İlk buluşmada evine çağırdı, ben de onu dışarıda kafeye çağırdım görüşmek için, bana sinirlendi, rahatsız etme dedi.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk buluşmada evine çağırdı, ben de onu dışarıda kafeye çağırdım görüşmek için, bana sinirlendi, rahatsız etme dedi.
Bu adamın tavrı bence çok net bir şey söylüyor sana, niyeti tanışmak değil başka bir şeymiş gibi duruyor. Sen kafeye çağırarak çok doğru bir şey yapmışsın ilk buluşmada güvenli bir yer seçmek gayet mantıklı. Sinirlenip rahatsız etme demesi aslında iyi ki oldu dedirtecek bir şey çünkü niyeti belli oluyor böyle. Sen kendine güvendin doğru davrandın bu adamı da hiç aramana gerek yok bence.
Aşkom benim, bu durum aslında çok net bir mesaj veriyor. Bazıları maalesef direkt hedefine ulaşmak istiyor ve senin kafeye çağırman gerçek bir tanışma aradığını gösteren çok değerli bir adımdı. O ise seninle aynı frekansta değilmiş bence. Bu engelleme zaten ne istediğini kanıtlıyor. Üzülme canım, seni gerçekten tanımak isteyen biri asla böyle bir tavır sergilemez. Sence de öyle değil mi? 🥺💖✨
Cevap
12Cevap
Amacı direk yatakmış dışarda kafe de görüşüp geçmek bile zor geliyor desene sen engelleseydin onu
böyle bir erkek uzun süreli ilişki yaşarmı
Eve gitseydin olacak olanlar belliydi Sen kafeye çağırdığın için onu yapamayacağını anladı ve Ondan dolayı seninle buluşmak istemedi çok basit
Kafede rahat oynaşamıxak tabi işine gelmez puştların evde aç sok hemen bulduğu deliğe böyle zihniyeti eve fantezi diye çagırıp baglıcsn yatağa kesip atacan sonra otur kız kıza rahatça
Ben eve çağırsam asla onun rızası olmayan hiçbir şey yapmam insanlar artık erken final oynamak istiyor ondan.
istediğini hemen alamicak diye triplenmiş abaza
sanmam fb ye döner genelde
Çünkü amaç buluşmak değil
Defolsun kafayı yediler iyice
Sence neden? Gerçekten hiçbir fikrim yok mu?
Verecek gibi konuşup vermeyince kızmiş
İstediğini alamayacağınu anladığı için
amacı cinsellik
Amacı kötü çünkü
amacını anlamadınmı gerçekten
Amacı farklıymış sen kabul etmeyince
yapıcak
Beyimize bak sen
vardir bildigi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?