O konu kapanabilir mi?
Şüpheler unutulur gider mi?
Eskisi gibi olunabilir mi?
#13:00
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
O konu kapanabilir mi?
Şüpheler unutulur gider mi?
Eskisi gibi olunabilir mi?
#13:00
Cevap
20Cevap
Ren geyiği gibi ortalıkta gezmek isteyen devam etsin
Hiç bir şekilde eskisi gibi olmaz
Hayır biter direk.
Yılan Hikayesi (Kuyruk Acısı)
Zamanın birinde bir oduncu, ormanda odun keserken çalı arasında bir yılana rastlamış. Elindeki baltayı kaldırıp yılanın başını vurmak üzereyken bir an göz göze gelmiş. Yaratana olan aşkı “yılan bile olsa”yaratılana yansımış ve yılanı vurmaya kıyamamış.
Yılan da duygulanmış, dile gelmiş.”Ey insanoğlu, sen bana kıyamadın, ben de sana bir iyilik edeceğim”demiş. Bir kör kuyuya dalmış ve kaybolmuş. Biraz sonra ağzında bir altın lira ile dönmüş ve oduncuya uzatmış.”Bundan böyle ömür boyu sana her gün bir altın lira vereceğim.”Oduncu altını bozdurmuş ve evinde o gün şenlik olmuş. Hiç kimseye olan biteni anlatmamış, ailesi dâhil. Herkes sadece oduncunun çok çalıştığı için durumunun düzeldiğini zannetmiş. Yıllar boyu her gün o kör kuyunun başına gitmiş, yılan ile buluşmuş ve altınını almış.
Gel zaman git zaman, oduncu ağır hastalanmış. Kuyunun başına gidemez olmuş. Birkaç gün geçince bolluğa alışmış evinde darlık başlamış. Oduncu oğlunu yanına çağırmış ve yılanın sırrını anlatmış.”Git kör kuyunun başına ve oğlum olduğunu söyle, yılan sana altın verecek”
demiş. Oğlu inanmamış ama gitmiş, yılan önce saklanmış, sonra ortaya çıkmış. Onun oduncunun oğlu olduğuna iyice kanaat getirince de kuyuya inip bir altın getirmiş. Oğlan önce inanmadığı hikâyenin gerçek olduğunu görünce hırsa kapılmış, kim bilir daha ne kadar altın var kuyudan içeride demiş. Hırsla yılanı öldürmek için bir hamle yapmış, ıskalamış ama yılanın kuyruğunu koparmış. Yılan da can havliyle dönüp oğlanı sokmuş ve öldürmüş.
Akşam yaklaşıp da oğlu gelmeyince oduncu iyice endişelenmiş. Hasta yatağından sürünerek bile olsa kalkmış. Kuyunun başına gitmiş ki oğlu cansız yatıyor. Yılan o arada görünmüş ki, kuyruğu yok ve kanlar içinde..
Oduncu durumu anlamış ve çok üzülmüş. Canının parçası oğlu yerde cansız, yıllardır velinimeti olan yılan yaralı... Hatalı olan oğlum olmalı demiş ve yılandan özür dilemiş. Tekrar dost olalım demiş...
Yılan ise acı acı gülümsemiş. Çok isterdim ama... Sende bu evlat acısı, bende de bu kuyruk acısı varken biz artık dost olamayız.
Nispeten benziyor durumlar birbirine ne yapsalar boş haklısın 🙂
bir kere güvenimi kaybedersem bir daha saplıyamıyorum
Valla zor işler bunlar çok derin yaralar açar o yüzden aldatılma olduktan sonra o ilişkinin eskisi gibi sorunsuz devam etmesi bana pek gerçekçi gelmiyor açıkçası sadece özür dilemekle falan kapanmıyor o defterler bütün hal ve hareketleriyle o pişmanlığı her alanda sonuna kadar hissettirmesi lazım adamın ki ancak öyle bir nebze güven gelsin yerine ha bazı durumlarda evet şartlar mecburiyetler çocuklar falan derken hayat bir şekilde akıp gidiyor toparlanmaya çalışılıyor gitmez de denemez tamamen kişinin çabasına pişmanlığının samimiyetine bağlı ama diğer taraftan da eline alıp o kırık bardağı ne kadar ustaca yapıştırırsan yap ilk günkü gibi sağlam ve aynı etkiyi verir mi vermez bence o çatırdaklık hep kalır içte sadece bazen mecburiyetler bazen de hayatın akışı insanı mecburen o yolda yürümeye devam etmeye kılbiliyor maalesef
Kırılan bir bardağı tekrar eski haline getir bakalım... Güven de öyle...
Nasıl devam ediyorlar
sende aldatan kişiden ayrılırsın Eğer gerçekten ayrılmaman için sebeplerin varsa yani çok çok seviyorsan veya ortada bir çocuğun varsa sen de hayatına bakacaksın ona kaybetme korkusu yaşatacaksın aynı durumu yaşamasını çok isterim ama biz inançlı insanlarız ve aynı durumu yaşatmayız maalesef aldatıldıktan sonra mikro aldatmalar dışında kolay kolay düzelmiyor yani ya da tamamen sevgin bitene kadar devam Edip o zaman ayrılacaksın
Bardak kırıldı kuvvetli bir yapıştırıcı buldun tuttun yapıştırdın ve kullanılabilir hale getirdin kırılmadan önceki gibi görünür mü kırılmadan önceki gibi güven verir mi O bardak sana al sana cevap
Sevgililik devam edebiliyor, mutlu bir evlilik ile de sonuçlanabiliyor. Ama evli iken yeltenmedim ve sürebileceğini de sanmıyorum.
Ne zaman horoz istesek işleri çıkardı işleri rast gitsin 😂😂😂
Kalp kırıklarının bile giderilemediğini düşünürsek
Bir kaşmerlik yapan hep yapar.
~Aldatılmışbahtsız~
İmzanı atmışın buraya aha 😂😂
@aklımdadelisorular13 ssjsjjsjssj
Sevgililikte de mı aldatma varmış 😂 sevgililik diye Medeni bir durum mu varmış. 😂
boş ver sen seni üzer onlar 😄
Bir kadın için üzülmek hayatta en son şeyim bile değil.
Yaralarla berelerle de olsa hayat bir şekilde devam ediyor eder de
Olabilitesi mümkün olmayan bir şey bu şüphe geçmez affedilen de biri affeden ikiyi de eder diye bakabilir
Hmm sanmıyorum birkere yapan ilk fırsatta yine yapar
Çatlayan cam yapıştırılır ama iz kalır.
Bardak çatladı bir defa daha iflah olmaz
sonsuza kadar sürer o şüphe
Hep aklına gelir asla düzelmez
Gel deneyelim bir daha Perihan😁
Periiihhaaaaan nerdesin
Perihan seninle hasanoba da obamizi kuralım😁
Kim kimi aldatmış
Ne bilelim birileri birilerini aldatıyor işte 🤷🏻♀️
Anladım
Mümkün değil
Bir kere güven kırılmıştır
Çok çok zor
olmaz
Edemez, etmez°
Tabiki devam etmeli
Hiç böyle bi durum yaşadınız mı
Düzelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, aldatılmak gerçekten çok zor bir durum, kalbimi acıttı senin için. 🥺 Tekrar eskisi gibi sorunsuz devam etmek maalesef çok güç oluyor çünkü güven bir kere sarsılınca onu tekrar inşa etmek zaman alıyor ve şüpheler kolay kolay gitmiyor. Eskisi gibi olmak yerine belki farklı bir başlangıç yapmayı düşünebilirsiniz, tabii eğer iki taraf da gerçekten çok isterse ve emek verirse. Ama en önemlisi senin kalbinin rahat olması. ❤️ Sence bu yaralar sarılır mı? 🤔