2 ay sonra kaldırdım engelini sizce ne yapar fikir lütfen ?

Ben trafik polisiyim, onun BMW'si var. Trafikte çevirmeye girdi, öyle tanıştık. 2 ay sevgili kaldık, 2 ay önce ayrıldık. Tatile beraber gitmiştik, orada anlaşamadık. Zaten uzak mesafeydi, orada benle takılacağına arkadaşıyla takıldı resmen. Baya kavga ettik, yapma dediklerimi yaptı falan. Sonra ben o sinirle beni bırak, havaalanına gideceğim dedim, bıraktı ve gittim. Sonra birkaç kez aradı, açmadım. Sonra kız vs. eklemiş, bir sürü araba sayfası var zaten. Sonra bana diyor ki, sen bir şey yapamazsın, her şeyi yapacağım, beni bekleyeceksin falan. Ben de inadına birkaç kişiye yazdım, buna attım, engelledim. İlk zamanlar havalı, umursamaz şeyler atıyordu ama şu an TikTok'tan özledim, şu bu diye saçma sapan videolar paylaşıyor, görüyorum uzaktan. Dün de bir durum atmış; gölgede kız var, bunun resmini çekiyor, yanında da yeğeni bebek. Yazdım fakeden buna, kız kim gölgedeki o, yazmış. Seni niye bu kadar gerdi? Ben de dedim, germedi de şaşırtmadı da, senlik hareket dedim. İyi, güzel yazmış. Bugün instadan değil de wp'den engelini kaldırdım, profilimi illa görür. Sizce ne yapar? 2 aydır engelliydi. Doğum günüm 5 gün önceydi, kutlamadı bile ama ben ailemle bile tanıştırdım ve yeminle çok seviyorum bilmiyorum sizce

2 ay sonra kaldırdım engelini sizce ne yapar fikir lütfen ?