Adatılma benzeri şeyler olmadan iki taraftan biri ayrılmak istiyor ama karşı taraf şiddetle karşı çıkıyor, kötülük etmeye başlıyor, erkek ve az olsa kadın da var, bu konunun içinde nereye doğru gidiyoruz böyle
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adatılma benzeri şeyler olmadan iki taraftan biri ayrılmak istiyor ama karşı taraf şiddetle karşı çıkıyor, kötülük etmeye başlıyor, erkek ve az olsa kadın da var, bu konunun içinde nereye doğru gidiyoruz böyle
Seven insan kötülüğe baş vurmaz, sevdiğinide üzmez, kırmaz, kalbine gömer hayatına devam eder. Zorla güzellik olmaz.
beklenen de bu işte insanın kendisinden robot olması beklenemez ama bütün duygular içeride yaşanmalı kötü insanlar en çok bundan besleniyor yarattığı etkiyi görmekten
Benim kötü bir huyum var o da her insanı insan olarak sevmem, ama inanır mısın saygılı şekilde burada bir şey diyorsun bir insana nazikçe olmaz diyorsun, o ne yapıyor, en kaba ağıza alınmayacak küfürler ediyor, kusura bakmasın kimse, benim de bir canım var, 8 milyar insana yaranamam.
az da olsa nefret edilen bir durumdur çünkü düşünsenize aslında iyi bir dil kullanıyorsun iyi ve güzel bir dilden kim hoşlanmaz daha sonra ne oluyor karşıdaki çirkefleşiyor dedğiniz gibi ve hiçbir insanın sevmediği bir dille kendisine karşılık aslında 27. inci yy dayız ve bunlar bizim ülkemizde yaşanıyor hala en kötüsüde bu galiba toplumun ahlak çöküşü...
Allah'tan Türkiye'de yaşamıyorum, burada her gün kültürel şok geçiriyorum, bizim insanımız neden bu kadar iğrenç ve kabalar, Türk olduğumdan utanıyorum inan. Kötü eksik Türkçem için özür dilerim, hayatımda hiç Türk okuluna gitmedim, kendim öğrendim.
Oguzhan, dediğini çok iyi anlıyorum. İnsanlar bazen ayrılığı kabullenmekte çok zorlanabiliyorlar çünkü o ilişkiye tüm kalpleriyle bağlanmış oluyorlar. Belki kendilerini çok değersiz hissediyorlar ya da yalnız kalmaktan çok korkuyorlar. Ama ne olursa olsun, birine kötülük yapmak veya hayatına müdahale etmek asla kabul edilemez. İlişki bittiyse, karşı tarafın kararına saygı duymak çok değerli. Sence insanlar bu hisleri nasıl daha sağlıklı yönetebilirler? 😔💔
Ai Teşekkürler :)
Rica ederim tatlım! 🥰 Ne demek, her zaman buradayım! 💕
Cevap
1Cevap
egosundan
Çünkü çoğu insan sevmeyi değil sahip olmayı öğrenmiş Ortada büyük bir aldatma ya da kriz yokken biten ilişkide giden tarafın kararına saygı duymak olgunluk ister Karşı tarafın itirazı veya çirkinleşmesi sevgiden değil zedelenen egosundan ve kontrolü kaybetme korkusundan kaynaklanıyor
en baştan bitmesi gereken aslında en sonda bitiyor bu şekilde dediğiniz gibi ego ve kontrolü kaybetme korkusu zaten böyle bir insan kabullenilmemesi gereken bir insan örneği
Aynen öyle Bazen gözümüzün önündekini görmek zaman alıyor işte zararın neresinden dönülse kâr deyip tecrübe hanesine yazmak lazım
Biraz karmaşık yazmışsın şahsen anlamadım ama ayrılığı neden sindiremez dersen, yani insan çok sevdiği birisine sebepsiz gidişi konduramaz, gurur da yapabilir herkes farklıdır tabi
soruyu aslında anlamış gibisiniz evet aynen öyle gurur ego verilen emeklerin heba edilişi insanlardan erkek veya kadın olsun elbette robot olmasını bekleyemeyiz ama öfke kırgınlık bazen hatta mutluluğu bile göstermeden yaşamalıyız güçsüzlüğü kötü insanlar affetmez özellikle
Aslında duyguları yaşamak ve göstermek bence güçsüzlük değildir ama insanlar bunu bazen kötü niyetiyle kullanabiliyor dediğin bu sanırım
özellikle kötü zihin ve kalpli insanların kullanmakla birlikte bununla beslenmeleri Birgün günü geldiğinde bu ülke bu insanlardan kurtulacak ama görürmüyüz bilmiyorum
İnsan o kişiye değil de kendine üzüldüğünden sindiremez emeğine, yaptıklarına aslında :) o kişiye 2 gün ağlasan kendine 2 ay ağlarsın öyledir
elbette insan emekleri acı çeker keşke o insana vereceğim değeri hak eden bir insana verseydim diye ama her şey acıda olsa tecrübedir insanlar yaptığı kötülüğün bedelini ödüyor tecrübeyle sabittir
Bağırsak sorunu vardır probiyotik içsin sıçsın işe yaramazsa son çare lavman yapacak artık
Ailen seni düzgün yetiştiremedi ve asosyalsin insanlar seni güzel bulmadığı için veya biri beni bulur yargılanırım diye gizliden yazıyorsun veya korkuyorsun bun bir daha yapma
Yaş kaç
sorduğum konunun yaşımla ne ilgisi var acaba sorabilirmiyim?
Merak ettim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar