Erkek dişçi , onun hastası olan flörtü ve Şu an olduğu kadın? suçlu kim?

Hikaye şöyle başlıyor bir kız dişçiye gidiyor. Kadının aklında herhangi bir şey yok tedavi için gidiyor, geçmişten yaralı zaten öfkeli. Neyse, erkek dişçi kadına baya yakın davranıyor. Hani hareketlerinden vs. bakması, kız sekreterle konuşurken bile gelip benim hastamdı değil mi diyor. Bir sürü şey neyse sonra mesajlaşıp konuşuyorlar, buluşma teklifi geliyor erkekten vs. vs. Sonra kız sadece erkeğe biraz ilgisiz kaldı diye tepki gösteriyor, erkek bunu bahane edip sanki kız bir şey yapmış gibi kızı suçluyor, kızı kabahatli gösteriyor, kıza laflar yapmadığı şeylerle bile suçlama. Kızı sinir ediyor, çıldırtıyor. Kız haklıyken bile sırf artık kötü gözükmemek için özür diliyor. Sonra kız aylarca hiçbir şey demiyor ama erkeğin yaptıklarını hiç unutamıyor, sonra aradan zaman geçiyor kız bir bakıyor bu erkek dişçi kızın evinin oraya çalışmaya gelmiş, her şey baştan başlıyor ama bu sefer çok daha farklı, erkek kızın arkasından bakıyor, kızı süzüyor, bakışlarıyla umut veriyor. Neyse sonra bu erkek bu kıza geçmişte "benim sosyal anksiyetem var ben kimseyle konuşamıyorum şu bu" diye kıza laflar söylediği halde, kız bunu o hastanenin falan bahçesinde orada kızlarla muhabbette gülüşürken görüyor, kız baya öfkeleniyor işte bana bir şeyleri bahane ettin, bunları yaptın falan diyor mesaj atıp, hani kız erkeğin ona bunları yapmasını, haksızlık yapmasını, canım yerine koymasını sindiremiyor, erkek de daha beter sinirlendirmek için sanki devam ediyor. Sonra erkek bunları yapıp, kıza kendi en başta yürüdüğü halde kızı kötülüyor. Mahallesinde bile kötülemeye kalkıyor ve erkek daha gelir gelmez oradaki kadınları ekliyor, şu bu, arabaya kadın bindirme. Neyse bu eski kız sonradan öğreniyor erkeğin hayatına başkası girmiş, görücü tarzı falan onunla, o kadına her şeyi anlatıyor, gösteriyor üstelik başka kadını eklemelerini, iş yeri flörtleşmeleri, o kadın da gerçekleri ve daha başka şeyleri bilip devam ediyor bu görücü tarzı erkekle olan. Eksik biraz ama hikaye böyle, yorumlarınız.

Erkek dişçi , onun hastası olan flörtü ve Şu an olduğu kadın? suçlu kim?