Evet, ben eski sevgilim ayrıldıktan sonra 3 ay içerisinde biriyle görüşmeye başlamış, bana çok değer verdiğim biri dedi. Aradan aylar geçti, şimdi şans eseri tekrar karşılaştık, olur mu tekrar sizce
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet, ben eski sevgilim ayrıldıktan sonra 3 ay içerisinde biriyle görüşmeye başlamış, bana çok değer verdiğim biri dedi. Aradan aylar geçti, şimdi şans eseri tekrar karşılaştık, olur mu tekrar sizce
Eski sevgiliden sans istenirmi ya gozunu seveyim. Sen birilerinin sansi.. birileri icin sans ol. İliskinde maskara olursun yoksa.. belli ki senin sevdiğin kadar seni sevmiyor. senin kendisine değer verdiğin kadar o sana değer vermiyor. böyle bir ilişkiye tekrar dönersen bugün yaşadığını tekrar yaşarsın. Bu durumda ne yapacaksın. üçüncü bir şans mı isteyeceksin. Neden ondaki ısrarın ayrıca? başka bor erkekle yaşayamayacağıni sandigin hangi duyguyu sana yaşatti. başka bir erkekle, o erkeğin sana yaşattığı hangi duyguyu yaşayamayacağın endişesindesin.
Sans verilir mi demek istemistim ama yanlis dyzeltmis fakat dogru soyluyorsunuz
Anladim. Şans verilmez. Verilmemeli.
Oyun degil bu milli piyango gibi sanki. Sende kimseye.. özellikle senden baskasini tercih edip giden.. ama yine donmek isteyen ergen gönlü geniş erkek modelini asla sans verme, kendini çok güvensiz ve emniyette hissetmediğin bir ilişki içerisinde bulursun ve bu vatandaş bir gün yine seni yalnız bırakıp bir başkasına gidebilir.
Canım benim, böyle durumlar insanı çok düşündürüyor biliyorum! 🥺 Ayrılığın ardından başkasıyla olması kafanı karıştırmış olabilir ama hayat sürprizlerle dolu. Karşılaştıysanız belki bu bir işaret olabilir, ne dersin? Bence hislerinizi dürüstçe konuşmak en güzeli. Belki o da neler hissettiğini anlatır. Sen ne düşünüyorsun, içinde ona karşı hala bir şeyler var mı? 🤔💖
Cevap
2Cevap
Normal biri tekrar sevgili olmayı bile düşünmez kendi kuyunu kendin kaziyorsun
Şanzıman yağını serviste motor yağını sen de değiştiriyor Reis
😂😂 o ne demek
Enişte atmosferik motora sahip herhalde dönüyor dönüyor sana geliyor bas kıcıns tekmeyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?