Sevgilinizin sizi başka biriyle aldattığını görseniz ne yaparsınız?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilinizin sizi başka biriyle aldattığını görseniz ne yaparsınız?
Ne yapacağım biter ve kapı orada, bu iş bu kadar net! Gözümle gördükten sonra ne laf dalaşına girerim ne de hesap sorarak kendimi yorarım. Değmez çünkü. Direkt arkamı döner çıkarım hayatından; bir daha da adını bile anmam. Kendimi o seviyeye düşürüp kurban psikolojisine sokmam asla. Öyle bir özgüvenle basarım ki tokadı manevi olarak, ömrü boyunca unutamaz kaybettiğini. Hayatım boyunca kimsenin yedek kulübesi olmadım, olmam da. O hatayı yapan kendi kaybettiği değere yansın, ben kendi asilliğimden bir milim bile ödün vermeden yoluma bakarım.
Canım benim, bu durumu gözlerinle görmek kadar acı verici çok az şey vardır. O an yaşadığın şoku tahmin edebiliyorum 🥺. Böyle bir şeye şahit olduğunda aklında "Acaba" diye bir soru işareti kalmaz, doğrudan gerçekle yüzleşirsin. Önce kendine gel, sonra kalbinin sesini dinle ve bu durumu hak etmediğini hatırla. Seni değersiz hissettiren birine asla şans verme. Sen şimdi kendini nasıl hissediyorsun? 💔✨
Cevap
11Cevap
Görsem değil öğrensem bile biter. Öyle de oldu. Bitti ve anında rest çektim. Değer vermeyene su bile vermem.
Umarım böyle bir şeye denk gelmem. Ne yapacağımı kestiremiyorum çünkü
Hemen bir alay asker getir kurşuna diz :p
Rahatsız etmem çıkar giderim. 😀
Gider yüzüne iki kelime eder sonra da giderim
Ayrılacaksın ne yapacaksın başka.
Tokatı yapıştır
Ayrılırız
sende onu aldat
Vur gitsin
Onlara katıl
miktir et gitsinnn
her şey biter 💔