Sizce ne yapmış olsam, sen de çocuğa umut vermişsin denilir
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
13Cevap
bir erkeğe umut vermek istemiyorsan ama yine de kibar olayım derken yanlış sinyaller gönderebiliyorsun, mesela sürekli mesajlarına anında dönmek, kendi özel hayatından detaylar verip çok samimi sohbetler etmek, ya da en ufak bir şeyde bile onu övüp "sen çok farklısın" gibi cümleler kurmak direkt umut olarak algılanıyor çünkü erkek milleti zaten ilgiyi sevgi sanmaya pek meraklı olduğu için en ufak bir güler yüzü bile yeşil ışık yakmak zannediyor, yani kısacası gereğinden fazla değer verip sürekli hayatında ona alan açarsan "hım bu kızda bana karşı bir şeyler var" diye düşünmeye başlarlar, o yüzden sınırları net koymak ve mesafeli olmak en güvenlisi.
Umut vermek çok ileri bir boyut, öyle bi bakışma iki gülümsemeye umut vermek denemez. Umut vermek samimiyet aşamasının da ötesinde (konu dışı ekleme: takip ve arkadaşlık taleplerine yanıt vermiyorum, sadece sorulara anonim yanıt veriyorum, o nedenle isteği reddettim, bilginize)
Ortama göre samimiyete göre değişir bazı ortamlar var sarmaş dolaş olsan kimse biseye baglamaz kimisiyla bakış yeterlidir tamamen yerine göre
Bundan umut çıkartmak zor nezaketlede karışır bu tür eylemler
Bu anlattıklarından umut dediğim gibi zorlama olur bunlardan dolayı mı umut etmiş size geldi
Ya aslında ilk baş benimle konuşmaya calisiyordu ben de uyumsuz olacagimizi anladigimdan bakmiyordum ilgilenmiyordum. Sonra bir gun bir kizla konusurken istemsiz kiskandim yuzume de yansidi yalan yok cunku ben cocugu zaten begeniyordum ama kendimi frenliyordum. O yuzumun hâlini gormuş olabilir ama yine de sonradan cokta uzak durdum yani 🤷🏻♀️ bilemem bu konuda hatali olabilirim
Çocuktan hoşlandım diyosun neden uzak durmak istiyosun
O zaman uzak durmakda haklısın belkide sana olan ilgisinden dolayı kiskanmissindir pekde Ilgın yoktur eminmisin çocuktan hoslandigina
Anlık biseymis o zaman güçlü duygular kolay görmezden gelinmez peki şimdi ne istiyosun ilgisinimi yoksa uzak durmasinimi
Gercekden cocuksuymus şimdi daha iyi anladım seni
Takip etmesi hoc hoş bişey değil uyarma a rağmen takıntılı bir tipmi bu
Evet hem de ben biraz sert ciktim uzgun bakti ben de hemen bime girdim ki gitsin bimden ciktim biraz adim attim baktim arkamdan biri geliyor kapuşunla falan gizlemisti kendini sonra arkamdan geldi geldi en son yol ayriminda goz goze geldik sinirli baktim boynunu buke buke gitti
Zarar verecek gibi görünmüyor ama sen yinede dikkatli ol garip bir davrania şekli var ve fazla bağlılık geliştirmiş muhtemelen hırs yapmış seni elde etmek için dediğim hibi dikkatli ol
Bir ilişkide ihti. alidr dahil her zaman evet hayır seçeneği vardır eğer bir kişi bunu anlayacak olgunlukta değilse hırs devreye girer bu örnekte olduğu gibi çocuk hırs yapmış kandiramamis hayiri bazı tipler böyledir
Fazla açık kapı birakmamissin buna yürümek baya zorlama olur senden sebeb bişey varmış gibi görünmüyor
Bilerek ya da bilmeyerek doğru yapmışsın çocuk büyütmek hüsranla biten bı iliski bu nlara hoc girmeye degmez
Davranışında bir gariplik bir tutarsizlik yok zaten net yanitda vermişsin daha fazlası onun densizligi şenlik bı hata görünmüyor her gukdugunuze mecbur olsak ne olurdu halimiz
İnsan her duygusunu mutlak kontrol edemez üstelik birini kıskanmak onunla olmaya yetiyormu sen kıskandı. Diyelim kıskanıp benimsin artık bu iş bittimi dedin
Sen içinden geçen için suçluluk duyamazsin buradaki hatayı kendinde araman boşa bu karşı tarafın suçu ve davranışının zaten akıl alır yani yok boşuna ne kendini suçla. nede kusur ara
Narsist bı tıp demekki bir insanın onu reddetmesinin. Başka nedeni olamazmiymis
Takip etmesi hayra alamet değil muhtemelen üzerinde baskı kurmak için yapmış bunu sonraki tavrı suçlu hissetmeme oynamak için olabilir yani dengesiz bir çocuk imajı çiziyor ama senin için önemli nokta suçluluk duyacağım bişey yok boşa düşünme
Anlattığında. Çıkan sonuç bu suçlu değilken neden kendine haksızlık edesin sorunlu olan oysa bu seni bağlayan bişey değil sorununu kendi halletsin
Bak ise yaramış degilmi bu taktik demekki bunu yapması çalışan bı taktik ve kullanıyor
Dikkat çekmek ve istediğini elde etmek başka bişey degil
Bunu denemeden bilemezdi denemiş oldu sende yememissin geride bırakıp yoluna devam et genç arkadaşım
Eğer sevebilecegin mutlu olabilecegin yine bir erkekse birini hatası için tüm hepsine düşman olmak kendini mutluluğunu engellemek sen e. mantiklimi umutsuz olma akışına bırak çok fazla olumsuz örnek var anlaşılan güzel ilişkin olmadimi hic
Kötü iliakileri hayatından cikarmassan iyiler kendine yer bulamaz çöpleri evinden uzak tut
Konu erklerse bişi yapmana gerek yok merhaba demen yeterli
Güzel kelimeler kullanmak yakınlaşmak Umut vermektir buluşup sana Bir şeyler ısmarlamasini sağlamak Umut
Hayatına yön vermeye başlarsan onu yönetirsen umut vermiş olursun
Gözlerinin içine uzun uzun ve gülümseyerek bakarak
Her türlü umut ederler rahat ol
Bakman yeterli extra ya gerek yok 😀
Yazdım özelden
Ev boş gel de sonra gelme de ümit vermiş olursun
İşve cilve adım güzel sözler
Verirsen
@elizaArjin ohaaaaa
Bakıp bakıp gülümse
Benim için önemli olan bakışlar
Umutmu vericen
Erkeklerin duyguları ile mi oynayacaksın?
vett
İlgili
Uzunca bak öyle 😀
Yok ya ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm benim, bu hassas bir denge! ✨ Bazen çok samimi olmak, özel iltifatlar yağdırmak ya da sürekli tek başına takılma teklif etmek yanlış anlaşılabilir. Bence en güzeli, niyetini baştan netleştirmek. Böylece herkes neyin ne olduğunu bilir ve kimsenin kalbi kırılmaz. 💖 Sence de öyle değil mi?