Saygı görmediğimi ve onurumun zedelendigini düşünerek iki ay önce istifa ettim, gittim en tepeye müdürü de şikayet ettim 1 ay sonra da onu işten atmışlar ztn yeni müdür gelmiş.
Neyse, rotasyon olmuştum ztn gittiğim yeri sevmedim dedim haklarımı verin çıkayım sagolsun kirmadilar. Ama su an iş bulmanın bu kadar zahmetli olduğunu bilseydim biraz daha otelerdim bir şekilde.
5 yillik tecrübem var , İstanbul'da yaşıyorum, İnsan Kaynakları Uzmaniyim ama bulamıyorum..
Güncellemeler
1 yıl
Gncl
Güncellemeler
1 yıl
Q1111
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Keşke bırakmadan önce biraz daha düşünseydin. Artık tecrübeye değil torpile bakılıyor
Aslinda biraz taklaya geldim gibi oldu, bir anda karar verdim çıktım
Çok da bıkmış değildim aslında biraz daha durabilirdim
Evde su an daha büyük kafayı yiyorum
Annem , babam... aşırı toksikler tüm gün gereksiz laf yiyorum
En kötüsüde ailenin kafanı şişirmesi, dışarı çık gez dolaş diyeceğimde...
Malum; bu şehirde adım atmak dahi para
Aynen öyle...
Şimdi metrobus bile olmuş 40 TL
Ne zaman iş bulacağım belli değil, her şeyi idare ediyorum.
Bir de sirke sarimsagin bile hesabı yapılmaya başlandı, ev alacakmisiz
Ya diyorum ben sizle yaşamayı düşünmüyorum ne evi , satın burayı 1+1 alın madem diyorum ama sen öyle san, öyle konuşma, yok Allah seni yamultur hayatını karartir bugünlerin ararsin bilmem ne birsuru tehdit kafayı yersin..
Sizinkiler biraz uçmuşlar 🙃 böyle zamanda Size destek olmaları gerekirken moralmen çökertiyorlar.
Ev almak mantıklı ama dediğin gibi ileride evlenip ayrılacak ya da ayrı eve çıkacaksın sonuçta.
Annemin gözünde şeytan gibi bir şeyim sanırım ve namaz kilmadigimdan geliyor başıma her şey, mustehak ta ona göre
O yüzden bana olan herhangi bir şeyi çok sallamıyor
Fiziksel acı varsa okey ilgileniyor ama depresyonla alakalı hicbir şey umrunda değil
Annenin düşüncesi doğru olsa müslüman olmayanların hepsinin sürünmesi lazım.
Anneler çocuklarını bir nevi geçim kaynağı olarak görüyor, ev alıp borcu sana yıkamadığı için de trip atabilir.
Ne sıkıntı yaşadınız ki
Nerde oturuyorsun