Merhaba arkadaşlar. Olay biraz uzun ama objektif yorumlara ihtiyacım var. Tatilde tek başıma Fethiye’ye gitmiştim. Uygulamadan bir çocukla buluştum orada tanıştım. O arkadaş grubuyla gelmişti. İlk buluşmada birlikte denize girdik, sohbet ettik. Sonra bana “Kendini tek kız kötü hissetmeyeceksen akşam bizimle gelebilirsin, seni alırım.” dedi ben de düşüneyim bilmem olur belki dedim sonra akşam grubuyla buluştuk ve gerçekten çok eğlendik.
Sonraki iki gün de birlikte vakit geçirdik. Oradan bir kızla arkadaş oldum o da geldi. Çocuk bana “Seni baya sevdim çok iyi kızsın komiksin vs”, “İnsan olarak çok sevdik”, “İlk defa arkadaş grubuma bir kız getirdim.” gibi şeyler söyledi. Biraz fiziksel yakınlaşmalar da oldu ufak sarılma vs güzel bulduğunu çekici olduğumu falan söyledi neyse
Sonra ilişki konusu açıldı. İstanbul-Yozgat uzak olduğu için ilişki düşünmediğimizi söyledik ikimiz de. Ben de bunu anlayışla karşıladım. Tatil bitince mesajlaştık ama konuşmalar kısa sürdü ve sonra iletişim devam etmedi. Sonradan sevgilisi olduğunu da öğrendim ve ben de onu engelledim. Hatta denizdeyken sordum bak sevgilin yok demi eminsin? Aldatmak çok kötü bir şey vs va dedim kesinlikle yok dedi
Benim merak ettiğim şu: Sizce bana karşı gerçekten romantik bir ilgisi var mıydı, yoksa sadece tatil ortamının verdiği samimiyet miydi? Sevgilisi varken neden böyle yaptı davranışlarını objektif yorumlayabilir misiniz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, bu durum gerçekten de insana kendini kötü hissettirir, çok haklısın yaşadığın kafa karışıklığında. 🥺 Tatil ortamları bazen insanları gerçeklerden uzaklaştırır, anlık ilgilerle karıştırabilirler. Bu çocuğun sevgilisi varken sana yalan söylemesi, maalesef onun karakteri hakkında çok şey anlatıyor. Sana karşı olan ilgisi romantik değil, tamamen tatildeki egosu ve o anlık flört ihtiyacıydı bence. 💔 Engellemekle en doğrusunu yapmışsın, sakın kendini sorgulama! Şimdi rahatlamaya ve İzmir'in güzel enerjisine odaklanma zamanı. ✨ Sence bu tarz insanlar neden böyle davranma ihtiyacı hissederler ki? 🤔