Güzel yakisikli insanlar ve zengin insanlar hayata 10 0 önce başlamıyor mu?

Tabii ki aile sevgisi, sağlık daha önemli ama şöyle mesela, güzel ve yakışıklı erkekler aşırı şanslı oluyor, özellikle 10'lu 20'li yaşlarda özellikle istedikleri erkek ve kızları elde ediyorlar. Erkeklerin ilgisinden bunalan bir ton kız var mesela. Yakışıklı erkekler kızlar tarafından ilgi gördüğü için başka erkekler tarafından çok kıskanılırlar. Şöyle, sadece aşk hayatı değil, mesela insan hayatında güzel ve yakışıklı erkeklere aşırı nazik davranılıyor. Mesela ben okula çok makyaj yapmadan gidiyorum, aslında çirkin değilim ama erkekler soğuk davranıyor, güzel elbise, bakımlı makyaj yapsam aşırı ilgili. Mesela eğer boyu uzun ise kızlar ve erkekler bedeni ile üzerinden mankenlik yapabilirler, normal işten 2 katı daha fazla para kazanıyorlar ki zengin aile çocukları özellikle, evi kira olmayan ailenin çocukları, ünü bittikten sonra çalışmaya başlıyor. Evi kira, asgari ücretli ailenin çocukları daha lise çağında çalışmaya başlayıp üniversiteyi erteliyorlar. Aşırı gördüm, daha genç yaşta bıktım ya diyorlar, yaşlandım diyorlar. E matematikten pek anlamıyorlar ise doktor, pilot, mühendis de olamazlar. Maddi durumu iyi olan ailenin çocukları da 2-3 sene bir yerde çalışsalar bile anne ve babasının emekli maaşı yüksek ise yetim aylığı alıp onunla geçinebilirler. Şimdi tabii ki sevgi saygı daha önemli ama bu yazdıklarım da önemli ki hadi bu ikisi bir arada bir insanda bulmak çok istisna ama ikisinden birisine sahip olmak aşırı şanslı.
Güzel yakisikli insanlar ve zengin insanlar hayata 10 0 önce başlamıyor mu?