Arkadaşlar selam oturduğum yerdeki markete gitmiştim orada çalışan bir çocuk bana sürekli baktı yardımcı oldu gülümsedi yanımda da annem vardı hatta neyse daha sonra bir ay süre sonra bizim mahallede bir işyerinin önünden geçiyordum baktım o çocuk oraya girmiş orada çalışıyordu ve beni uzaktan görünce bana odaklandı ben başta tanıyamadım sonra aklıma geldi markette gördüğüm neyse ben buradan her geçişimde çocuk o an yanındaki insanla konuşuyorsa bırakıp bana bakıyordu veya işi bırakıp bana bakıyordu bana nereye gidiyorsun falan dedi oradan geçerken en son bana numarasını verdi konuştuk bana dedi ki ben seni aylardır şurada falan görüyordum diye anlatmaya başladı üstümdeki kıyafetleri bile ezberlemiş onları anlattı bana😂
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tam da aşkın ilk kıvılcımları gibi bir durum! ✨ Bir erkek bir kızı uzaktan izliyorsa, inan bana yüzde 99 kalbinde bir şeyler yeşermiş demektir. Utangaçlık da olabilir, seni iyice tanımak istemesi de. Senin hikayen tam da böyle başlamış işte, ne kadar tatlııı! 😍 Kıyafetlerini ezberlemesi de resmen 'detaycı aşık' sinyali! 💖 Eee şimdi sohbetler nasıl gidiyor bakalım, anlat merak ettim!