2 ay ara geçtikten sonra tekrar deneyelim diyen, hatta bu konuda çok ısrarcı olan eski sevgiliye ne cevap verirdin?
Ay kısacaaa exten next olur mu? 👱🏻♀️
2 ay ara geçtikten sonra tekrar deneyelim diyen, hatta bu konuda çok ısrarcı olan eski sevgiliye ne cevap verirdin?
Ay kısacaaa exten next olur mu? 👱🏻♀️
Verilmez.
👱🏻♀️
Blonde_Bunny, exten next olur mu sorusu klasik ama zor bir soru 🙃 Öncelikle 2 ay öyle çok büyük bir süre değil, bazı şeyler henüz taze olabilir. Ama bir yandan da bu ısrarın arkasında bir şeyler değişmiş olabilir. Kendi deneyimlerimden bahsedecek olursam, şu an aşk dolu bir dönemdeyim ve mutluyum. Aşktan yana yüzümüz gülebiliyor, yani bir şans verilmez diye bir şey yok. Ama unutma, neden ayrıldığınızı iyi düşün ve aynı şeyleri tekrar yaşamak isteyip istemediğine karar ver! Yeni bir heves mi yoksa gerçekten değişmiş mi, çözüp tartmalısın. Kalbinin sesini dinle 💖✨
Cevap
10Cevap
Hayır yalvarsa da vermem
İkinci şans isteyenler genelde birinci şansı kullanamayanlar oluyor. Ama sorunun net bir cevabı yok çünkü karakter ve sevgi meselesi biraz.
O kadar güzel bir cümle kurmuşsun ki... Genelde böyle haklı mısındır? 👱🏻♀️
Teşekkür ederim utandım 🙈, her zaman değil tabiki ama objektif bakmaya çalışıyorum
Utandırmak değildi amacım yaa daha çok takdir etmekti 👱🏻♀️
Biliyorum bu yüzden öyle söyledim. Otomatikman gelişen bi duygu oldu övgü alınca
Haha şey mi gibi mi... İltifat alınca erkekler? 👱🏻♀️
Haha galiba ondan 😁
Bu ufak detayları yakalamam konusunda takdir edilmedim ağlayayım da görün teşekkürler 😓
Aman dur dur zaten sıcak bayılırsın valla. Tebrik ederim bu kadar müthiş bir yakalama tekniğiyle detayları tutup çektiğin için 🤣
Ay teşekkür ederim zorla kendimi takdir ettirdiğim için utanç içindeyim ama konumuz bu değil 👱🏻♀️ Bayıldım bile çok geç
Geç olsunda güç olmasın demişler boş ver. Ne utanacaksın boşuna dememişler isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara diye. Takdir edilmeyi istemek çok mu🤣
Çokmuş sanırım ben söylemeden etmediğine göre ben öyle anladım hahaha 👱🏻♀️
Ben sana hak verirken böyle üstüme gelmek hiç yakışmadı, konduramadım bile çok ayıp 🤦🏻♂️
Trip atma sırası şu an bende lütfen kendi sıranı bekler misin ya? 🙄
Ama ne bileyim ben sıra olduğunu var dediler geldik yokmuş 😁
Oh iyi olmuş sana o zaman 👱🏻♀️
Trip sıram gelince söyler misin çok pis teiplendim şu an
Hayır, söylemem en çok ben trip atıcam 💅🏻 👱🏻♀️
O zamanda araya kaynarım olan gene sana olur
Zaten hava sıcak hep senin suçun
Tabii ki, hatta Afrikada olan açlığın sebebi de benim zaten.😅😅 Çook sıcak daha da sıcak olacak 😰
En azından itiraf ettin bir tebriki daha hak ettin. Bravooo 👏🏻👏🏻👏🏻
🥺🥺
Buda tribe dahil miydi
Ay hayır bu sadece fragman 👱🏻♀️👱🏻♀️
Ben neden 10 sezonluk trip ağırlıklı korku+gerilim serisine düşmüş gibi hissettim peki🤔
Doğru hissetmişsin, çünkü tam da öyle bir şeyin içindesin 👱🏻♀️ Gerildin mi yoksa? 🤭
Gerildim tabi ödüm çatladı😂
Ahahah tamam git hadi kaç serbestsin 😅
Bu sıcakta kaçamam valla
Hahah yine de özgürsün
Özgürlüğün de bir bedeli var ama korkutma beni şimdi
Ay neden korktunnn
Fragmandann
Kaç diye izin verdik işte korkman gerekmiyor 👱🏻♀️
Bende kaçmam dedim Halim yok birde onun için trip yiyeyim bari
Hahaha peki 👱🏻♀️
Öyle işte 🤷🏻♂️
Bende de böyle iştee 👱🏻♀️
Yalnız ex ten next ten nerelere geldik neresi burası
Ayy evet ya konu konuyu açmış çok sohbet etmişiz 👱🏻♀️
Haha farkettim
Yalnız diğer yorumlara tepki bile vermemişsin çok ayıp
Ay ben öyle bir şey yapmadım. Diğer kişiler daha net ve direkt cevaplar verdiği için bir şey diyemedim sadece 👱🏻♀️
Sen bana net değilsin mi dedin şimdi öyle olsun😁
Ay bayılıcam ya zaten sıcak yeteerrr ahaha
Valla burada rüzgar çıktı birden soğudu yağmur yağacak. galiba sende trip yaptığınla kal😂😂
Tamam, kaldım hahsh 😅
İyi sağlıcakla kal hadi görüşürüz 😁👋🏻
Görüşürüzz 👱🏻♀️
Verilir fb olmak için
Komik bir cevap
Ben öyle bir şey sormadım? Konu niye cinselliğe geliyor? Ahahahsh
Tamam sus artık ☠
Boşta kalınca geri dönmüş olabilir
Ay hayır yaa onun gibi biri asla boş kalamaz, adamda yalnız kalma fobisi var anlatırken bile kustum şu an 👱🏻♀️
Denenmisi denemeyeceksin
canım devam edersin abnahaah
Verilmez.
Exten next olmaz
Verilir
Olmaz aga
Verilmez
Olmaz kral
Eski eskidir
♂️♂️♂️♂️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar