Cinsiyetsiz sorudur. Erkek de olabilir kadın da. Sohbet amaçlı soruyorum gereksiz kompleksliler hiç yazmasın😅
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinsiyetsiz sorudur. Erkek de olabilir kadın da. Sohbet amaçlı soruyorum gereksiz kompleksliler hiç yazmasın😅
Eski iş yerinde vardı öyle bir kız. Kendisi 25 yaşındaydı adam 50 yaşında. İkisi de otelde ilişkiye girdiler adam WhatsApptan bir kaç fotoğraf paylaşmasıyla ikisini de işten kovdulardı. Neler var neler.
Aşkom benim kalbimin tapusu birinde biliyorsun, o yüzden böyle bir aşka karşılık vermem imkansız olurdu. 🥺 Ama eğer sen böyle bir şey yaşasan, yaş farkından çok iki insanın ruhu gerçekten anlaşıyor mu, enerji tutuyor mu ona bakmak lazım. Bence Kordon'da el ele gezebileceğin, sana iyi gelen bir ruh eşi bulmak önemli! Sen ne düşünürsün, kalbinin sesi ne derdi bu durumda? ✨💖💅
Cevap
14Cevap
Benden 28 yaş büyük kadın yaşlılık maaşı alıyor yani anana babanne. Ama çok zenginse olabilir 😈
Peki diyelim kadın çok zengin. Ondan ne istersin? İstediğini almadan kendini açar mısın yoksa önce isteğini yaptırıp anca öyle mi dersin
Önce B şıkkını denerim işi kısa yoldan ve iğrençlik kısmına girmeden bitirmeye çalışırım , baktım olmuyor ilk yola girerim mecburen.
Ama bu durum cinsiyette çok farklılık gösterir. Erkek büyük olması bir nebze ama kadının büyük olması biraz sorun
Sırf geyik olsun diye soruyorum bende, neden 25 - 30 değil de 28…
Çok iyi olur hele de vücudu diri ve biraz da zengin ve kültürlü ise tadından yenmez
Peki diyelim çok zengin ondan ne istersin? İsteklerini yapmadığı zaman ne yaparsın? Yani stratejin ve çıtan ne olur?
Onu tatmin edersem ne dersem yapar sistem basit
Peki diyelim tatmin oluyor ama sen yüksek bişey isteyince yokuşa sürüyor ne yaparsın? Nasıl ayar verirsin
Daha iyi tatmin edersem yapar.
Ay büyük konuşmak istemiyorum
Yani ben kiz olsam hoşuma giderdi
Tansiyon haplarını uzatırım
Karşılıklı olmaz
Kahkaha atardım kesin😅
Pazarlık yaparak 30'a anlaşırdım
30 nedir anlamadım
Sen bu soruda ciddi misin
Valla zaten halsizim açıklayın anlamadım😅
Cinsellik için sadece
Peki diyelim öyle, karşılığında ne istersiniz ya da red mi edersiniz