Eşime ‘sen nasıl erkeksin’ deyip ağlattım, sizce haddimi mi aştım?

Eşim Burger King'de müdür olarak çalışıyor, izinliyken bizi havuza götürdü Agua Park'a. Neyse, kahvaltı yaptık orada, oğlum acıktı hamburger almak istedi. Eşim bizim restoranın hamburgeri daha güzel, ben sana getiririm dedi. Oğlan da off dedi, ben de bir şey demedim. Sonra içecek alalım anne dedi, oğlan baktı 250 lira, dışarıda alırım dedi, kendisi de içmedi. Eşim kupkuru dudakları, ben de al oğlum 3'ümüze de dedim, eşim de dur dedi ben al deyince. Param yok Göksel, lütfen yapma canım acıyor dedi. Ben de sen nasıl erkeksin, yüzmeye getirdin 1 gün, canıma yettin, oğlan sabahtan beri susmuyor, sustur o zaman dedim. Bir şey demedi. Çıktıktan sonra Burger King'e getirdi, bedava diye mi geldik dedi oğlum, ben de güldüm. Neye gülüyorsun dedi. Neyse eve gittik, oğlan uyudu erken gittiğimiz için, ben de odama geçtim. Eşim balkona geçmiş, ağlıyor gizli gizli bir de. Ben de ne oldu dedim, yok bir şey dedi. Ben de öyle demek istemedim, özür dilerim dedim. Ne demek diye elimi tutup özür dilerim dedi. Sizce çok mu gittim üstüne, ben de biraz haddimi aştım herhalde.
Eşime ‘sen nasıl erkeksin’ deyip ağlattım, sizce haddimi mi aştım?