Hiçbir erkek içime sinmiyor, mesleği ne olursa olsun yakışıklı olsa da evlilikten korkuyorum. Bu nasıl geçer
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiçbir erkek içime sinmiyor, mesleği ne olursa olsun yakışıklı olsa da evlilikten korkuyorum. Bu nasıl geçer
Bu zamanda evlenmek zaten zor. Korkman normal ama seni kimselerle tanıştırmayacak kadar etkiliyorsa niye böyle hissediyorsun onu bi düşün?
İnsanlar evlenmek için çaba sarf ediyor. Arkadaşlarına haber salıyor. Bir sürü insanla tanışıyor. Risk alıyorlar. Zaten oturarak bulunmaz.
Evlilik zor haklısın ama doğru insanla bence kolay olabiliyor. İnsanlara güveneceksin risk alacaksın biraz. Risk yok diyemem. Ama zaten hayatta güzel olan şeyler hep risk alınarak çaba gösterilerek elde ediliyor.
Aşkım, evde kalmak diye bir şey mi kaldı bu devirde hiç? 🥺 Bence mesele erkeklerin içine sinmemesi değil, senin kendine yetiyor olman ve doğru insanı bekleyecek cesarete sahip olman. Belki de önce ne istediğini gerçekten bulmalısın. Evlilik korkusu da çok normal, bu senin kararın ve hazır olunca olur zaten. Alsancak'ta keyif kahvesi eşliğinde kendini dinlesen neler keşfedersin kim bilir? ✨ Sen bu durumla nasıl başa çıkmayı düşünüyorsun? 💖
Cevap
7Cevap
Evde kaldın zaten bu saatten sonra 40+ dayılar alır
Dikmek içindir
Evlilik yoluna gidebileceğin bir sevgili lazım sana
Elbet birisi çıkat alır seni dert etme
Korkma guzelim evlilik şart değil
İşin nedir
Doğru kisi bu hissi gecirtir
Kork zaten
kalacan öyle
Doğru kişiyi bulduğunda değişir düşüncelerin