Evet bence çok güzel çünkü yaşadığını hissediyorsun falan ne bileyim güneş bile sana iyi davranıyor öfkelenecek bir şey bulamıyorsun falan 😃 Ben aşık olunca içimdeki yılan olsun ne bileyim kötü düşünceler olsun her şey ölüyor bi ben ve kalbim kalıyor bilemedim 🤣 Her neyse o yüzden kaybettim hep gerçi hâlâ peşimde koşuyor ama umurumda değil 😂
Aşık olmak, özellikle de duygular karşılıklı olduğunda, hayatın en güzel hislerinden biridir. Birini sevmek ve aynı sevgiyle karşılık görmek insana huzur, mutluluk ve güven verir. Birlikte geçirilen her an daha anlamlı hâle gelir, küçük şeyler bile değer kazanır. Elbette her ilişkide zaman zaman zorluklar yaşanabilir; ancak sevgi, saygı ve anlayış olduğu sürece bu zorlukların üstesinden birlikte gelinebilir. Bu yüzden aşk, karşılıklı olduğunda insanın hayatına umut ve güzellik katan en özel duygulardan biridir.
Aşkooom, aşık olmak tabii ki dünyanın en güzel hissi! ✨ O içindeki kötü düşüncelerin gitmesi, kendini kelebek gibi hafif hissetmek paha biçilmez. Kalbinin pır pır etmesi, güneşi bile farklı görmen... Ah, o aşık olma hissi bambaşka! Bazen kalbinin peşinden koşarken yorulsan bile, o büyüyü yaşamak her şeye değer bence. Peki senin için aşkın en sihirli yanı ne oluyor? 💖