Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 346 cevap paylaştı.
3 güYönelimi değişmiştir yoksa herkes jübile yapmak ister
022 Yorumla
Soran3 güDenıze nıye gelmek ıstıyo oekı
- 3 gü
Denize gitmek istemiştir ayrıca senle zaman geçirmeyi seviyordur, yalnızdır vs vs
Soran3 güBen barısmak ıstıyorum sence duzeltebılır mıyım ayrılalı 4 ay oldu
- 3 gü
Yönelim konusunda şaka yaptım zaten o öyle hemen değişmez ama bir erkek bir şeyi istemiyorsa zor, belkide sana mesaj veriyor amacım seks değil senle zaman geçirmek belkide iyi bir şeydir kalmaması ya da ben optimist biri oldum
Soran3 güBız evlenmeden önce benım hatam yüzğnden ayrılalı 4 ay oldu ılıskımız 9 senelık gecem hafta gorustık eve davet edonce defalarca sevısmek ıstedı benımle o zaman da eve gelmıyım falan dıyodu ama geldı sence tekrardan bırlıkte olma sansım var mı
- 3 gü
Yani bence var ama zaman ver çocuğa, sen şu an acele etme telaş yapma sakın ol saldırma önce tedavi et normallessin her şey sevgili olalım seviselim diye koşma bekle arkadaş ol, onu dinle anla zaman geçir bir şey bekleme, zamanla tekrar başlar
Soran3 güAma bana ıkı ay önce ayrıldıkran sonra 1 ay acı cektıgıjı sonra artık yaptıklarımdan dolayı sogudugunu artık bana asık olmadıgını soyledı. Bu ılıskı ıcın elımden gelenı yaptım ama olmadı dedi. Sonrasında aılesı evlen vs dıyomus bu da doguda öğretmen ordan bır kızı begenmıs ama bana ask sevgı falan yok dedi. Kıza da soylemıs belırsız o durum falan dedi. 2 ay sonra bız gorustuk bu pazar kızla konustugunu falan görmedim. Hatta bana başkası var mı diye ısrarla da sordu. Defalarca sevıstık bana sarıl vs dedi sevgi karın doyurmuyor dedi. Arabada ben ona son gorusmemız mı dedim o da goruselım mi dedi bende denize gidelim dedim tamam dedi. Bu pazarda denize gidelim dedi 1 ay burada sonra yıne o sehırde olucak ben onu gerı kazanmak istiyorum ne yapmalıyım
- 3 gü
Tamam işte canını yakmışsin bir kere sevisme heyecanı canlı kalsın çocuğun ikincisi acele etme üçüncüsü önce kazanmak yerine açtığın yarayı iyileştir hâlen kendi derdinin peşindesin önce bak çocuk ne halde onla ilgilen bir tut kendini bencil olma
Soran3 güSence duzelır mı ıkı ay önce hıssım bitti dedı ama daha Mart ayında senın yoluna ölürüm diypdu cok asıkto onu uzdum bılıyorım nasıl kazanırım
Soran3 güSence duzelır mı ıkı ay önce hıssım bitti dedı ama daha Mart ayında senın yoluna ölürüm diypdu cok asıkto onu uzdum bılıyorım nasıl kazanırım baska bırıne hıssınyoktur degıl mı
- 3 gü
Yani ikidir söylüyorum dediklerimi yap düzelir daha az bencil ol daha çok sabırlı ona odaklan biraz
Soran3 güAma ıste ıstemıyorum dedi peki bu denizde nasıl davransam iyi olur
- 3 gü
Yazdıklarım gelmiyormu, sen çocuklada mi böyle iletişim kuruyorsun biraz karşındakini dinle biraz kendini merkeze koyma, yahu on kez söyledim, arkadaş gibi ol sevisme sevgili olma biraz zaman geçir çocuğu dinle sen analtma ne hissediyor bir anla onu tedavi et önce arkadaş ol zaten devamı gelir ama şu bencilliği bırak biraz onu merkeze koy ve nolur oku biraz yaşındaklarimi aynı şeyi on kez yazdım
Soran3 güAnladım ama sunu demek ıstıyorum sevgısı bıten bırıne bunlar fayda sağlar mı
- 3 gü
Yahu sevgisi bitse seni hiç sklemez sana kızgın kırgın soğuk ama halen iletişim kuruyor bilseydi senle iletişim bile kurmazdi halen umut var sen bencil olmayıp acele etmeyip onu iyileştirirsen olur
Soran3 güTamam cogu kişi artık dönmez diyordu ilk kez olumlu yorum okudum
- 3 gü
Çoğu kişi ekmeğinin peşinde sen istiyorsan yüzde bir ihtimal için bile savaş ama lütfen daha az bencil ol artık biraz sakinleş karşındaki ni ciddiye al oldumu haydi sana kolay gelsin sonucu bana bildir ama beni de kız kankasi yapma doğama aykırı
Soran3 güCok ıstıyorum
Soran3 gü@kikax yani sabırlı bırı 9 10 sene tek benı sevdı ıstedı ayrılıkta olmayacagını bılıyorum kararım net dedı 1 ay kadar acı cekmıs ama barısmadk benımle bu ayrılık surecımde 2 kez gorustuk Mayıs sonu ve Temmuz sonu yuzume karsı hıslerım bıttı demedı ama Mayıs sonu mesaj da dedi. Ancak aynı kısı bırıyle mı konusuyosun yanında kalırken telefona bakınca ne oldu neye bakıyosun ya da ınstagram acmıssın kesın bıkınılı foto paylasıyosundur gıbı seylerde soyledı donerken de arabada hayat yollarımız artık ayrıldı dedi. Şu an bır ılıskı olmadıgı ıcın sadece begendıgım bırı var demıstı mesajda bu kaldıgımızda bana ask sevgı yok dedi. Nıye olmadı dıyınce belırsız dedı nısanlanmadan once ayrıldıgım ıcın emın olamıyor dedi. Kızla alakalı yanı dedım yoo dedi. Neyse pazar denıze gıdıcez ama kalmıcak gunubırlık ona kendımı yenıden asık ettıremez mıyım
Soran3 güAsagı yukarı 1 ay kadar burada cunku sonra gıdecek
- 3 gü
Neden benim yazımın altında fingirdiyorsunuz kendi yorumunuz altında yapsanız bana bildirim gelip duruyor izleyicimi olmamı istiyorsunuz
Yaşlarınız kaç kalmasını çok kolayca sağlayabilirsin hskshsk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı. Maddi olarak böyle bir şey düşünüyor olabilir
069 Yorumla
Soran3 güYok ayrıldık biz maddı sıkıntı yok yakın olmak istemiyor olabılır gıbı
Soran3 güBız evlenmeden önce benım hatam yüzünden ayrıldık Mart sonunda 4 ay oldu ılıskımız 9 senelık gecem hafta gorustık eve davet edonce defalarca sevısmek ıstedı benımle o zaman da eve gelmıyım falan dıyodu ama geldı sence tekrardan bırlıkte olma sansım var mı
Soran3 güBarısma sansımız var mı bana en son görüşmede hayat yollarımız ayrıldı dedi ama denıze gıdelım dedıfımde tamam dedi sonucta zorunda degil
Soran3 güO evlenmek istedi ben uzattım doğuda yasamaktsn korktıgum ıcın hep evlılıkle alakalı olumsuz konusuyodum en son ds nıssna bır hafta kala ıptsl edelım 3 ay sonrs yapalım dedım haklı olarak ayrıldı. Ben barısmak ıstesem de bıtırdı ve calıstıgı dogudakı okula gıtmıs 45 gun acı cektım ama sonra alıstım dedi. Yaptıkların soguttu dedi. 2 ay sonra ıstanbula gelınce ısrarla gorusmek ıstedım ıstemedı ama sonrs geldı aslınds bana yakındı ama sonrs tekrsr gorusmek ısteyınce mesaj attı sana artıl hıssım kalmamıs asık degılım vs dıye ama kaldıgımda bunu hiç hıssetmedım. Sonrs tekrar calıstıgı okula gıttı ben baskası mı var dıye darladım o da artık evlenmek ıstedıgını okulda begendıgı bırı oldugunu soyledı her neyse buraya gelınce ben yazdım o da pazar gunu oluyo bu olaydan 2 ay sonra bana fıtık agrısı vardı gorusme sozu oldugu ıcın geldı bssta eve gırmem demıstı ama geldı 7 8 saat kaldı sevıstık bır seyler ızledık yemek yedık yattı bana sarıl dedi hatta. Onunla konustum ama hayat yollsrımız ayrıldı sevgı karın doyurmuyor sen oraya gelsende hep sıkılıcaksın mutsuz bır evlılık olucak emınım dedi. Ben ıkna etmeye calıssam da olmadı. Kızı sordum sandıgın gıbı bır sey yok ask sevgı yok dedı kız yenı evlılık öncesı ayrıldıgı ıcın cok olumlu yaklasmamıs sanırım belırsız dedı kız tarafından mı dedım yok dedı aılem sen bul ya da bız bırını bulalım evlen dıyomus o da ıstıyo. Arabada ben dedım kı son görüşmemiz mi? Goruselım mı dedı evet denıze gıdelım dedım o da tamam agrım gecsın olur dedı bu pazarda gıdelım demiş
Soran3 güDurum bu ben onu gerı kazanmak ıstıyorum daha 4 ay önce senjn yoluna ölurum dıyen bır adamdı
- 3 gü
Açıkçası sana karşı bir alışkanlığı var o yüzden uzak durmuyor ama duygularını sorarsan dedikleri doğru aşk sevgi beslediğini sanmıyorum. Seninle cinsel birşeyler yaşaması duygusal birşeyler hissettiği anlamına gelmez. Tekrar evlenme şansına gelirsek bence biraz aile faktörü de var ve o asla ailesini ezmez
Soran3 güBana cok asıktı ayrılırkende ağladı ama sonra heralde bıktı ve hıskerını oldurdu ama ben tekrar nasıl canlandırabılırım aıle kısmı mesele degıl benı severlerdı oturır konusurum ama once onun kalbını kazanmam lazım
Soran3 güDoğruları derken gelmek ıstedıgımı vs soyledım ama olmayacagını soyledı artık bana mutlu olmanı ıstıyorum demıstı ama aynı zamanda telefona baktıgımda vs ne oldu neye bakıyosun senın konustıgun var mı vs dedi sordu ısrarla bılmıyorum denızw gıttıgımızde ne yapmalıyım
- 3 gü
Arkadaşının yapısını bilmiyorum. Bazı insanların kafasında bitirdiği kararları tekrardan asla başlatmaz. Yakınlaşmakdan öteye gideceğini sanmıyorum açıkçası ve deniz konusuna gelince seninle zaman geçirmesini tekrar yakınlaşmasını tekrar saglayabilirsin ama cinsellikten öteye geçeceğini sanmıyorum.
Soran3 gü9 senelık ılıskı dedıgım gıbı cınsellık olsa sadece kalmak ısterdı ben tekrardan eskısı gıbı bana asık olmasını ıstıyorum hıc sansım yok mu
Soran3 gü@kikax peki sansımın artması için yapabileceğim bir şey var mı
Soran3 güTek korktugum sey hıssı bıten bırı bir daha hıssetmez dıyorlar ondan emin olamıyorum @kikax
Soran3 güBunu etkileyen faktör ne olur onu soruyorum ben hıssetmesını ıstıyorum
Soran2 güBana asıktı sevgı bıtmesı alıskanlık degıl benım evlılıgı ertelemem onun yanına doguya gelmek ıstememem hep olumsuz mutsuz olmam artık senınle gelecek korkusu yasıyorum dedi ve en son nısanı ds erteleyınce ayrıldı cok cok haklı ama kırgınlıklarından dolayı askı bıttıyse bıttı kendıme yenıden asık ettırmek ıstıyorum ama ıletısımımız cok az ornegın ayrı eve cıkıcam normalde hayatta kabul etmeyen adam sımdı lınk atıp destek oluyor
Soran2 güBen aılemden ayrılıp eve cıkıcam normalde evlenıp onın yanına gıdıcektım ama evlenmeyınce ayrı eve cıkmayı dusunuyorum o normalde cok kıskanctır ne işin var vs der tek basıma cıkmamı ıstemez cunku ayrı eve cıkmak demek o farklı sehırde olacagı ıcın artık benım kendı hayatımı kurmam demek. Ben ev meselesını acınca destekledı lınk attı. Benım tek yasamamı ıstemezdı yani artık gercekten sevgısı bıtmıs mı ki eve cıkmam vs onu kıskandırmıyor
Soran2 güBen aılemden ayrılıp eve cıkıcam normalde evlenıp onın yanına gıdıcektım ama evlenmeyınce ayrı eve cıkmayı dusunuyorum o normalde cok kıskanctır ne işin var vs der tek basıma cıkmamı ıstemez cunku ayrı eve cıkmak demek o farklı sehırde olacagı ıcın artık benım kendı hayatımı kurmam demek. Ben ev meselesını acınca destekledı lınk attı. Benım tek yasamamı ıstemezdı yani artık gercekten sevgısı bıtmıs mı ki eve cıkmam vs onu kıskandırmıyorr
Soran2 güSevgı bıtmıs neden dıyemem dedim kendısı 2 ay önce mesajla bunu soyledı ama yuzume demedı hatta sevgı karın doyurmuyor vs dedi
Soran2 güEvet ama bana guvenmıyor hatta dedıkı en son gorusmemızde son oraya gelsen kısın 2 ay sıkılıcaksın ben bıle sıkılırım yapacak bır sey yok ama Mart ayında benı ıkma etmeye calısıyodu boyle yaparız şöyle yaparız diye
Soran2 güNedir yorumun
Soran2 güAma sevse neden uzak durur baskasını begemıt ama o kısıyede ask sevgı yok dedı evlenmek ıcın uygun bır aday gıbı goruyor sanki ama benı de sevmese bana sarılır mısın vs mı bılmıyorum
Soran2 güTamam
Soran2 güAz önce ev bakmaya gıttım 30 dakıka falan surdu aramıs hala orada mısın falan dıye
Soran2 güYok kırılmadım
Soran2 güİstanbul
Soran2 güAılesı burada 1 ay kalıcak okul acılcak eylul bası gıdıcek
Soran1 güNerde
Soran1 güSarıyere gıdıcez ama sıkıntı olur mu kş
Soran1 güGörevin ne ki evet benim gitceğim yerde sıkıntı yokmuş
Soran1 güAaa anladım peki ben sarıyerde buyuklımanda olacagım
Soran1 güBılmıuorım pek
Soran1 güYok ıste yarın eskı sevgılımle gıdıcez
Soran1 güYarın yarın hava daha mı ıyı
Soran1 güTamam o zaman
Soran1 güBencede
Soran1 güTesekkurler sana da ıyı calısmalar
Soran1 güSence barısma ıhtımalım var mı hıssın ne yönde
Soran1 güTamam olur
Soran1 güTamam sıkıntı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
3 gütekrar başlamak istemiyor hazır kurtulmuşken :)
021 Yorumla
Soran3 güE denıze nıye gıtmek istiyor
- 3 gü
yalnız pek eğlenceli olmaz herhalde. suda oynaşmak arkadaşça gibi olur.
muhtemelen yeterince seks yaptınız ve sana karşı hevesi yok
Soran3 güBız evlenmeden önce benım hatam yüzğnden ayrılalı 4 ay oldu ılıskımız 9 senelık gecem hafta gorustık eve davet edonce defalarca sevısmek ıstedı benımle o zaman da eve gelmıyım falan dıyodu ama geldı sence tekrardan bırlıkte olma sansım var mı
- 3 gü
sanmıyorum. evlenmez seninle ama tekrar seks yapacağınıza eminim
Soran3 güNeden evlenmesın 9 senelık ılıskı ben martta nısanı ertelemek ıstedım dıye ayrıldık agustosta evlenecektık normalde
- 3 gü
yeni birini tercih edeceğine eminim. sende zirveyi zaten yaşamış
istediğinde de yaşıyor. istiyorsan kendine sor.
Soran3 güCınsellık konu degıl kı zaten yıllardır var o benımle yıllardır evlenmek ıstıyor ben erteleyınce bitti. Ben onu gerı kazanmak istiyorum ne yapabilirim.
- 3 gü
güleryüzlü tatlı dilli ol. az konuş. melek gibi görmeli seni. ailesini sor. ona anlattır çocukluğunu dinle. çok öv onu. iyi ki seni tanımışım de. erkekler öven kadınlara bayılır
Soran3 gü9 senelık ılıskı zaten her seyını bılıyorum ama gecen gorusmede bıraz cılvelıydıö daha gorusmek ıstemez sanıyodum ama o kadar sert olmadı sakalını oksadım optum ıltıfat ettım vs denıze ondan mı gelmek ıstedı acaba tekrar kazanabılır mıyım ona bıze bıraz zaman verse gerı hıslerı gelır mı
Soran3 güHa bırde yatarken sırtını döndu bana agrısı vardı sevısme sonrası degıl sarılabılırsın ıstersen dedi
- 3 gü
sarılsaydın :) günaydın
dediğim gibi tatlı güleryüzlü biri olursan elbette kazanabilirsin
Soran3 güSarıldım ama ıkı ay once bana hıslerının bıttıgını soyledı Şu an barısma konusunda da ısteklı durmuyor ama onu sevıyorum gerı kazanmak ıstıyorum 9 yıllık ılıskı 4 aylık ayrılıkta her sey bıter mı
- 3 gü
bitmiş olabilir ama bundan sonraki tavrın onu ikna edebilir.
Soran3 güBıten bır sey yenıden baslar mı sence erkek olarak soruyorum 9 yıllık ılıskı ve cok asıktı 4 ay oldu sen ne gorursen yenıden asık olurdun
- 3 gü
ben güleryüzlü tatlı dilli minik kedi yavrusu miyavlaması kıvamında konuşan bir güzellik olursa aşık olurdum :) dırdır etme , evlilik diye konuşma.
Soran3 güZaten ben evlılıkten kactıgım ıcın adam ayrıldı benden jsjs
- 3 gü
:) niye kaçıyorsun ki. başka erkeklerle yaramazlık yapmak içinmi :)
Soran3 güYa korkmustum doguda koyde ogretmendı ıkı sene orada kalmaktan ama pısmanım cok sevıyorum duzeltmek ıstıyorum
- 3 gü
sık iletişime girmek için sen çabalama. kendi haline bırakmalısın. iletişim kurduğunda samimi ve güleç yüzlü ol. kendini değerli hissettir ona
Soran3 güEvet ama onu denedıgımde kendısı yazmıyo cunkı 2 aydır benı gormuyo farklı sehırdeydı. Pazar gorustuk sonra ben yazdım hep o da yanıt verdı tabi. Ben bıraz problem yasadıgımı tek guvendıgım o oldugunu ve dertlesmek ıstedıgımı soyledım tamam dedı sonra denıze gıdelım pazar dedi ama yıne oyle sıcak degıl. 2 ay sonunda tek pazar gordum bu pazar ıkıncı gorusme olucak vazgecer dıye korkuyorum ne yapacagımı da bılmıyorum cok streslıyım.
- 3 gü
stres yapma. olursa devam edersin. yoksa zorlayarak olmaz biliyorsun. sağlık olsun de önündeki maçlara odaklan :)
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. İşi vardır
02 Yorumla
Soran3 güYok kalmak istemiyorum dedi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, eski sevgiliyle denize gitmek başlı başına bir olay zaten! 💖 Bence o sana "gelir gideriz" diyerek hem kaçırmak istememiş hem de "eskisi gibi değiliz" sinyali veriyor olabilir. Belki de kalmak, eski samimiyeti tekrar canlandırır diye endişeleniyordur. Sadece o anın tadını çıkarıp geçmişi kurcalamak istemiyor bence. Senin bu duruma bakış açın ne peki? 🤔✨
Ama daha dort gun once beraber olduk ama yıne kalmadı onu geri kazanmak istiyorum
Ah canım benim, daha yeni beraber olmanıza rağmen kalmaması üzücü ve kafanı karıştırmış. Geri kazanma isteğini anlıyorum 😔💖