Konuşmuyor, görüşmek için bir çaba yok. gördüğü yerde ama neden bakar.. Çok ilginç..
Cevabın nedir?
Bu başlığı attığına göre anladığım kadarı ile sende ilgisiz değilsin, karşılaştığınız zaman bir tebessüm et hatta fırsatın olursa bir günaydın de, selam ver, hal hatır sor bunlar onu cesaretlendirir ha bakar bakar durur bende yanından geçerken cuf cuf yaparım diyorsan o başka
18 Yorumla- +1 yıl
bizim zatenn bir sohbetimiz vardı, konuşmayı kesen o oldu.. o yüzden ben bişey yapamam şu an
- +1 yıl
B planı?
- +1 yıl
? anlamadım
- +1 yıl
bu B planın süresi var mı? çok sık karşılaşamıyorsak? karşılaşınca bunu yapıyorsa
- 11 ay
Bizde sohbet bile yok anca böyle masum masum bakar bana o da utanıyormu çekiniyormu benim gibi anlayamıyorumm daha ama fırsat buldukça uğraşır benle xjdjdj yoğun çalışıyoruz çunku ikimiz mutfakçıyız ben pastacı o sıcakçı ama beyfendi bi benim yanımda sus pus başkalarının yanında bülbül gibi konuşuyor arkadaşlar anlatıyo banada neden böyle anlayamıyorum:(((
En İyi Cevaplar
+1 yılNapsam da benim olmaz yüz vermez bu kız diye canının istediği gibi doya doya bakıyo işte ne güzel
62 Yorumla- +1 yıl
Nerden biliyor ki..
- +1 yıl
Kız çok havalıdır kimseyi beğenmez diye düşünür çocuk.
Veya çok cix giyinmiştir kız, çocuk da zengin bu bana mı bakacak der içinden felan felan yani
+1 yılErkekler garip varliklar eminim onlarda bizim icin ayni seyleri dusunuyorlardir lakin gercekten garipler bazen yaptiklari en anlamsiz hareketi bile seviyor beni olarak yorumluyorsun ama oyle olmuyor
110 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bikmadinizmi bu tür sorulardan?
Sevdigim erkek bana "seni seviyorum" dedi ne demek istedi acaba?
"erkek arkadasim beni öptü. Amaci ne? " Erkek bana bakti neden?
Biktirdiniz insani ya10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
40Cevap
Şimdi önce seni korkutmamak için uzaktan bakar sen onu fark edince bir gülümseme atıp tepkini ölçer sende ona karşı birşey yaparsan bu iş oldu derim ben :) ki zaten sapık değilse tepkini ölçecek adımları atmış işte gerisini biliyorsun artık ne yapacağını
90 Yorumlakendi adıma konuşacak olursam güzel bir kıza baktığımda şehvet duygusu olmaksızın mutlu oluyorum. yüzündeki güzellik, göz burun vs oranları, kıyafet seçimi vs tam bir sanat eseri gibi geliyor. :) göz göze gelince mi? hemen öteki tarafa bakıyorum.
920 Yorumla
Gizli Soran+1 yılneden peki?
- +1 yıl
bilmem. sanırım yaratılışla ilgili. birlikte bir ömür sürecek olsan konuşacak söz kalmadığında sadece yüzüne bakarak bile vaktin geçebilecek olması. kaşlar ve gözlerin ahengi mesela öyle duygular yansıtır ki alır başka diyarlara götürür bazen. ya da frodiyen bakışla bilinç altında öylesine muhteşem bir güzelliğe eş olarak sahip olmanın diğer insanlar karşısında bir üstünlük alameti olacağı, onlardan daha üstün hissettireceği olabilir.
Gizli Soran+1 yılhangi dil konusttun simdi sen ya?
- +1 yıl
gayet açık değil mi yahu? uçsuz genişlikte ufak, yeryer ağaçlara sahip olan bir alanda, yemyeşil çimenlerin üzerine uzanmışsın. rüzgar çimenlerin üzerinden akarken hafif bir uğultu sesi çıkarıyor. çimenlerin arasında yer yer birbirinden güzel çiçekler var. gökyüzü masmavi ve ufak bulutlar yavaş yavaş ilerliyor. doğanın sesleri haricinde hiç ses yok. o an diyorsun ki "işte şu an burada ölebilirim." baktığın yüzün güzellik derecesine göre işte bu hisleri yaşatabilir sana.
Gizli Soran+1 yılsimdi benim yuzume bakinca onu alip baska diyarlara mi goturuyorum yani?
Gizli Soran+1 yılyok hayir o dedigin kiz ben degilim
- +1 yıl
o günden sonra hiç öyle uzun uzun bakmadım valla heralde senin sorduğun bakan ben değilim :) tipine bak. hıyarın teki gibi durmuyorsa, gözlerinde ışıltı, dudaklarında hafif bir tebessüm varsa, "ulen acaba beni beğenir mi" diye düşünüyor gibiyse söylediklerime yakın şeyler hissediyordur muhtemelen.
Gizli Soran+1 yılyani onu begeniyor muyum diye aklindan bu tur sorular mi geçiyor diyorsun baska ne geçeBilir? senin basinada gelmis boyle bir olay sen baska ne dusundun o anda
- +1 yıl
hala sana bakıyorsa çaktırmadan bi fotosunu çek gönder de tam bir analiz yapalım bari :) valla nasıl baktığını gören sensin. bakışlar çok şey anlatır. onunkisi hangini anlatıyor burdan söylemem zor. eğer iyi niyetlerle bakıyor da işaret bekliyorsa bi işaret çak. çocukcağız oracakta eriyip bitiyor da sen de hoşlandıysan sıkıntıya sokma, kolaylaştır biraz
Gizli Soran+1 yılya nasil desem basini bana çevirdi boyle gozelrine bakarya uzunca hiç golzerini çekmeden onun gibi sanki birsey bekliyormus gibi bakiyordu çokta uzak degil yani
Gizli Soran+1 yılben bakisimi çekiyorum hiç birsey olmamais gibi gozunu dikmis bakiyor birsey istermis gibi gozlerimin içine bakiyor adeta
Gizli Soran+1 yılbilemiyorum birde ailelerin arasinda yapiyor bunu, dik dik bakiyor gozlerimin içine birsey ister gibi
- +1 yıl
ailelerin arasında derken tanıdık birisi falan heralde bu. havadan sudan konuşmaya başla sen yavaş yavaş niyeti ortaya çıkar zaten. muhafazakar aile yapısına sahipseniz, o da aynı şekildeyse, bir kızla çıkmaya/birlikte olmaya skor gözüyle bakmıyorsa muhtemelen sana karşı hisleri vardır. hiç mi tanımıyorsun çocuğu
Gizli Soran+1 yılçocugu taniyorum hemserimiz olurlar, ailelerimiz falan tanisir konusurlar ama ben ogullari ile pek konusmam yani uzagi�dir boyle seylere, ama ailemin ve ailesinin ortasinda bunu yapmasi çok tuhaf, ya biri gorse annem gordu ztn eve gelince soyledi bana, nisanliyklen bile bakiyordu, nisanlisini sevmiyormus demek
Gizli Soran+1 yılhop hop dur bee ne yaptin:DDD
+1 yılDemekki çekiniyor yani benimde başıma geldi aylarca öyle mal mal baktım sonra kız kayboldu belkide çok severdik bilemezsin hayatta aşkı sevmek istiyorsan biraz cesur olmasını biliceksin
90 YorumlaAile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. beğenmiş olabilir, gözlerin ilgisini çekmiş olabilir, senden yakınlaşmak için bir işaret bekliyor olabilir veya gözüne güzel gelmiş olabilirsin ve güzelliğinden etkilenmiş olabilir... :)
130 Yorumla
+1 yılİçten düşünceli bir tiptir hayal kurup gidiyordur belki 😉
52 Yorumla- +1 yıl
açılmıyor ya, tersine zaten bir sohbetimiz vardı o kesti
- +1 yıl
İlersini düşünemiyo ozaman
Utandığından kafasını başka yöne çevirir sadece uzaktan izler çünkü yakından ne tepki alacağını tahmin edemez
511 Yorumla
+1 yılhoşlanıyor yada aşık olmuş işte yoksa bakmaz.senden bi işaret bekliyo olabilir açılmak için.
60 Yorumlanasi baktigina bagli sen kendinde kuruntu yapiyo olabilirsin
10 Yorumlaiçinden bişeyler gecirio olabilir fazla gitme bence oraya sapık dedin tiple olmaz :)) insanın icinde sapıklık varsa yanlız yakaladında görürsün yani :)
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılSapık demedin aksine öyle durmuyor dedim, gayet iyi biri gibi duruyor çok soğuk sadece :) Bu olayın olduğu gün o katta hiçkimse yoktu zaten,o da sürekli inceledi beni çok garip hissettim.Hani bakışırsın falan tamam ama bukadar belli ede ede izleyeni de ilk defa gördüm :)
Gizli Soran+1 yılYaa neden öyle diyorsun şimdi :D Klasik erkek profili işte, sapıklar sizi iyi birşey düşünen de kabahat.Haklısın sapığın tekidir, o gün birde çok kısa olmasa da şort giymiştim mesela.Belkide dediğin gibidir,tırstım şimdi :( :D
Gizli Soran+1 yılTamam tamam yeter,bütün iyi niyetimi öldürdün.. :D
+1 yılİlgi duyuyodur veya onu büyülüyodur aşık olmuştur yani
22 Yorumla
Gizli Soran+1 yılBukadar kısa zamanda ve uzaktan izleye izleye aşık olması gibi birşey mümkün müdür,hele ki bir erkeğin.Bana pek mümkün değil gibi geliyor:)
- +1 yıl
@Minemosyne bence mümkün çünkü erekek arkadşım la da aynı durumi yaşamışdık nerde görse sadece durup bakiyordu yan yanayken yabancı gibiydik bi süre sonra açıldı artık ve tepkinden çekindim için itraf edemiyor dum diyordu bence aşık büyuk ihtimal😊
sana ulaşamıyacağını anladıysa sadece bakmakla idare ediyordur ne yapsın?
00 Yorumla
+1 yılmesela değil bu senin başından geçmiş birşey galiba
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet öyle, belki başına benzer birşeyler gelmiş olan arkadaşlar varsa genelleme yapayım onlara da cevap olsun istedim. :)
- +1 yıl
üzerinde açık kıyafetlermi vardı ?
Gizli Soran+1 yılÇok açık değildi,üzerimde normal kısa kollu bir t-shirt altımda şort vardı sadece.Ama aşırı kısa değildi yani normal bir şort işte
- +1 yıl
her zman bakıyorsa anorlik varda sadece sortla gittin gün baktıysa normal yani :)
Gizli Soran+1 yılO gün onun olduğu kat tamamen boştu,birtek ben vardım onun da işi yoktu zaten.Geri kalan günlerde de hafiften gülümsediğini falan hissetmiyor değilim benimle konuşurken.Hatta geçenlerde yanında 2 orta yaşlı çalışanla oturuyodu, bir kitap sordum amcalara ve yukarda olduğunu söylediler.Sonra çocuğun ismini de söylerek hadi sen buluver yardımcı ol kızımıza bak yorulmuş falan diyip güldüler, o da uçtu hemen buldu kitabı :D
- +1 yıl
hımm tam bakalım bunuları yazmana gerek yoktu bana
etkilemeye çalişiyor. bi işaret gelse de koşşsam gitsem peşine hemen dio ;)
10 YorumlaÇekiniyordur şimdi en azından bakıyorum red edilirsem onu da kaybederim diyordur ürkek çekingen
12 Yorumla- +1 yıl
çekinerek devam etsin o zamann..
senden bi işaret bekliyodur
atayadın bir kırpık göz ;))00 YorumlaUzaktan seviyodur en güzeli de o yaa uzaktan seveceksin izliyceksin biliyodur yakınlaşınca olmayacağını belkı
50 Yorumla
+1 yılmal olduğu içindir veye hiç görmemiştir.sizde neden izletiyonuz perde çekin araya
30 YorumlaHoşuna gidiyosun ama gelemiyo sana haklı nedenleri var
118 Yorumla- +1 yıl
ne gibi? niye gelemiyor..
- +1 yıl
sebep?
- +1 yıl
2 ay
- +1 yıl
değil
- +1 yıl
Burdan konuşuyoruz
- +1 yıl
Hergün aynı ortamda değiliz ki denk gelince, hatta arabada oluyor ve yavaşlıyor o arada araba
- +1 yıl
Son zamanlarda bakıyo, aramızdaki iletişimi o kesti şimdi bskıyo
- +1 yıl
+1 yılDalmıştır. Madem sapık tipli değil, normaldede konuşmuyor amele gibi değil normal birine benziyor tek cevap var o da dalmıştır :)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılDalmak gibi de birşey değildi aslında bilemiyorum,karışık gerçekten. Bunun dışındaki zamanlarda bazen kitap aldığım için onunla konuşmam gerekiyor mecburen,diyalog şeklinde değil işte bu kitabı alıyorum bunu veriyorum cinsinden tabi.İsmimi bile öğrendi aslında o sırada mecburiyetten,sanki hafif hafif gülüyor gibi geliyor benimle muhattap olduğu zamanlarda :)
nerde yanlıs yaptım diye düsünür. acaba ayrılsam kızar mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlaman için daha ne yapsın anlamadım ki.. sende mallık mı var yoksa ben mi öyle anladım :)))
34 Yorumla
Gizli Soran+1 yılya beni guldurdun aksam aksam:))) sence birsey varmi?
Cevap sahibi+1 yılvar tabi anla işte ya senden hoşlanıyor bir işaret bekliyor açılmak için yada seni parçalamak istiyor cinsel yönden yani :)) gece dar ve sessiz sokaklara girme :)))
Gizli Soran+1 yılcinsel yonden mi?
Cevap sahibi+1 yılya cinsel yönden şaka olarak dedim hoşlanıyordur senden işaret bekliyordur yak bi yeşil ışık :)) naz etme :))
+1 yılÇünkü süzme malak. bir gel konuş dimi kereste
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. hoşlandığını biliyorsun dimi o erkeğin .
30 Yorumla
+1 yılUtanıyordur yaklasmaya
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. ya aşıktır ya da seni etkilemeye çalışıyor :))
60 YorumlaNefis bu bakar tabiki nie bakmasın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılYine mi sen yine mi aynı soru 😂
00 Yorumla
+1 yılvalla bir çok nedeni olabilir belkide şizofrenidir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. senden cevap bekliyordur. ondan
30 YorumlaKorkiyordur sen ona isik uak o geleceksir
06 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ışık yakacsm ki
- +1 yıl
Zaten bir sohbetimiz vardı o kesti
- +1 yıl
sordum hiç. cvp alamadım
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. selam hanfendi hoşlanıyordur dikkatini cekiyordur
30 YorumlaErkek milleti belli olmaz hemen ask sevgi sanmayin
36 Yorumla
Gizli Soran+1 yılne ihtimaller olabilir işde onu soruyorum ya
Gizli Soran+1 yılfiziksel olarak kullanmak derken cinsel olarak mı
Gizli Soran+1 yılÖyle birşey olduğunu sanmıyorum. Çünkü 6 aydır bakıyor ve peşimden koşuyor yani cinsellik için o kadar uğraşmaz bence ki istediğinde kız elde edebilecek bir insan. Çevresi var baya
hoşlanmıştır belki :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belki de sadece beğenmiştir
10 Yorumla
+1 yılBin bir türlü sebep olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
mesela?
- +1 yıl
Canı sıkılmıştır hakkında bir şeyler duymuştur vs vs.
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılutanır çekinir
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmış demek ki.
10 Yorumla
+1 yıldikkat cekiyosundur
10 Yorumlahoşlanmış
10 Yorumla
+1 yıldikkatini çekiyorsun
14 Yorumla- +1 yıl
neden açılmıyor peki..
- +1 yıl
Tersleyeceğinden korkuyor
- +1 yıl
denemeden bilemez
- +1 yıl
Yani
+1 yılDemekki bsyler var
04 Yorumla- +1 yıl
ne gibi
- +1 yıl
His gibi hoşlantı
- +1 yıl
neden açılmıyor o zmn
- +1 yıl
Okadarını bilemicem abla erkek bu
+1 yılOkumadım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılsapukdır
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılhayır öyle biri değil
çekici olabilir
10 Yorumlahoşuna gitmişsndr
10 YorumlaGüzelsindir bakar
10 Yorumla
+1 yılFantazi kuruo
00 Yorumla
+1 yılHoşlanmıştır
10 Yorumla
Devamını Gör(33)