Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Yalan böyle bir şey yok saçma sapan algoritmaa mühendisliğinin sonuçları bunlar. Evlilik harika bir şey. Hayata olumsuz bakan, evlenmese de daha beterini yaşar zaten..! Yalnızlık ve süreklikeşkelerle yaşamak çok mu iyi?
Modern zaman ve tüm enstrümanları insanı breyselciliğe hapsetme savaşında ama insan doğasına aykırı bir şey bu. Tıpkı çalışmak istemeyen ama tembellik yapınca tükenen insanın hali gibi bu durum. Skıllı insan her zaman sorunlarını çözmenin bir yolunu bulur hatta iki akıllı insan iki katı şanslı olur ama iki baş dört ayak olmanın insana kattıklarını abartılan korkulara kurban etmek, ne kadar saçma bir durum. Halbu ki tüm bu korkuları imza esareti olmadığı düşüncesi ile defalarca yaşamak ne kadar mantıklı? İyi düşünmek lazım "erkekler evlenince zor" diye oluşturulan algılar yüzünden insan doğasını hiçe saymak, bir erkekle yaşamaktan korkulan şeyi bir çok erkekle yaşamak çok mantıksız. Bu suya atlamaktan korkup, denizden suya girmeden eve dönmek gibi. Üstelik imza bağlayıcılığı olmadığı için, her çiçekten bal alma çabasında ki arıların sahte iltifatlarının geçici mutluluğuna alışıp, nihayetinde muhtaç kalmak ihtimalide var. Kusura bakma ben gerçekleri yazmak zorundayım. "Bir erkek beni yorar mı?" diyerek bir çok erkek tarafından bunaltılmak yorulmak, "bir gün beni aldatır mı?" Korkusu yüzünden defalarca başka erkekler tarafından aldatılmak ihtimali daha yüksek bir gerçeklik maalesef.
115 Yorumla- 1 ay
Ne dersen de kimse beni evliliğe ikna edemez
- 1 ay
@aerolite haklısın
@HayatKısaKşlrUçyr Senin inatçılığın ve ikna edilememe özelliğin aşikâr ama seni evliliğe ikna etmekten daha önemli bir şey var; yukarıdaki detayda yazdığın yazı, seni var eden ve belki de çok değerli insanı var edecek olan aile kurumuna haksızlık, adeta ihanet..! Burada sen evlenecek olan insanları evlenmemeye ikna etmeye çalışmış oluyırsun. Öte yandan bu cinsiyet ırkçılığı hakikatten internet camiasından dünyaya yayılan bir pandemi gibi artık... Daha dün yıllar önce kocasını öldüren bir kadın ağırlaştırılmış hapis cezası aldı ama konuşulmadı bile. Bir yılda 5 bin erkej ölüyor ama ölen 300 kadın sürekli konuşuluyor. Diyeceksin ki "bu açıklama ile ne alâka ama bu söylem " kadın cinayetleri" söylemine vurgu yapıyor. Bu algılar kimin, bu çabalar kim hizmet ediyor bilmiyorum ama bu tanımların algıları maalesef onlara hizmet ediyor. - 1 ay
Kadınların bilinçmesi mi zorunuza giden? Ne söyler misin? Erkek cinayetlerinin nedeni her şey olabiliyorken, kadın cinayetlerinin nedeni boşanmayı yediremeyen eski kocalar. Farkı anlamanı beklemiyorum zaten senden.
- 1 ay
"bilinçlenme" ne demek? Kadınları bilinçlendireceğimize her türlü maduriyete "insan maduriyeti" diyebilsek ve insana zarar vermeyen, "haksız yere bir insana zarar verenin, tüm insanlığa zarar verdiği bilincinde çocuklar, insanlar yetiştirsek daha doğru olmaz mı? Asıl bilinçlenme bu değilmi? Suçlamak, tahkir etmek yerine, yıllardır anlattıklarıma objektif bir şekilde yaklaşmak çabası daha mantıklı olmaz mı?" Kadın bilinçlenmesi" aileyi yok etmek mi? Lütfen öfkeden önce sakince bir düşün.
- 1 ay
Siz kendinize köle kul olan kadınlar istiyorsunuz. Bizden önceki kuşaklar ataerkil toplumun dayattıklarına ses etmeyip, sineye çekmişler. Ama artık yok öyle bir dünya. Ayrıca ben erkeklere değil; erkekliğe, erkek egemem söylemlere eril düşünceye karşıyım.
- 1 ay
Benim yazdıklarımı tekrar okumanı tavsiye ederim. Ataerkillik kötü bir şey de değil ayrıca. Bir hane de silsile olması, toplumsal gelişimi destekler, aksi şekilde sürekli bir tartışma, sürekli bir mücadele insanları yorar. Ya jadın ya erkek, birisinin son söz hakkı olması, hayatı kolaylaştırır. Basma kalıp sözde solcuların (solculuktan haberi olmadığı halde, solcu gibi davrananların) kelimeler ile saldırmanı da anlamıyorum. Farkındaysan "Erkeklik kadınlık" ayrımı yapan sensin. Benim bu tarz söylemlerim olmadı. Bir toplumu, sırf bazı kurallarını beğenmiyorsun diye doğasını dönüştürmeye çalışmak, hem beyhude hem o toplumu sardıcı bir tavır. Bu tavır bu ülkede düzelme yapmaz, yok olmaya meyleder. Bu kimin işine gelir "emperyal" dediğimiz ülkelere. Tek tip insan oluşturulmaya çalışıldığını görmüyor musun? Ne dense bu emperyalist kesime en çok sövenler, en çok onlar için çalışıyorlar.
- 1 ay
Uzatmıycam. Seninle zaten ne zaman uyuştu ki fikirlerimiz😒
- 1 ay
😒
- 1 ay
İyi geceler 😑
- 1 ay
😏.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı.
1 ayŞöyle söyleyeyim; beni düşündüren şey evliliğin sorumluluğu değil, devrin getirdiği yozlaşma. Çok şey var aslında ama dürüst olalım, etrafta İslam’ın o güzel ahlakına uygun yaşayan insan neredeyse kalmadı. Benim düşünceme göre asıl mesele bu. Sadakat, samimiyet ve edep rafa kalktı; herkes bir vitrin, bir gösteriş peşinde. Yarın bir gün nasip olur da yuva kurarsam, o kaleyi dışarıdaki bu hengameden nasıl korurum, ailemi nasıl sakınırım diye kaygılanıyorum. Ha, gözüm korktu mu? Asla, geri adım atmayız. Ama hakiki bir yoldaş bulup o yuvayı dik tutmak yürek istiyor. Benim cevabım net olarak bu.
12 Yorumla- 1 ay
Allah gönlünüze göre versin 🙏
- 1 ay
Teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Evlilikte beni en çok korkutan şey yanlış insanla uzun bir hayatın içine girmek olurdu. Başta her şey güzelken zamanla sevginin, saygının ve güvenin kaybolması, aynı evde iki yabancıya dönüşmek bana ağır geliyor. Bir de evlilik uğruna kendi hayatından, huzurundan ve karakterinden vazgeçmek istemem. Doğru insanla güzel bir şey ama yanlış insanla insanın en büyük yüküne de dönüşebilir.
10 Yorumla
Ben hayattaki hiçbir şeyin kurduğun hayaller kadar güzel olmadığını fark ettim. Evlilikle ilgili hep çok güzel hayallerim varıdı. Hayalperest biriyim, derinliği, romantizmi severim, zaten balık burcuyum. Ama çevreme bakınca kimse hayalimdeki gibi güzel bir evliliğin içinde değil. Çevremdeki insanların evliliği hiç de okuduğum tatlı romanlardaki gibi değil, daha çok büyük bir sorumluluk, bir mücadele gibi hepsi. Onlarınki böyleyse benimkinin de ayakları yerden kesen bir aşk romanı gibi olmasını beklemem mantıksız ve gerçek dışı olur. Korkmuyorum ama hiçbir şeyin hayallerdeki kadar güzel ve kolay olmayacağını biliyorum. O yüzden istemiyorum.
11 Yorumla- 1 ay
İnan evlilik öyle masallardaki değil. Kadın için tuzak. Uzak durmakta fayda var.
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bu "intihar" benzetmesi biraz iddialı gelmiş bana. 🥺 Evlilik bence iki kişinin ortak kararlarıyla, birbirine alan açarak büyümesi demek. Yanlış kişiyle tabi ki kısıtlanabilirsin ama ruh eşini bulduğunda hayatına güzellikler katarsın, tıpkı Bostanlı'da güneşin batışı gibi. Beni korkutan tek şey, hayat enerjimi düşürecek bir ilişki yaşamak. Sen evlilikte en çok neyin seni özgür hissettireceğini düşünüyorsun? ✨💖💅
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 270,4b cevap paylaştı.
u 1 ayKorkum yok.
13 Yorumla- 1 ay
İstiyorsun yani🙄
- 1 ay
Tabi ki
- 1 ay
Vayy bee:))
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 ayHer iki tarafta görev ve sorumluluklarını bilirse,
İlk başta konuşulan konulara sadık kalınırsa aksine hem kadın hem erkek için hayattan tat alınacak bir kurum olduğu konusunda iddialıyım.
Ancak bir taraf bile (kadın veya erkek) sürekli olarak yaptığında yakınıp ben emir eri miyim gibi tavır takınıp sürekli talep etmesine rağmen karşılık vermezse,
Yine ilk başta kendi hayatı için tek başına alması gereken kararları başkalarına bırakıp kendi yaşayacağı hayatı başkalarının inşa etmesine izin verirse elbette ne o ilişkiden nede o evlilikten hayır gelir.
Sonrada kadın için intihar dersiniz.
Kadın; kendi üzerine düşeni,
Erkek; kendi üzerine düşeni yapacak.
Bu kanıtlanmış yasayı inkar edenler günümüzde bütün sonuçlarını yaşıyor.
Yinede hayır diyorsanız.
Siz bilirsiniz.
Her şey gün gibi açık ve net.16 Yorumla- 1 ay
Sence günümüz evlillleri bu dediğiniz gibi mi? Herkes payına düşen sorumluluğu alıyor mu? Yoksa tek bir kişiye (kadına) mi yıkılıyor?
- 1 ay
Bu zihniyette olmadığı için olması mümkün mü?
Kadın kendi kendi hemcinslerinin aklı ve talimatları ile yönlendirdiği sürece anlattığım şekliyle olması mümkün mü?
Ben ne sevicem gel sen beni sev gibi şımarık şekilde insanlar birbirine davrandığı sürece olması mümkün mü?
Sürekli talep edip iş fiile dökmeye gelince oturduğu yerden kalkmayanlar oldukça sizce mümkün olabilir mi?
Yaptığı yanlışı kabul etmeyip hata sayanların sizce düzgün bir evlilik yapması mümkün mü?
- 1 ay
Gayet tabi olamaz.
Böyle bir şeyin olacağını iddia eden zaten akıl tutulması yaşıyordur. - 1 ay
Konu ne sadece kadın ne sadece erkek.
Sadece teklifi yapan erkek kabul eden veya etmeyen kadın.
Hiç bir kadın yoktur ki ona sorulmadan evlenmeye girmiştir.
Bazı gerçekler kabul edilmediği sürece kadın kendine ait olamayan tercihlerin sonucu yaşacaktır.
Bundandır ki her biten ilişkide kadın kendi kendini bilerek veya bilmeyerek yıpratmıştır.
Erkek ise her biten ilişkiden sonra bazı göremediği gerçekleri öğrenir.
- 1 ay
O zaman size şu soruyu sorayım.
Kadın neden kendini aldatacak erkeği her defasında arar ve eliyle koymuş gibi bulur?
Her erkek aldatır savını hiç tanımadığı erkek için kullanır?
Bunu hiç düşündünüz mü?
- 1 ay
Çok sevdiğim bir abim var. Geçenlerde konuştuk. 39 yıllık evliliğini bitirmiş. Neden diye sordum. İkimizde artık birbirimize tahammül etmekten yorulmuştuk dedi. O yüzden bugünü yaşa. Yarınlar ne getirir bilemezsin dedi. Sürprizlerle dolu.
Bence bişeylere tahammülü olmayan insanlar evlenmemeli. Sorumluluk almayacak insanlar evlenmemeli.
Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Bir insanla gerçekten ömür boyu yaşamak ister miyim? Yaşlandığımda yanımda olmasını istediğim kişi o mu? Bu sorulara evet diye cevap verebileceğimiz kişilerle evlenebilsek ve aynı düşüncede olmalı... Yoksa şu kısacık hayatı işkenceye çevirmenin anlamı yok.
39 Yorumla- 1 ay
Ya yanılırsak? Ya tanıdığımız kişinin içinden bambaşka biri çıkarsa? Tam bir kabus.
- 1 ay
Ben almıyım kalsın:))
- 1 ay
Deme öyle deme😂
- 1 ay
Bir arkadaşım var, kendini ailesine adamış. Önceliği anne babası ve özel gereksinimli kardeşi.. Abladan evlattan çok diğerlerine anne gibi... Ona hep derim "Kendi hayatını yaşa. Tek başına tatile çık, kendine vakit ayır. Bensiz ne yaparlar diye düşünme.. Bırak, sen anne değilsin."
Hayatını kendin için yaşadıktan sonra bekar olmak gayet keyifli ve eğlencelidir. Peki ne kadar bekarsın? - 1 ay
Arkadaşında kendimi gördüm biraz. Ama ben ciddi manada hiç istemedim. Belki sorumluluklarım bahanem oldu.
- 1 ay
Anladım. Ben kendi kendimle mutlu olan biriyim zaten☺️
- Aşk İlişkileri konusunda 621 cevap paylaştı.
1 ayEvliliğin ortaklık olması gerekirken, ne yazık ki hâlâ kadının bireysel alanından, özgürlüğünden ve benliğinden ödün vermesi beklenen bir sisteme dönüştürülebilmesi en büyük endişem.
Birey olarak var olmaktan vazgeçip tekdüze bir rolün içine sıkıştırılmak, kısıtlanmak ve bu durumun fıtrat ya da görev gibi kılıflarla normalleştirilmesi asla kabul edemeyeceğim şeyler.
13 Yorumla- 1 ay
Bunlar bizim gibi gelimemiş ataerkil toplumlarda var ne yazık ki.
- 1 ay
Evet, maalesef … oyüzden bekarlıktan devam :)
- 1 ay
Kesinlikle 😌
1 ayBence hemen hemen herkeste bu korku mevcut. Çünkü hayat neler getirir bilinmez. bazı evlilikler alev gibi yanan aşkı su gibi söndürür, bazıları da rutin bir hayat çerçevesinde istemeden de olsa aşkı; saygıya sevgiye dönüştürerek bambaşka bir boyuta taşır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
s 1 ayYanlış insanla evlenmek korkutuyordu şükür öyle olmadı. Doğru insanla evlenirsen cidden evlilik harika bir şey
22 Yorumla- 1 ay
Mutluluğunuz daim olsun 🙏
- 1 ay
Teşekkür ederimm 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Aciklamayla aynı fikirde değilim daha çok tam tersi oluyor ama herkes ya da her durum için genellemek yanlış olur
12 Yorumla- 1 ay
Erkeğin intiharı midir?
Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Arkadaşım şey diyordu
Bu hep benimle mi yaşayacak ddjdj
11 Yorumla- 1 ay
Haklı kjkjj
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 ayMaalesef Türkiye'de biraz öyle. Beni de iş bölümü yapamamak, hayatı paylasamamak korkutur
12 Yorumla- 1 ay
Sanki evlilik denen şey 4×4'lük de biz istemiyoruz. Çevremde boşandığı için bunu kutlayan insanlar var.
- 1 ay
Katılıyorum. Herkes evlenmeyi istemek zorunda değil. Aşk saygı ve sevgi olursa evlenirim ben..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayBu kadar sevilmek isteyip de bunları söylemek neden
18 Yorumla- 1 ay
Ne dedik ki🙄
- 1 ay
Öncelikle sesimin çırtlaklığından dolayı sesli mesaj bırakıp kulaklarını kanatmak istemem😂 ikincisi zaten ben evliliğe karşıyım. İşin maddi boyutunu geçtim bu devirde güvenilir biri yok ki evlenmek için.
- 1 ay
Yeme beni şimdi bal gibi de farkındasın ses tonunun😂😂
- 1 ay
Valla farkında değilim bazısı beğeniyor bazısı begenmiyor
- 1 ay
🤌
- 1 ay
Teşekkür ederim sende öylesin
Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. Adinin evlilik olmasi basli basina zaten korku sebebi degil mi
11 Yorumla- 1 ay
Bencede
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 ayBen intihar edeli 9 yılı geçmiş be aşkısı. Ama mutluyum. Darısı senin başına.
12 Yorumla- 1 ay
Allah mutluluğunu daim etsin 🙏
- 1 ay
Âmin.
1 ayEvlilerin bir kocası, bekarların 50 kocası oluyor. Ne gerek var dimi
11 Yorumla- 1 ay
Erkeklerin evli bekar farketmiyor partner sayısı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayEvlilik korkutmuyor yanlış kişiyle yapılan evlilik korkutur biriyle hayatı paylaşmak için evlilik gerekli değil bence evlenmeden de birlikte olunabilir biriyle
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.
1 ayO kadar masraf yapıp düğün gelinlik mehir vs hallettikten sonra melek görünümlü şeytanla evlendiğini farketmek sanırım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Korktuğum bişey yok
121 Yorumla- 1 ay
İstiyorsun yani😏
- 1 ay
Burdan kızlara duyurulur😂
- 1 ay
İstiyorum dedin anlamayız biz😂
- 1 ay
Duyurulur😂
- 1 ay
5 gecenin şafağına kadar:))
- 1 ay
Bakacağız artık dm ni açık tut😂😂
- 1 ay
Hadi bakalım kolay gelsin 😂😂
- 1 ay
Bana niye kolay geliyor:))
- 1 ay
Mutluluğunuzu bana borçlusunuz😂😂
- 1 ay
Olursunuz olur:))
- 1 ay
Oo sen şimdiden su koyuyorsun 🙄
Artık evlilikten güzel bahseden çok az insan kaldı. Yeni evlenenler hele herkes ekstra zor olduğundan bahsediyor geriliyorum
10 YorumlaKorkularıma şahit olması çünkü her şey den korkuyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayEn başta gelen şey sorumlulukların artması sanırım
10 Yorumla trip, gereksiz harcama, toplum ne der acaba kaygısı, başkasının sözüne inanması ve güven
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Korkutan bişey yok ya güzel bişey evlilik ama kimle evlendiğin önemli
10 Yorumla
1 ayİki taraf içinde intihardır. Bu iş tek taraflı değil maalesef.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 aySevgililikte olan flörtleşmenin biranda yok olması
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 1 ayErkeğin aldatması ve gözünün dışarıda olması
10 Yorumla Korkakmak! :) korkumuz yokda cekincemiz olabilir ya çok konuşur herseye karışırsa diye.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kendini anlattığı gibi çıkmayan tonla insan olunca böyle birisiyle evlenirsen eyvah
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayDüzgün birisine seni seven birisine denk gelirsen mukemmel bir sey. Aksi halde yalnız kalmakta cok guzel degil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 ayAynı seyleri yasayıp tekrar basa dönecegimi düşündüğüm için istemiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayKadın olsun erkek olsun bir gün mutlaka duygusal boşluk yaşayacak aksini bana kimse inandıramaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu kadar paranın bir evlilik için heba edilmesi saçma :D
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayBaskı, anlayışsızlık, işsiz kalması, kadın parası yemesi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 25,2b cevap paylaştı.
1 ayNe yaparsan yap tam emin olamazsın iyi mi olacak kötü mü
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden intihardır
11 Yorumla- 1 ay
Çünkü ataerkil toplumda kadın için evlilik kendinden vazgeçiştir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayDetayın çok can sıkıcı
12 Yorumla- 1 ay
Neden 🙄
- 1 ay
Olumsuz kelime direkt seni dibe çekiyor, bu bir.
İkincisi dengine denk gelirsen cenneti oluyor evlilik. Direkt böyle genellemeyle kesiyorsun önünü.
Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. İlk gece korkusu 😈☺️
11 Yorumla- 1 ay
😅
Aşk İlişkileri konusunda 594 cevap paylaştı. Bir evlenen pişman bşr evlenmeyen
15 Yorumla- 1 ay
Değilim
- 1 ay
Aklımdan zorum yok
Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. Demirden korkan trene binmez kdjdjdjd
13 Yorumla- 1 ay
Siz binin efenim :))
- 1 ay
Yüreğinizin götürdüğü yere:))
Evlilik bi erkeğin imtihanı dönüm noktasıdır kadın var kocasını vezir eder şah eder padişah eder kadın var kocasını şahbaz eder rezil eder
10 Yorumla
1 ayEvlilik bi erkeği mühabbet yemiş bi suçluya dönüştürür
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayÇükünün küçük çıkması😂
26 Yorumla- 1 ay
Çok büyük çıkarsa?
- 1 ay
Töbee😅
Cevap sahibi1 ayE ne güzel işte
- 1 ay
21 cm çıkarsa mesela
Cevap sahibi1 ayŞükür namazı kılarım😂
- 1 ay
Kaldırabilir misin o aleti?
Gizli Üye(36-45)1 ayEvli erkek fetişi olan bekar kızlar 😂
11 Yorumla- 1 ay
Djfjfj
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. İki baş tek vücutta gibi düşün
13 Yorumla- 1 ay
Benlik değil:))
- 1 ay
Kesinlikle ;))
Evliliğin kendisi korkunc
20 Yorumla
1 ayHasta paylaşamamak
21 Yorumla- 1 ay
Hayati*
1 ayattan korksak faytona binmezdik 🤣
17 Yorumla- 1 ay
😂😂
- 1 ay
burası çok güzel, sen de gelsene 😅
- 1 ay
İstemez eksik olsun 😂
- 1 ay
hahaahah korkma korkma dibi görünüyor, o kadar derin değil, batmazsın
- 1 ay
İstemiyorum efenim ben memnunum hayatımdan 😅
- 1 ay
hayat sana güzel 🧿
- 1 ay
☺️
Korkmaya gerek yok.
10 Yorumla
1 ayBir ergenle evlenmek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 ayYa kötü giderse
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 ayEvlendik nasıl olsa diyip kendini salması
10 Yorumla
1 ayÖzgürlüğüme zincir vurulmasından korkuyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 ayHuzursuz bir hayat sürmek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 ayKatlanmak zorunda kalmak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 609 cevap paylaştı.
1 ayBu kadar zor bir şey değil.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. şimdiki aklım olsa evlenmezdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Aynı kişiyle bi ömür geçirmek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı. Evlilik bana göre her şeyi öldürüyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 ayKadının erkek kalçası sevmesi
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Karılara güvenememek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Test sürüşünün olmaması..
10 YorumlaKadının çok çocuk istemesi
12 Yorumla- 1 ay
😀
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım