Konservatuvar hayalim için aile baskısına rağmen farklı şehirde üniversite okumaya calısmalı mıyım?

Merhaba yaklaşık 1 yıldır konservatuvara hazırlanıyorum aile cidden hiç destek değil, ne kavga tartışmalarla gittim geldim ama şimdi de yetenek sınavlarına girmeme sıkıntı çıkarıyorlar, yok başka şehirlerde girme, tek yaşadığımız şehirde gir. Bunca zaman onlar kızmasın diye yapmadığım, gitmediğim dersler oldu. Onlardan izin almak istedim sınavlara girerken ki onların da gönlü olsun, götürmek de istemiyor, okuma diyor, çalış dediği oldu ama mesleğe karışıyor. Okusam okuyamıyorum, yine beğenmiyorlar, ne yapacağımı şaşırdım. Onlara da hak veririm, başıma iş gelmesinden korkuyorlardır ama uyarmak yerine hep karışıyor, hep engel olmaya çalışıyor. Bunca zaman yapma dedi, yapmadım; gitme dedi, gitmedim. Bıktım artık, farklı şehirde okumak istiyorum ama yaşadığım şehirde kazansam yine okurum dedim ama herkes senelerdir giriyor, kazanamıyor, ben tek okula girip nasıl kazanayım. Valla sıkıştım kaldım. Aileden destek olanlar da var, biz götürürüz diyorlar sınavlara ama bu sefer ortalık karışacak, ben ne yapayım.
Konservatuvar hayalim için aile baskısına rağmen farklı şehirde üniversite okumaya calısmalı mıyım?