Umut denilen birşeyde kalmadı
Çocuğa sordum ne zaman Dönüyor tatilden diye
Çocuk açıl ve net söyledi Başkasını bulmuş diye ve böylecelikle bitti kafamdan geçen sorular umutlar beşliler keşkeler
Onu sıkmayacak bir yaklaşımda bulunabilirsin. Çok basit: Her sabah 'Günaydın :)' ve geceye doğru 'Tatlı rüyalar :)' gibisinden mesajlar atarak hem varlığını unutmamasını sağlamış olursun hem de bu kadar kısa ve basit mesajlar onun dilinin bağını çözer. Mutlaka ki sana kısa bir zamanda gündelik bir soruyla yanaşır. Onunla tekrar mesaj trafiğine girdiğinde ise her gün farklı bir konu seç. Ufkunu ve düşüncelerinin zenginliğini hissettir. Böylece onun nelerden hoşlandığını ve hoşlanmadığını konu hakkında verdiği cevaplardan alnlarsın. İlgilenmediği konuya denk geldiğinde o gün onu sıkma, bırak (tatlı rüyalar demeyi unutma :)). Ertesi gün başka konular dene...
Buraya yazana kadar mesaj at sor : )
Ne dangaLak insanlarımız var ya..
tatlı dilini, nezaketini kullan ona tatlı hitaplarda bulun nasılsın canım v. s ona komik şeyler anlat kendinden bahst yap bişeler artık ;)
hayır senden beklio ama fazla üstüne düşme derim malüm seviyo beni der şımarır
yaz ama arada sırada eğer devam ettiriyosa aşık :)
gecenin bu saatinsde yazma tabii şımarır yarın öğleden sonra yeni hatırlamış gibi :D
Cevap
7Cevap
gece yaz ben kendıme gore konusayım gece acıksam gece bakarım mesajlara genelde.
boşver çoğu erkek böyledir göz görmeyince gönül aramazmış sen önüne bak bulursun başkasını
eski sevgilisiyle barısmış olabilir oda sıkılmış olabilir senden bekledği ilgiyi bulamamış yeni liman arıyor olabilir :)
Adam vazgeçmiş olmasın?
Başka birini bulmuştur
başkasını bulmuştur canım yaa :)
Takma kafa na sana erkekmi Yokkkkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar