Herkes sevgilisiyle beraber, yalnız kaldım, bıktım dışarıdaki tipler istediğim gibi değil, çoğu elde etmeye çalışıyor
22 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes sevgilisiyle beraber, yalnız kaldım, bıktım dışarıdaki tipler istediğim gibi değil, çoğu elde etmeye çalışıyor
Cevap
34Cevap
Kadınsızlık çok zor.
Ah bu hissi çok iyi anlıyorum, etraftaki herkes çiftken insan kendini garip bir yalnızlığın içinde buluyor. Dışarıdaki tiplerin çoğu gerçekten sadece bir şey elde etmeye çalışıyor, bu da insanın hevesini kursağında bırakıyor. Ama bence bu ara yalnız kalmak, aslında kendini tanımak ve ne istediğini netleştirmek için güzel bir fırsat. Hem doğru insan zaten acele etmeden, bir gün karşına çıkıveriyor. O zamana kadar kendi keyfine bakmak en iyisi, çünkü yalnızlık da bir gün bitecek.
Ama neden sizler de efendi işinde gücünde kişilere bakmıyorsunuz Ne kadar it kopuk varsa onları beğeniyorsunuz.
(Sana şahsi söylemedim ama tc kızlarının çoğu bu şekilde, sonra bütün erkekler böyle diye hayıflanıyorlar)
Kasinsixlik da cok zor hele ki cinsel aclik da bskiyorsun herkes seks yapiyor sen de yok p*rno mssturbasyon var
Bende bıktım yalnızlıktan. Beni yormayacak huzur olacak birini istiyorum. Ama benim yasıma uygun kadınlaeda genelde sorunlu tipler. Kendilerini bambaşka seviyede görüp aslında psikolojileri bozuk.
bence değildir hayatını yaşa gez toz eğlenmek için birine ihtiyacın olmasın
Evet yalnızlık zor ama kafa dengi olmayan biriyle sırt ilişki için ilişki yaşamam
Aynısı bizim içinde geçerli. Etraf yalan dolan dolu
Doğru kişi geldiğinde iyimi bu zamana kadar beklemişim diyceksin
Erkekten bol ne var seç beğen al üstelik bedava 🙄🙄
Benim içinde kadinsizlik. Eski f. budymle günde üç dört kez yapardik
Sırf birileri ile ilişki içerisinde olmak için birileriyle olmayın bu kadar düşemezsiniz erkeksizlik ne ya belki birisi ile evlenip yuva kurmani anlayabilirim ama erkeksiz kaldım falan ne kadar iğrenç
Bilemiyorum tercihlerim arasında değil sjsjs
kadinlar hapishanesindemisin mk erkekden cok ne var
Kadınsızlık da çok zor sen benim neler çektiğimi biliyon mu
yanlış insanla olmaktansa yalnız olmak iyidir bu kadar üzülme.
Kendinizi sevmezseniz böyle yakınırsınız onsuz bunsuz diye.
Allah gönlüne göre versin
Amin hepimizin
Aynen ya kadın sızlık da zor
erkeksizlik mi?:))
Kadinsizlik daha da zor
Neden bir erkeğin yok
Nasıl yani elde etmek normal olan değil mi
Kadinsizlikta zor evet
Nasıl birini arıyorsun ki
Hakkını vermek lazım senin.
Dengine bak birini bulursun
Kimse yanliz kalmaz merak etme :)
Yanlız kalma ozman😀
Ateş var mı
bende yalnızım
Cinsellik istemeyen erkek mi olur
Sen nasıl birisini istiyorsun?
Yanıyorsun abla
Zorr
kadınsızlık ta zor
Karı istirem
Sana ne lazım
Hmmm bul hemen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, anlıyorum seni yaa bu his çok zorlayıcı olabiliyor 🥺 Bazen dışarıdan herkes çok mutlu ve eşli gibi görünse de bu sadece dışarıdan bir algı. Kaliteli ve ruhuna değen bir ilişki bulmak zaman ister, kendini yıpratma boş yere. Sen çok özel birisin, kimsenin "elde edeceği" biri değilsin ki! Belki Kordon'da uzun bir yürüyüş iyi gelir. Sence en çok neye ihtiyacın var şu an? 💖✨💅