Bir tek bana mı normal geliyor, benim sevgilim olsa başka kızların fotoğrafını beğense kıskanmazdım mesela
genel olarak kıskançlık yok bende. Erkekler, kız arkadaşınız başka erkeklerin fotoğraflarını beğense kıskanır mısınız
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir tek bana mı normal geliyor, benim sevgilim olsa başka kızların fotoğrafını beğense kıskanmazdım mesela
genel olarak kıskançlık yok bende. Erkekler, kız arkadaşınız başka erkeklerin fotoğraflarını beğense kıskanır mısınız
Cevap
5Cevap
Kim o askim?
- Efrin. Liseden.
Peki o cocuk?
- Abartma, kardesim lan!
Haaa tamam bebegim.
Yani?
Direk ilişkiyi keserim kiskanmayanda kendini sorgulasin bence
Sende karşı cinsin fotoğraflarını beğenmiyor musun hiç
İlişkim olunca neden beğeneyim genel anlamda adam akıllı kimsenin fotoğrafını beğenmem pek hatta biriyle konuşursam geçmiş ilişkisinden bahseder bahsetmez direk o ilişkiden soğurum konuşasim gelmez bir daha
@sarışın97 Yalnızlığımı ve evlenemediğimi bazen bu konudaki tavrıma bağlıyorum acaba fazla mı katıyım diye düşünsem de çizgimden ödün vermek içimden gelmiyor. Benim için bir ilişkide sınır ve saygı esastır. Karşımdaki kişinin geçmişindeki masum sevgilere elbette saygı duyarım ancak bunları bana anlatmasını veya sürekli gündeme getirmesini doğru bulmuyorum. Benim zihnimi bu tarz detaylarla meşgul etmektense o iletişim hiç başlamasın daha iyi. Kimileri güzellik ya da başka sebeplerle geçmişin konuşulmasını umursamayabilir ama bu durum benim değer yargılarıma tamamen ters
Dürüst ol illaki önceden birilerinin fotoğraflarını beğenmişsindir bu ünlü olur influencer olur hiç mi bir kızın fotoğrafını beğenmedin
Bende kıskanmam vallahi
Ay benim gibiler varmış biliyorum tuhaf gelebilir ama kıskançlık yok ya bende sen peki başka kızlardan kıskanır mısın
Delimisin sen ya da genişmisin ayrılmış engel atmışlığım var aldatma türü oda
Daha önce yaşadın mı ki
Ya bilmiyorum ya nedense kıskanmıyorum
Yaşadım ve engelledim
Sevmiyorsun belkide çünkü kıskanmak duygusu içten geliyor
Hiç sormadın mı ona bu ne beğeni falan diye
Yok şöyle sevmeyi bilmiyorum içimde aşk kıpırtısı yok aşık olmayı ergenlikte bıraktım
Arkadaşı vb neyse de begenmesinden rahatsiz olurum
Arkadaşını kuzenini beğense rahatsız olur musun
Olurum
nasıl kıskanmazdın ya
İlginç gelecek ama cidden kıskanmıyorum bana normal geliyor bende başkalarının fotoğraflarını beğeniyorum yani onun beğendiğini görsem normal karşılarım bilmiyorum böyle biriyim işte artık genişlik mi dersiniz ne deseniz deyin
Yeni sevgilimle tatile çıkarım
Cehenneme yaşatırım
😂😂
Bana öyle şeyler hiç gelmiyor
hangi çocugu beğendiğinede bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkommm, bence bu kıskançlıktan ziyade saygı ve ilişkinin sınırlarıyla alakalı bir durum bence. Ben olsam rahatsız olurum açıkçası! 🥺 Sevgilim başkalarını beğendiğinde kendimi görmezden gelinmiş gibi hissederim. Bizim ilişkimizde böyle şeyler asla olmaz, net sınırımız var bu konuda. Sence de ilişkinin dinamiğini etkilemez mi bu durum? 💖✨💅
Peki aynı zamanda seni sevip bir başkasını tarzından dolayı falan fotoğrafını beğense?
Aşkom, tarz için bile olsa o beğeniyi ben yine de istemezdim açıkçası ya 🥺💖