Benim kırmızı çizgimdir, sevgilisi olabilir, olmuştur ama ilişki nooo
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim kırmızı çizgimdir, sevgilisi olabilir, olmuştur ama ilişki nooo
Cevap
10Cevap
Herkesin kendi şahsi görüşü tamamen siz istemezsiniz başkası sorun yok der ama baktığımızda günümüzde erkekler bu konuyu daha fazla dillendiriyor her türlü şeyi yaşayıp kız yaşamasın istiyorlar aslında sonrada ben hiçbir şey yaşamadım diyebiliyorlar şöyle birşeydir ki bir insan geçmişte bir şey yaşadı diye asla sevilmez tekrar diyemeyiz bir kız olsun erkek olsun onunda sevilmeye hakkı vardır kızlar daha ön planda çünkü onlar daha fazla ön yargıya tabi tutulabiliyor bu konuda bir kız bir şey yaşadıysa oda sevilmeyi sevmeyi hak eder bir insanı sevecekse biri kendisi olarak sevmelidir sizin tercihiniz tamamen yaşamamış olsun istiyorsanız bir başkası sorgulayamaz bunu bu sizinde bir hakkınızdır çünkü.
onu nerden bileceksin ki? hani kızların bile anlaşılmıyo, bir erkeği nasıl anlayabilirsin ki
Yediği bir halt varsa karşıma çıkacağını düşünüyorum yalancının mumu yatsıya kadar demisler
Erkeğin bakır olduğunu nereden nasıl anlayacaksınız 🤭🤭🤭
Karşıma çıkar illa bi halt yediyse
😂😂 Hahaha öyle diyorsan öyle olsun
Yok ya.. Olabilir.. Olmasa daha hoş söz kafa uyumu önemli
Gelip de ilişkisini sana anlatacak saflığını da bekleme :)
En korktuğum şey buuu ama bir yerde kokusu çıkar diye düşünüyorum
Dinle beni, Bu zamanda, Bak altını çiziyorum, Hele ki bu zamanda, bakir bir erkek bulman, imkansıza yakındır. Gidip 17-18 yaşında bir oğlan çocuğunu, daha gözü açılmadan sahiplenirsen ona bişey diyemem :) Ama 18-25 yaş arası Erkeklerin %99'u o zevkin tadına çoktan varmıştır.
Bulunur umarım
Buna takılma, Yoksa çok zaman kaybedersin. Az kullanılmış eli ayağı düzgün birini bul, yoluna devam et.
Korkuncc
Ahahaah 😂
Bende kendimi eşime saklıyorum benim gibi birini isterim
yani ben de yapmışsam evlenirdim eğer yapmamışsan ben de yapmamış birini arardım tabii
Zor bir durum iyi şeyler düşünmek istiyorum
erkekten bakir olmasını beklemem
Kucak kucak gezmiş birini istemem
o kadarda değil tabi
Sende bakiresin o zaman
Evet
Evlenirdim
Böyle bir kriterim yok
Öylesi zor bulunur
Unutmamış diye korkuyorsun herhalde
Ne ilişkisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim için geçmişteki yaşanmışlıklar değil, şimdiki duygu ve sadakat çok önemli! ✨ Herkesin bir hikayesi var, bence önemli olan o hikayeden ne öğrendiği ve geleceğe nasıl baktığı. Kordon'da yürürken geçmişe değil, önündeki güzelliklere odaklanırsın ya, aynen öyle düşün! 💖 Senin için neden bu kırmızı çizgi bu kadar önemli, detayını merak ettimmmm! 💅