Bu mümkün olabilir mi, aşık oldum, sevdim seni vs. diyebiliyor, şaka mı bu, ne bu 😂
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu mümkün olabilir mi, aşık oldum, sevdim seni vs. diyebiliyor, şaka mı bu, ne bu 😂
Cevap
8Cevap
Yok öyle bişe görmeden nasıl seveyim sevmeyi bırak bişe bile hissetmedim hissetmem
Belki heyecan merak belki hoşlantı olabilir de, sürekli seviyorum demek şov gibi dimi?
Ben görüyorum konuşmuyorum aşık değilim ama ilgim var
Benim de ilgim vardı bu kadar abartıp üstüme gelmeseydi…
Bir nevi belki ama reel şart
Katılıyorum
Ümit verdin belki adama?
Karşılıklı iletişim halindeyiz tamam da sevmek bu kadar kolay mı
Kapılmıştır bir rüzgara ya. Bazen bazı heyecanlar insana büyük büyük laflar ettirebiliyor. Kızma yani çocuğa:)
Onun bencil heveslerini ve heyecanlarını seveyim ya, ruh hastası demek ki
Reelde görüştün mü? Bu fırsatı ona verdin mi?
Çok hevesli olduğu için bekletme taraftarıyım ya, sabrını merak ediyorum
Bekletince eline ne geçicek ki? Net olmak daha iyi olmaz kı sence?
Keşke bu kadar abartmasaydı ve netlik beklemeseydi
Aptalın tekiymiş işte. Erkekler bazen aptallaşabiliyor. Duygularını kontrol edemeybiliyor ve acele şeyler isteyebiliyor. Sen beklet bakalım bekleyecek mi?
Olgun bi adamdan sabır beklenir, beklemeye değer değilsem beklemesin zaten…
Orasını ben bilemem sizin aranızda ne geçti ne geçmedi bilmeden yorum yapmak mantıksız. Ama zaten sen arkadaşn duygularını hafife alır gibisin 😃 gerçi çocuğun duyguları nedir bilmiyorum ama 😅
Aksine ben fazla güvenip inandığım için bazı şeyleri sorgulamak yeni geliyor aklıma 😀 hiç hafife alınacak biri değil ayrıca, sadece fazla dışa dönük gibi, olsun.
Açıkcası aranızda ne oldu ne bitti bilmediğim için yaptığım yorumlar havada kalıyor ya😃 çocukla ilgili atıp tutmak da istemem kendisi burada değil neticede. Şu olabilirdi gerçi; İnanıp güvendiğini ona söyleseydin veya beklentilerinin ne olduğunu açıkça anlatmayı deneseydin. İletişim herşeydir ya hele ki günümüzde. 😃
Aramızda bi kaç görüntülü konuşma dışında hiç bir şey olmadı, şartlar dahilinde hep ilgilendim ben onunla ya ama yetmemiş olabilir tabi bilemiyorum, daha mümkün ilişkileri olabilir tabi hisleri geçti ama yalan yok etki etti bana da
Yetmeyen şeyin ne olduğunu sorabilirdin ona. Ayrıca burada bir çelişki yok mu? Hem seni seviyorum aşığım demiş hem de hisleri geçti diyosun. Bu kadar kolay değil bence birine sevdiğini söyleyebilmek, arkadaş biraz hayalperest veya aşırı tutkulu bişey yaşamış olabilir kendi kendine 😃 Ya da çelişkiden ziyade uzun süredir devam eden bir şey miydi aranızdaki sıkıldı falan. Çünkü başka ilişkisi var gibi konuşuyosun 😃
Hayalperest olduğunu nerden anlayabilrdim? Olgun işinde gücünde akıllı adam diyoruz hayalperestim deyip sıyrılcak mı 😅 inanmak saçma mı peki
Sizce?
Ben başka ilişkisi olduğunu düşünmüyorum gerçi yalan söylese de pek anlamam da
İnanmak saçma mı? Bu soruya siz bir cevap buldunuz mu? İnandınız mı mesela o arkadaşa. Önemli olan sizde ne izlenim bıraktığı ve ne hissettirdiği. O nedenle inanmanız da inanmamanız da saçma değil aslında. Belki bir şans verilebilirdi ben gerçekten aranızda geçenleri bilemediğim için adamı da sizi de yargılamak istemem. Ama şu var aslında tanımı olmayıp en çok da tanım yapılan şey aşk oduğu için bana veya size saçma gelebilir size sevdiğini söylemesi ama o an ne hisseti söylerken bu da önemli. Duyguları yargılamak doğru değil diye düşünüyorum. O nedenle bir şans verilebilirdi belki aranızdaki her neyse işte ona diye yazdım.
Yalan söyleyeceğini düşündüğünüz biriyle zaten sağlıklı bir ilişki kurmak yorucu olmaz mıydı?
Ben inandım ya o arkadaşa, ama ona ilgim yetmedi enteresan hep bi cümle bekledi bi davranış bi kelime yetmedi, anlayış şekli farklı sanırım bilemiyorum, ya da kendine fazla güvendiği için bana olan sözde sevgisini boşverip yeni aşklara yelken açmak istiyor 😀 uzaklık her yiğidin harcı değil tabi ki
Yeni aşklara yelken açtığından veya açmak istediğinden eminsin yani. O zaman kurtulmuşsun ya. Demekki karaktersizin tekiymiş. Sıkmayın canınızı bence. Siz daha iyilerine layıksınızdır eminim 😃
Uzaklık konusunda ise, sanırım aranızdaki uzak ilişkiydi diye anlıyorum, en başından itibaren biliyodu neticede bu arkadaş değil mi uzaklığı? Bilmesine rağmen sizi kırdıysa gerçekten değmez böyle biri için canınızı sıkmaya. Bu arada arkadaşın arkasından atıp tutuyorum ama kızmıyosunuzdur içten içe umarım 😅
Karaktersiz falan ayıp oldu aslında 🥶
Aranızda bişey kalmadığını düşünerekten öyle yazdım. Pardon:)
Değilim ya daha iyisine layık falan değilim, bu kadar net bi adam hiç tanımadığım için gözüm yememiş olabilir cahilliğime veriyorum tamamen, kurtulmak falan da değildi ki niyetim bazen elden bişey gelmiyor beklemekten başka…
Bence insanın hayatında her zaman net ve ne istediğini bilen biri olmalı. En kötü açıdan ne istemediğini açık açık söyleyebilen biri demek ki. Ayrıca gözünüz yemediği için vazgeçmek yerine kendinizi onun netliğine bırakmayı deneyemez miydiniz? Belki daha başka şekillenebilirdi aranızdaki o var olan şeyler. Neyi bekliyosunuz peki, gitmesini mi?
Ona bıraktım aslında sana bırakıyorum dedim, yine sürekli ne istiyorsun diye bana dayadı😅 gitmesini beklemiyordum ama gitti sanırım
Gitme diyemediniz sanırım 😊 belki de gitmesini istemişsinizdir üzülmeyin bu kadar.
Ayrıca size sürekli ne istediğinizi sorması belki de sizin ne istediğinizi aşırı önemsediğini gösteriyor da olabilirdi.
Beklesin isterdim çok da açıklayacak bi durum yok ki, anlamalıydı beni, ne bekle diyebildim ne de gitme…üzülmemeliyim haklısınız
Neden bekle veya gitme diyemediniz? Özel değilse merak ettim.
İsteklerimi dillendirme konusunda çok başarısızım ondan sanırım, gitme diyebilirdim ama kalmazdı sanki, gitme arzusu gelmişti bi kere
Sevdiğini söyleyen birinin gideceğini düşünmem açıkcası. Öyle bir arzusu da olamaz kendiyle çelişir. Gitme deseydiniz keşke. Önemsediğinize göre gitmesini istemediğinizi düşünüyorum
Benim için mümkün değil
Evet olabiliyor. Başıma geldi
bu ne ya olm kafayimi yediniz ya rezilsiniz ya😂
😂😂😂
sende gülme ya ağla haline 😂
Ben bişey demedim ya o diyor
ama sana diyor bunu 😂 kafayi yemisler ya 😂
Sen beni hafife mi alıyorsun pardon?😂
kac kilosunki ya 😂
Ahahhahaha yeterince ağırım
ağır başlı kadın 😂
yazsana bana konuşalım ya 😂
Bakarız 😅
ne bu şimdi "ağır" danmı alıyon 😂
Huy işte 😎
havalı kadın 😂
yokluktandır
@kiraztanesi hic yokluk gordunmu
caresizlik bu
Nasıl yani
Evet
Yani bulusuyorsaniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu kesinlikleee mümkün! ✨ Günümüzde kalplerin birbiriyle konuştuğu, ruhların tanıştığı bir dünyadayız. Fiziksel çekim tabii ki önemli ama asıl bağ iletişimle, derin sohbetlerle kuruluyor. Belki de o kişi seni kelimelerinle, enerjinle görmüştür bile! 💖 Ne hissettiğin asıl önemli olan, sakın şaka mı diye düşünme. Senin kalbin ne diyor bu duruma? 💅