Ben öyle olduğunu düşünüyorum kim ne derse desin.
Evet.
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Katılmıyorum.. ne zengin insanlar var mesela çok mutsuz evi var arabası var parası var sağlıgı yerinde degil? parayla başkasının vücudunu kendine alabilir misin? ya da karakterini? alamazsın.. sağlığım olmadıktan sonra neyleyim parayı pulu? paraya önem veren insanlarla zaten mutlu olunmaz. kim ne derse desin eski zamana doğru biraz baksınlar ozaman zorluğu gerçek arkadaşlığı dostluğu aşkı görürler.. ayrıca bazı arkadaşlar özgüven problemi yaşarsın falan demişler yok öyle bir şey bende ki özgüven kimsede yoktur öyle diyim. : )
Bunu anlamak için yaşamak gerekli.
Yaş ilerledikçe fakina varıyor insan doğrunun. Yasam sağlık ve huzur olunca tadı olur. Hersye sahip olmak mücadele etmeden elde etmek mutsuzluk verir. Yaşama bağlayan bizleri mucadele ve hayellerimizdir.
Siz kactane tarihe damga vurmuş zengin duydunuz. İsmi ölünce unutulmayan. Oysa bir yazar sanatçı vs mutlu olmak için zengin olaya gerek yok.
Bu unu inkar eden boş yapıyor demektir.
Eğitimde şanslı, sağlıkta, sosyal ortamlara girmekte şanslı. Gelecek kaygısı olmadığı için her alanda kendini daha iyi geliştirebilir.
Cevap
8Cevap
Birin sağ tarafındaki sıfırları yazmayı unutmuşsunuz. O kadar önde.
Kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Sana bir şey sormak istiyorum. Sen fakir bir ailede mi yoksa zengin bir ailede mi doğdun?
Fakir maalesef
Mutlu, huzurlu aileye doğmak hayata 15_0 baslamak gibi
Zenginler husursuz mu oluyo
Onu bilmiyorum. Benim tercihim bu olurdu
Tam anlamıyla hepsi denemez ama sana şöyle anlatabilirim, türkiye şartlarına göre zengin sayılan bir ailede doğdum büyüyorum ama hayat bizim içinde sandığınuz kadar kolay olmuyor sadece istediğim herhangi bir eşya ya da bir şeye sahip olabiliyorum ama maddiyat insana bir yere kadar zevk verebilir ailemle aram pek iyi değil hatta kötü mesela doğumgünümde utanmasalar doğduğumu bile unutacaklardı çok üzgündüm bunu aileme söylediğimde cebime para sıkıştırıp gittiler daha mütavazı bir şekilde güzel bir aile ortamında doğumgünümü kutlamak isterdim buna maruz kalmaktansa ayrıca eğitim konusunda da aynı şekilde ailem beni sırf kolaya alışmayayım diye özel okula göndermiyor (kendisi küçükken bu tarz bir yaşam sürmemiş ) sırf bu yüzden bize de en mütavazı şekilde yaşamayı öğreteyim derken hiçbir imkanı kullanamıyoruz şahsen durumu pek iyi olmayan aile çocuğuyla aynı hayatı yaşıyor olabilirim ayrıca ailem çok baskıcı ve katı çevre ne der baskısı oluyot her zaman beklentiler çok yüksek oluyor mesela özel ders imkanı sağlandığında bile en iyisini yapmak zorunda oluyorum bazen istemesem bile zorla yaptırıyorlar zamanla ailenin bir projesi haline geliyorsun istemediğin bir mesleği söyleyip bunu oku şirkete katarız bende bu sayede ticaretimi yaparım kafasındalar onlara yol açmak için varız sadece
Ne demek 1-0 nerden baksan 5-0 önde olmak demek. Fazlası var eksiği yok.
Hayır değildir. Şımarık ve beceriksiz biri olursun. İflas edince de dilenci olursun
4 0 önde başladım hayata çok şükür :D
Evet öyle ben de sizin gibi düşünüyorum
Öyle zaten
Evet öyle
Oyle zaten
Evet
Elbette
10 0 gibi :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?