Evde kaldım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba senelerdir ben herkesin peşinde koştum. Kendimce tenis oynamak resim yapmak gibi güzel hobilerim var. Ailem tutucu arkadaş ortamım yok, arkadaşımda kalcam diye hiç dışarda bile kalmadım tatile gitmedim. İnternetten tanıştıklarımla da olmadı. Buarada 1.75 boyunda sarı saçlı beyaz tenli kızım, gören Rus sanar. Fakat ne yaptımsa olmadı geçen aene biriyle tanıştım mekanlar kapalıylen 4 ay bankta oturduk açılınca biryere gidelim dedim pahalı orası emrivaki yapma dedi ayrıldım bende (20bin maaş alıyor pahalı geldi) onun dışında en son 2 ay önce biriyle tanıştım o da 3-5 kere buluştuk hep aşkım modundaydı evlensek çocuklar sana benzesin bilmm ne o da 3 haftadır aynı şehirde buluşmuuor benle. Kısmet açmak için çok da dua ettim ama merak ediyorum evlenenler nasıl evlendi. Hayatımda hiç evlenme meraklısı olmadım ama bugün de annem de ağır konuştu bunaldım artık müslüman olmasam artık yaşamanın anlamı yok iş desen marmarada iyi bölüm mezunuyum senelerce iş bulamadım markette süründüm istifa ettim cv günde 50 kere görüntüleniyor arayan yok iş aşk her şey sıfır.
Evde kaldım ne yapmalıyım?