- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 ayKesinlikle katılıyorum ya. Benim flörtüm vardı, bir akşam öptüm onu, bana kalırsa çok romantik bir andı ama sonrasında iki hafta yazmadı. En sonki konuşmalarımızda öpüştüğümüz akşam sevişmeyi bekledim ama yine eve çağırmadın dedi, haha o da ikinci buluşmamızdı. Ilk buluşmamız da bundan iki ay öncesiydi. Yani aylarca görüşmeyip, öptükten sonra iki hafta konuşmayıp nereye sevişmeyi bekliyormuş anlamadım. Hiç bir iltifat yok, bedensel temas yok, beni istediğini anlamıyorum ki. Flortlesme ve romantiklik yok. O zaman f*ck bulmalı kendine, onlarda romantiklik olmaz diye düşünüyorum. Direk konuya girerler. Bence önce ruhlar yakınlaşmali ki bedenler yakinlasabilsin. Şu anki durumda onunla sevisebilecegimi düşünmüyorum, hiç yakınlık yok gibi. Zaten en son bana yazdıklarından sonra da daha yazmayı düşünmüyorum. Her yazışmada cinsellikle ilgili bir baskı. Ben manyak mıyım bunu çekeyim? Her buluşmadan sonra neden eve çağırmadim diye mesaj atıyor mesela? Bu artık baskı yapmak oluyor, mümkünse görüşmek de istemiyorum bu yüzden. Soğudum yani kısacası..
12 Yorumla- 1 ay
Ah ah belki siz değilsinizdir ama romantikliği öldürdü kadınlar Dm kutusu abazayla dolu ulan birini sevelim kendimize göre de ömürlük olsun istedik nasip olmadı ama burada toplasan eski toprak Seven biz hepimiz tukeniyoruz eşimizi bulamayınca çok üzücü ben sevip sevilmeden hayatımdaki isleri istedigim gibi koyamaz bir hale geldim oyle bir toplum kültürü varki dedikodu yuzunden kimse birbirine rahat yuruyemiyor
- 1 ay
@Kaan216 pardon dm kutusu kadının kendi kontrolünde değil. Bence sende sevgi değeri olmadığı için buraya suç atıyorsun. Ya da topluma suç atıyorsun. Birini sevince mi hayatını yoluna koyacaksın? Sevgiden çok büyük şeyler bekliyorsun. Bence biraz da bahanen olmuş senin. Sevemediğim için şu işimi yoluna koyamıyorum gibisinden... Halbuki önündeki tek engel kendinsin.
En İyi Cevaplar
1 ayBel altı şeyler konuşulması, yapılması tam tersi flörtleşmede uzman olduklarını gösterir. Amatör olan böyle işlere girmez. Girecek cesareti de yoktur. Eğer sana dokunuyorsa bu son derece normal. Dokunmak, el ele tutuşmak, elini tutmak, belini tutmak bunlar hep flörttür. Ben bir çok kıza yaptım. Hepsi de olumlu döndü. İlk defa böyle saçma bir konu görüyorum. Bir erkek senle ileri aşama flört etmese seveceğini zannediyorsun. Tam tersi direk arkadaşı olarak görmeye başlarsın. Haliyle hiçbir şey çıkmaz ordan. Erkekler ne diyorsa onu yap ve uyum sağla. İtaat et. Aksi halde flörtleşmeyi bilmeyen sen olmuş oluyorsun.
Konunun tamamını okudum. Üslubundan senin türbanlı, ahlaksal muhafazakar biri olduğunu tahmin ediyorum ve gerçekten erkeksi birisin. Random gülücük hiç uymamış ve zorlama yazmışsın gibi. Ayol demen de seni kadınsı yapmıyor direk. Erkeksi bir enerjin var gibi geldi. Türbanlı olmayabilirsin. Ama ahlaksal muhafazakar olduğun kesin. Yüzde 90 türbanlısın diyorum ben.
Flört edip ne yapıcan awk. Flörtün amacı ne. Buluşmak, sevişmek. Sevişme iyi geçerse de sevgili olmak ya da fb olmak şeklinde devam eder süreç. Cinselliğin olmadığı yerde romantik ilişki başlamadan biter.
Önce kendin öğren. Sonra flört dersi verirsin 🥂
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bence mesele erkeklerin tamamen flörtleşmeyi bilmemesi değil, çoğunun flörtü fazla hızlı tüketmesi. Daha iki güzel cümle kurulmadan konu bel altına kayınca o tatlı gerilim, merak ve heyecan kalmıyor zaten. Bana göre flört biraz detay yakalamak, dozunda iltifat etmek, karşı tarafın verdiği sinyali okuyup acele etmeden yürütmek. Her şeyi ilk beş dakikada açık etmek yerine biraz merak bırakınca daha keyifli oluyor. Sürekli cinselliğe bağlamak flört değil, kestirmeden sonuca gitmeye çalışmak gibi geliyor bana.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
1 ayDönem olarak HER ŞEYE çok kolay erişiyoruz, eğlenceye, cinsel ilişkiye, bilgiye, yemeğe içmeye, arkadaşa, gerekirse borca aklınıza ne gelirse işte. Her şeyin bi fiyatı var ve bi şekilde ödenir kafasındayız. Hal böyle olunca sevgi sanki yok oldu. Bizim zamanımızda (10-15 sene önce) aşk bi süreçti ve süreç keyifliydi. Şimdi aşk, seni en kısa sürede sonuca götürmesini istediğin bir araç ve fazlası zaman kaybı görülüyor, süreç sıkınca emek harcamadan sıradakine geçiliyor. 😪
50 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Adını koydun resmen canııım! ✨ Gerçekten bazı erkekler o ince çizgiyi kaçırabiliyor, değil mi? 🤦♀️ Tatlı flörtleşme, o göz teması, küçük iltifatlar... İşte bunlar asıl olayı! Bence erkekler o "koşturmacaya" fazla odaklanıp işin eğlenceli, karşılıklı oyunu kaçırıyor. Enerjimizi düşürmek yerine onlara biraz yol göstermeliyiz belki de, ne dersin? 💖 Senin favori flört taktiğin ne peki? 💅
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 aySelam hanımefendi. Yazım şekli ve anlatım dilinize baktığım zaman çok kibar ve naif olduğunuz her kelimenizden, yazdığınız her satırdan belli oluyor. Eminim ki kalbinizin güzelliği yüzünüze de vurmuştur, ay parçasının ışığı bile yanınızda sönük kalır utanır. Biliyorum hep dangoz erkeklere denk geldiniz, bu yüzden insanlara olan güveninizi de kaybettiniz. Lakin bana bir şans verin. Sizi çok mutlu mesut edeceğime, benimle iletişimde olduğunuz her andan keyif alacağınıza yemin edebilirim. Hem belki oradan da bize geçeriz ha olmazmıydı hbahfbajhsf günümüz erkeklerinde ki maks kibarlık bu yapcak bişey yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
1 ayFlörtleşemezler. Çünkü kızlar normal konuşana merhaba diyenede önyargı ile yakalıyorlar. O yüzden yorumdan saldırmaya devam diyorlar
22 Yorumla
Soran1 ayAy niye acaba? Sanaldan denemiyorum zaten konu hep farklı yere gidiyor umudumu kaybettim o yüzden kalsınnn diyorum ahahahh reelde eril napması geeektiğini bilenn ve flört edip yiyebileceğim errrko bakıcamm. Ciddi ilişki tabii
- 1 ay
Hmm direksiyona geçtim ama bu konuyu konuşalım istersen ciddi birine benziyorsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 ayTotonuz kalkıyor hanımefendi. Detayları aklımizda tutarsak çok seversek. Aklımız fikrimiz su olursaniz totonuz havalanıyor ve terk ediyorsunuz. Sonra hemcinslerim mala bağlıyor. Alkolde ya da başka şeylerde karşı tarafa verdiği ama bir türlü alamadığı karşılığı bulmaya çalışıyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayFlört döneminde bana yoğun iltifat eden erkeklerden hoşlanmıyorum ince detayları hatırlaması evet hoşuma gider ama bir erkekte sana karşı fazla samimi ve rahatsa hoşlanmıyordur hoşlanan insan çekinir biraz şunu dersem acaba rahatsız olur mu diye düşünür.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 995 cevap paylaştı. çok zor değil dediğin şey sana ve senin nörolojik yapına göre zor değil sen hala erkek ve kadın beyninin aynı olduğunu sanıyorsan flört mlört bence uğraşma, sen fabrika ayarı düz mantık üzerine olan bi varlıktan ince nüanslı flört bekleyemezsin let's go to pompa demediklerine şükret bence.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. O öyle değil direkt kısa kesiyoruz, cilvenin de sonu yatakta bitiyor.
Zaten şu ülkede bin tane kerkenez varken bir de tutup gereksiz maskeyi suratımıza takıp, sahte gülüşlere kapı aralamıyoruz..
Dişil enerji değil salt atom yapısı.. Esnerken bile enerji saçıyorsun. Onu öyle östrejene çevirip iteleme bize..
Tabi her erkek bu kadar kısa tercih etmez istesede kafası basmaz.!!
Kısacası, senin istediğin gibi olmayınca çamur atma.
00 Yorumla
1 ayBu sorun mantikiz ve sadece eklere yönelik bı soru olmuş neden bı erkek sana cinselik konuş açtığında azının payını vermek yerine ona eşlik eden de siziniz bunu da unutmayın yani neden tek suçlu erkek madem sana cinselikle geldi hayır arkadaşım dün bir bugün iki birbirinizi bı tanıyalım demek açılan cinselik konusuna bodozlama atlayan da siz niye erkler suçlu oluyo
00 YorumlaUzak duruyoruz küçük hanım. Ağzımız laf yapmadığı için vs değil. Artık amca klasmanına girdik. Bu saatte kadar iyi bir adam olarak geldik. Bu saatten sonrada iyi ve yalnız bir adam olarak dünyadan geçiyoruz. Çokta umursamıyor erkekler artık. Daha gençler de farklı düşünmüyor. Çakal çukal arayana çok
00 Yorumla
1 ayTüm hemcinslerim için demiyorum yanlış anlaşılma olmasın ama ülkemizin kadınları ve erkeklerinin büyük çoğunluğunda ahlak yoksuğunluğu olunca herkes birbirine böyle muamele etmeye başladı ama niyeyse kimse evli olduğu halde bekar erkeklere yazan kadınlardan söz etmiyor burada özellikle çocukları olan sevgilisi uyuduktan sonra gelip sitedeki erkeklerin hepsiyle muhabbet etmeye çalışanlar
00 YorumlaErkekler romantik olmayı bilmediğinden değil; ince düşünen, detay hatırlayan ve nazik yaklaşan erkeği arkadaş ilan edip bodoslama ve yüzeysel yürüyen adamlara prim verdiğiniz için piyasa buna döndü. Romantik ve ince düşünen erkekleri "çok tatlı birisin ama..." diyerek friendzone’a atıp kestirmeden giden adamların peşinden koşarsanız çevrenizde romantizm kalmaz zaten. Ne ekerseniz onu biçiyorsunuz. Bu bir arz-talep meselesi. Neye ilgi gösterilirse o çoğalır. Ayrıca karşılıklı yürümek diyorsun ama masaya sadece beni eğlendir beklentisiyle oturup tek kelimelik cevaplar verirken erkekten şairane iltifatlar beklemeniz doğru bir şey mi sence?
00 Yorumla
1 ayçünkü ne kadın ruhundan anlayan var nede bunu öğrenmeye çalışan herkes içindeki azgınlığı boşaltmanın derdinde asıl hazzın zihindeki o kalitesel flörtleşmeden geçtiğini bilen çok az
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı. Çünkü 25 yaş altı kizlar hep it tipli berdus tipli bireylerden hoşlanıyor yok motorcu yok kaşına çizik atmış yok dövmesi var falan...
Ayrıca çok fazla tıp odaklı bakıyorsunuz erkekler de güzel insanlar hep yakışıklı olmak zorunda değil yani tanışma ortamı da bı sorun bence nerden tanisildi nasıl tanisildi falan
Ayrıca da kızın giyimi de böyle turizm bölgesi olmayan yerlerde erkeği ters etklieyebiloyor çocuk görmemiş bişey sende dekolte yi verirsen önüne aklı kayar 😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayYani yoldan geçen hoşlandığım bir kıza çok hoşlandığımı söylüyorum ama kime denk geldiysem ya sevgilim var diyor ya hayır diyor peşine takılmıyorum ama sanki takip ediyormuşum da tehditmişim gibi davranıyor hayır beden dilim mi niyetimi yansıtmıyor sevmek istesem seks istesem sanki belirtemeyeceğim
Hayırdır mimlendim de haberim mi yok ne oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayŞimdi bende bir kaç şey merak ettim sen bir önce ki nesilden olduğundan mı şimdi ki erkeklerin “flörtleşemediği” çıkarımını yaptın yoksa kendinden bir önce ki nesilden olan erkekler ile flörtleştiğinden mi şimdi ki erkeklerin flörtleşemediğini düşündün hepsinden önemlisi bir cinsiyet hakkında bir çıkarım yapmak için kaç erkek ile flörtleştin ASJHDKAHDAKDJASDHASDKJHJSADH (ha ekstra bir fikrimi belirteyim senin tabirin ile “sağlam olan adamların” canı birileri ile flörtleşmek isteyenleri aradığını zannetmiyorum ama dediğim gibi senin tabirin o yüzden belkide Johnny Bravo’dan falan bahsediyorsun bilemem yani ahshadasdahjjhdajsd)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayHosuna gitmeyenleri elersin. Birde butun erkekler tabiki ayni degil.
Sen o mesafeyi ayarlamiyorsan onlarda yurur. Ha baktin karsi taraf saygisiz o zmn da elersin engellersin.
Birde piyasa icinde olanlar sevgili olmak ya da flort etmek icin degil direk bel alti istedikleri icin boyle.
Senin aradiklarin gunde bir kere denk gelmez ayda yilda bir denk gelir.
00 Yorumla
1 ayYapamıyorlar aceleleri var bel altı konuşmayı flört sanıyorlar buram buram testesteron korkuyorlar ıyyy
32 Yorumla
Soran1 ayIyy öğk
- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
1 ayKesinlikle haklısın. En ufak pürüzde öfke saçanı mı dersin. İstediği konu açılmayınca bi sonraki virajdan kaçanı mı😂😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Haklısın o dediğin erkekler 2000 li yıllardan önce vardı
21 Yorumla- 1 ay
O sırada herkese yürüyen dayılar xjskdls
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bikaç erkeğin görüşünü okudum biri diyo yoldan geçen kıza hoşlandığımı söyledim bakmadı öbürü diyor iyi gidiyodu feminist çıktı erkeğine saygı duymayan kızla işim olmaz jspdşsqjwodşsşw
Ümitsiz vakalar00 Yorumla
1 ayinsandan insana değişir bu sorun, bizde iltifat ettiğimizde karşılık alamadığımız, az cinsellik konuşuncada azar yediğimiz insanlar oluyor. maalesef size bu tarz insanların denk gelmeyişi herkes böyle demek olmuyor.
00 YorumlaErkeklerin %de 80 i aynı düz odun, sizin yapmanız gereken duygusal zekası yüksek empati yapabilen ince düşünceli %de 20lik kısmı bulabilmek. Dışını beğenmediğiniz insanın içini merak etmediğiniz için o ihtimal de zor, hatayı baştan yapıyorsunuz erkekte güzellik aranmaz.
10 YorumlaÇoğu bunla uğraşmak yerine hızlıca işini görme pwşinde ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayEdiyoruz da ne oluyor baska kızı seviyorum deyip gidiyorlar 😡
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Hemen bel altı olmaz tabi ama direk ifadeler olmasa da imali ifadelere açık olun hemen kapatmayın ya da kalkanları devreye sokmayın gerisi kendiliğinden gelir efenim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
s 1 ayHaklı isyan. Özellikle sosyal medyada yaygın bir durum bu bence. Gerçek hayatta pek olmuyor. Tatlı tatlı flörtü unutup direkt belaltı yaklaşıp sonra bir şey yaşamayı bekliyorlar
01 Yorumla- 1 ay
Yaşayamazlar
1 ayFlört etmeyi bilen kadın da yok aynı şekilde.
50 kişiyle flört etmek normal değildir 1 kişiyle edersin beğenirsen devam edersin beğenmezsen yoluna bakarsın bu kadar basit hali hazırda 4-5 kişiyle flört edenler ne yaşıyor? Adam gibi gel hayatını güzelleştirelim ama yok illa birden fazla kişiyle konuşacak.00 YorumlaKaç yaşındasın bilmiyorum ama şu devrin insanı olmayı kabul etmiyorum şahsen ben çünkü bu devrin insanları sevmeyi sevilmeyi aşkı değeri hiç bir şeyi hak etmiyor.
00 Yorumla
1 ayBilmiyor değiliz. Flörtleşme değişti. her şey cinsellik oldu. %90 kızlar da da böyle. Ayrıca ekonomik olarak da kaygı ve korkularımız var. Kızlarında aynı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 ayFlörtleşmekten çok daha gerçekçi uğraşlarım ve hedeflerim var boş zamanımı daha verimli değerlendirmeyi yeğlerim bir kadının egosunu pış pışlamak yerine.
00 Yorumla
1 ayHak veriyorum, gerçekten s. pık derecesinde konuşmalar ve talepler. En çok da böyle insanı seçip ve hayatına alan insanı anlamıyorum
10 Yorumla
1 ayFlört edebiliyormuyuz onu sor dkskdmd deneyim var mı diye
14 Yorumla- 1 ay
Reis sakin engelle geç kasma bu kadar
Soran1 ayNe kasması be? Attığı yorumu bi oku, insan gibi cilveleşmek tatlı sohbet flört etmek istemişiz ne bu anlamıyorum erkekleri.
- 1 ay
Okudum engelledim zaten herşeyi parayla çözeceğini düşünen kendini dünyanın en yakışıklısı sanan biri flört cilve vs güzel şeyler zaten
- 1 ay
Flört işi de çok uzatılmamalı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 ayŞu flört kekimesi kadar boş ve saçma bişey olamaz, ne mkk bu flört önce onu biri doğru düzgün açıklasın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayMaalesef öyle evet... Söyledikleriniz de haklısınız maalesef. Maalesef diyorum çünkü bir insan bir insanda başka şeyler aramasın hemen. Önce bi sevmeye çalışsın, değer versin, hissettirsin bazı şeyleri...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayHep böyle erkekler baş tacı oluyor ne hikmetse dediğin gibi erkekler ise yalnız oluyor veya boynuz yiyor 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayGençken çok iyi flört ederdim aslında. Ama 35 yaşına gelince her yönden olgunlaşınca karşındaki kadın ya sıkılıyor ya geriliyor ya da etkilenmiyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayŞimdiki erkeklerin tek amacı var hemen yatağa atmak başka şey değil o sebebten dolayı flörtleşmeyi öğrenememişler
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. Ben bunları yapıp flörtleşene kadar zamana yayınca ya kız sıkılıp kaçıyor ya da biri gelip iki günde dkiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 ayHatunun flört dönemi gelmiş. Adam gibi flört edin la ayılar
02 Yorumla
Soran1 ayBurdakilerden o performansı beklemiyorum genel sitem. Kalsın ayılar ayyy
- 1 ay
Herkesin beklentisi değişik olabiliyor. Denk gelirsin umarım
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bence karşısındaki istediği kadın olunca Bayağı da iyi her şeyi biliyorlar demediği olunca da saf ayaklarına yatıyorlar
10 Yorumla
1 ayÇok iyi soru gerçekten bilmiyorlar 😂😂😂 cevabı neymis
10 Yorumla
1 ayKafama uygun geldiğinde çok güzel oluyor flört etmek
00 Yorumla
1 ayBiliyoruz ama doğru kişiyi bekliyoruz oda geleceği yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı.
1 ayşu an öyle biri yok , tatlı tatlı flört eden kızların sayısı da azaldı
00 Yorumla
1 ay50 tane erkekle sevgili olup ayrılmış kızlar için skminin ucunu bile haraket ettirmem
00 Yorumla
1 aySimdiki devirde kızlar da erkekler de bir şey bilmiyor
01 Yorumla- 1 ay
Bence denemeden bilemeyiz
Sen romantik işleri biraz ağırdan alan erkek arıyorsun belli ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ayKizim burada apaçi sayılara keko erkeklere denk gelirsin 😂 gerçek hayata dön
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
m 1 ayÇürümüş bir beyin ve yetiştirilme tarzı ile oluşan bir sapık beyine sahip cogu
00 Yorumla
1 ayHeves bırakmadılar çünkü nerde hırt var ordalar kızlar efendiliğimizden kaybediyoruz
00 YorumlaBende köpek gibi flört etmek istiyorum ama körme engelliyim ben😩
00 Yorumla
1 ayDeğmiyorsunuz çünkü, erkekler fark etti artık boşunuza ardınızın kaldırılmaması gerektiğini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. samımıce yazmıssın cesur davranıs takdir ettim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
1 ayBunlar hep iletişim eksikliği ile alakalı bence
00 Yorumla Haklısın erkekler dönüşüme uğramış. Belalti konuşmaktan başka konuştukları bir şey yok. Samimiyetsizler.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
1 ayGel kız biz flörtleşelim sfffghh
12 Yorumla
Soran1 ayOlur aşkım 😭🫶🥹💅🏼
- 1 ay
Ekmeğindesin he Hakkı Abi
- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
1 ayBiliyorum ama uyuyacağım
17 Yorumla
Soran1 ayBilmiyosundur tatlım yaa
- 1 ay
Sabah sabah ne güldüm haha
Soran1 ayNeye güldün tam olarak
- 1 ay
Güncellemeye
Soran1 ayAy komik mi? Gitsin o tarz kızları bulsunlar o zaman, insan gibi şurda flört etmek istedik or0spu ettiler. Kalsın bundan sonra zaten
- 1 ay
Konuşman komik takman daha komik
Soran1 ayOk
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
1 ayDemek ki sana öylesi denk gelmiyor
14 Yorumla- 1 ay
İşi bilmediler mi öyle ağlarlar kadının önce ruhunu gönlünü ilgiye ondan sonra ona doyuracaksın diğer türlüsü hayvan da da var iki koklaş sesi çıkar sonra iş oraya gelsin
Soran1 ayEvet... ama ciddi ilişki bakımından istiyorum yaa, öyle flört edip cilveleşipp öpüş kokuş olup ama sevgili olmak lazım öylesini istiyorum 3 gün sevgili 4 gün fb gibi değil aşko. Zaten reelde bakıcamm
- 1 ay
Şimdi öylesine zor bulursun artık şimdi artık herkes FB’ye takılıyor
Soran1 ayNapıcam ki :((( evlenilicek kızım ben cilveli neşeli enerjik aşk doluu
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. dogru dürüst bi işleri güçleri yok ki çogunun oturmuş işi gücü olan karşısındaki bayanı biyerlere davet eder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBende istiyom birinin her seyi olmak birlikte her seyi yapmakkk Ihmm ühü agliom nasil bulacaz
01 Yorumla
Cevap sahibi1 ayCevapppp
He yav internetteki yürüme taktıklerıyle gidiyolar (xper kazanmak için yorum paylaşıyorum 33)
10 Yorumla- Devamını Gör (89)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat