Bence çok güzel bir şey ama bi o kadar da korkunç...
Sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem, desinler değişemem
Oysa sana çıkıyorum bildiğim bütün yollar
Bazen küçük bir an için ömür bile verilir..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence çok güzel bir şey ama bi o kadar da korkunç...
Sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem, desinler değişemem
Oysa sana çıkıyorum bildiğim bütün yollar
Bazen küçük bir an için ömür bile verilir..
Çok kötü bir dönemdeydim ve ilk kez aşık oldum kendime ve daha önce yapmak isteyip de enerji bulamayıp da yapabildiğim şeylere çok şaşırdım. E tabi sonra hayatımın bir önemi olduğunu kaybedecek bir şeye sahip olduğunu hissetmeye başladım. Ama keşke diyorum şu an beni ilk tanıdığı kötü halimle bıraksaymış o kötülükten bu zamana kadar çıkardım tek başıma , şimdi o kişi yok ve acı bir şekilde ilk olduğum halden daha iğrenç bir halde sıfırdan ilerleme kaydedememiş bir şekilde yaşamaya çalışıyorum. Kötü hissetmem sadece onunla alakalı değil ama dünya benim için sadece ona tutunduğum bir yerdi, çok kötüydü her şeyim o da onların içinde olmayı tercih etti.
Birine tüm kalbinle güvenip
bağlandığında ya ömürlük bir insanı kazanıyorsun ya da ömürlük bir ders alıyorsun.
Kıyamam sana kimse yüzünden hayata küsme kendini öyle yükseğe çıkar ki o kişiler yanında olmak istesin ama olamasin
Evet aşık olmak tabi ki de çok güzel bir duygudur yani ben her ne kadar aşık olmasan da aşk duygusunu seviyorum kesinlikle. çünkü insan aşık olduğu zaman gerçekten mutlu olduğunu hissediyor tam anlamıyla, ama yanlış kişilere aşık olduğu zaman daha kötü hissediyor kendini. mesela benim hiç sevgilim olmadı aşkı yaşamadım. hatta bakıyorum herkes dışarıda sevgilisi ile geziyor ben her zaman yalnız gezdim sadece izledim onları bire kez bile beni de öyle seven birisi olmadı. ama Aşk insanın hayatında sürekli olarak yaşayabileceği bir duygu değildir. Aşık olmak bir kişiye aşk ile yani yoğun bir sevgi ile bağlı olmak manasına gelmektedir. Aşık olmak, içerisinde sevgiden farklı olarak bir çok farklı duyguyu da barındırmaktadır. Aşık olmak aynı zamanda sevmenin en yoğun hali olarak da ifade edilmektedir. Aşık olmak kişinin hissedebileceği en özel duygular arasında yer almaktadır.
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?