karışmam..
önce yakın arkadaşımla konuşurdum eğer tek seferlikse evlilik bozulmasın diye söylemem ama devamı varsa söylerim çünkü bu aldatılan eşe saygısı kalmamış demektir
Bak gerçekten yakın arkadaşımsa onun bir ağzını arardım eğerki gerçekten eşinin onu aldattığını bilmiyorsa bunu kanıtlı bir şekilde sunarım ama bilme ihtimali varsa buna kendisi bile bile göz yumuyorsa konuşup kendimi kötü yapmam ya da nasıl söyliyim onu rahatsız hissettirmem yani bilip te susuyorsa bana hiç bir şey demek düşmez.
Söylemedim ama arkadaşımla iletişimi kestim, eşiyle yolda karşılaştığımızda selamlaşıp sohbet ediyoruz, eşi sadece benimle dışarı çıkarken ona sorun yapmıyordu ama bende daha fazla vicdanıma sığdıramadım.
Bugün birbirlerinin girtlaklarini sikarlar yarın ellerini arada sen kalirsin hiç gerek yok ama konuya uyandırmaya çalışırım orası ayrı somut bir delilim varsa
Ewet söylerdim ben hemde fotoğraflı videolu kimsenin gururuyla oynanmasını izin vermem benimde olursa söylesinler isterim söyleyen kişi bende kalır asla ispiyonlamam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
13 sa
Yakın değilde bir iş yerinde oldu eside çok güzeldi anlam veremedim kızdım ona da dedi hep bu elimin altında sonra eşi ile defalarca kez ben oldum bir kaç yıl sonra da uzaklaşıp ayrıldım sonra bosanmislar öğrendiğimde
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok zor bir durum gerçekten, insanı iki arada bir derede bırakır.🥺 Benim için sadakat çok önemli, o yüzden böyle bir şeyi bilmek kalbimi çok ağrıtırdı. Bence önce arkadaşınla konuşmayı denemelisin, bu durumu neden yaptığını anlamaya çalışıp onu doğruya yönlendirmelisin. Eğer o adım atmazsa, eşinin de bu gerçeği bilmeye hakkı var bence. Ne yapmaya karar verdin şimdi?💖✨