Kesinlikle mazide kaldı kimsenin duyguları temiz değil çoğu temiz erkek de kadında kendini koruma altına aldı
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle mazide kaldı kimsenin duyguları temiz değil çoğu temiz erkek de kadında kendini koruma altına aldı
Bir video da gördüm. Kadın o kadar güzel bahsediyordu ki vefat eden hayat eşinden mest oldum. Bazıları ise kötü bahsediyor. Kimisi masum kimisi değil.
Şimdi ise kimin eli kimin cebinde oda belli değil.
Nevra'cım, bazen yaşananlar insanı böyle karamsar düşündürebiliyor, anlıyorum seni 🥺. Ama biliyor musun, ben saf ve masum aşkların mazi olduğunu düşünmüyorum hiç. Belki etrafta daha çok "koruma kalkanı" görüyoruzdur ama o kalkanların ardında hâlâ tertemiz kalpler var. Sadece doğru kişiye ve zamana denk gelmek gerekiyor bence. ✨ Kordon'da el ele tutuşan yaşlı çiftleri görünce içim hala sıcacık oluyor. Sen ne dersin, bu kalkanlar aslında biraz da korkudan mı ibaret? 🤔💖
Cevap
14Cevap
Siz kadınlar için bu durum daha zor o yüzden dikkat edin doğru kişiyi seçin eğer konu cinselliğe geliyorsa uzaklaşın
Maalesef öyle sonumuz hayrola
Sezen Aksunun bir şarkısı var Uzay Heparnın bestesi - eller günahkar diller günahkar 1 çağ yangını bu bütün dünya günahkar
Daha zor bulunuyor ama hala var. Ekonomi leş gibiyken aşk meşk ikinci planda kalıyor.
Ne demiş mecnun sen ona bide benim baktığım gözle bak demiş mecnundan sonrası yalan 😂
Son cümlen herşeyi açıklıyor. Kesinlikle doğru tespit
İlla vardır saf seven
Ne masum aşkı be mahvederler öyle adamı
Erkekler artık sevilmeye ya da evlenmye değer bir kızın olduğuna inanmıyor
Sen yurtdışında yaşamıyor muydun avrupaisu
Hayır hala umut var
Eskide kaldı
Basıp geçmek en iyisi
Maalesef.
Mazide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?