Tatilde tanıştığım çocuk benden gerçekten hoşlandı mı yoksa sevgilisi varken sadece tatil flörtü mü yaşadı?

Merhaba arkadaşlar. Olay biraz uzun ama objektif yorumlara ihtiyacım var. Tatilde tek başıma Fethiye’ye gitmiştim. Uygulamadan bir çocukla buluştum orada tanıştım. O arkadaş grubuyla gelmişti. İlk buluşmada birlikte denize girdik, sohbet ettik. Sonra bana “Kendini tek kız kötü hissetmeyeceksen akşam bizimle gelebilirsin, seni alırım.” dedi ben de düşüneyim bilmem olur belki dedim sonra akşam grubuyla buluştuk ve gerçekten çok eğlendik.

Sonraki iki gün de birlikte vakit geçirdik. Oradan bir kızla arkadaş oldum o da geldi. Çocuk bana “Seni baya sevdim çok iyi kızsın komiksin vs”, “İnsan olarak çok sevdik”, “İlk defa arkadaş grubuma bir kız getirdim.” gibi şeyler söyledi. Biraz fiziksel yakınlaşmalar da oldu ufak sarılma vs güzel bulduğunu çekici olduğumu falan söyledi neyse

Sonra ilişki konusu açıldı. İstanbul-Yozgat uzak olduğu için ilişki düşünmediğimizi söyledik ikimiz de. Ben de bunu anlayışla karşıladım. Tatil bitince mesajlaştık ama konuşmalar kısa sürdü ve sonra iletişim devam etmedi. Sonradan sevgilisi olduğunu da öğrendim ve ben de onu engelledim. Hatta denizdeyken sordum bak sevgilin yok demi eminsin? Aldatmak çok kötü bir şey vs va dedim kesinlikle yok dedi

Benim merak ettiğim şu: Sizce bana karşı gerçekten romantik bir ilgisi var mıydı, yoksa sadece tatil ortamının verdiği samimiyet miydi? Sevgilisi varken neden böyle yaptı davranışlarını objektif yorumlayabilir misiniz?

Tatilde tanıştığım çocuk benden gerçekten hoşlandı mı yoksa sevgilisi varken sadece tatil flörtü mü yaşadı?