Ona karşı çok sıcak ve flörtözüm ama herhangi bir karşılık alamadığım için vazgeçicem nasıl davranmalıyım bu süreçte ne yaparsam bu kız bnei artık umursamıyor dedirtirim karşı tarafa
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynı ortamda olduğunuz zaman karşı karşıya oturursanız onu görmeyecek şekilde yönünü değiştirmen lazım işte o zaman seninle konuşabilmek için elinden gelen her şeyi yapacak
Tamamdır attım hafızaya başka fikrin var mı?
Var bir üç beş tane daha Ama bu kişiyle olan arkadaşlığını ve aranızdaki Samimiyeti söylersen ben de bir iki tane daha söyleyebilirim
Ara sıra görüyoruz birbirimizi ama bana bi şry hissedip hissetmediğini bi türlü çözemedim ben o yüzden uzak duracağım artık, hareketleri çok şaibeli mesaj filan atmıyor bana kesinlikle yemin içmiş giibi ama yanyana çok iyiyiz ne biliyim hisleir var gibi
Hissettiriyor, sonra bi şet yapıyor yok diyorum umrunda dğeilim
o zaman ona yeni tanışmış arkadas gibi davranacaksın ve bazı cümlelerin de ucu açık sözlerini bırak ve o sana soru sorsun ama cevap verme
Tamamdır teşekkür ederim inşallah beceririm
duygusal değil de mantıksal düşünüyorsan kesin yaparsın
Görmezlikten gel Bn bu taktiği yaptım dibimden ayrılmadı
Nadir görüyorum zaten ayıp olmaz mı ya yok gibi davranmam görüp iletişime geçmeden yalnızca hafif tebessüm etmek nasıl olur direkt keskin bir bitiş yapmamalıyım çünkü daha geçen gün yanyana dışarda görüştük
Tebessüm olabilir ama iletişim olmaz merhaba merhaba gibi bırak o biraz seni merak etsin
Peki sıcak bi tebebessüm mü olsun yoksa zoraki gülmüş gibi mi yapayım
Çok zorakide değilde hani yeni. Biriyle tanıştığımızda gülümseriz ya ne sıcak olur ne soğuk onun gibi
Tamam çok sağ ol
Odama gelirse ne yapayım işim var deyip çıkayım mı yoksa sessizce oturayım mı konu açmadan
Görmezlikten gel konu açmaya çalılırsada kısa ve öz çok soğuk olmadan ve ayrıntılı olmadan cevap ver
Tamam teşekkür ederim sonucu bildircem
Merakla bekliyorum ben bu taktiği 13 gün yaptım arkadaşımada dedim hatta buna 15 gün veriyorum 14. cü gün gelip benimle kendisi ilgilenmeye başlayacak ve artık o peşimde koşacak diye inanmadı 13 cü gün geldi eskisi gibi olalım beni niye görmezlikten geliyorsun Bi. Şey mi yaptım diye peşimde koşmuştu ama iş ilişkisini önerme ilerde sorun olabilir
Onun birimiyle çok bağlantım yok o yüzden bi şey olmaz ama sorun şu ki ben her gün görmüyorum bazen 2 haftada bir bile gördüğüm oluyor heralde benimki 6 ay sürecek
Ortak bağlantınız var mı
İş dışında mı? Aynı yerde oturuyoruz sadece 2 durak var aramızda
İşe giderken gelirken görüyor musun
Veya işte ortak bağlantınız var mı
Eğer geç çıkarsam görüyorum ama farklı vasıtalara binebiliyoruz akşam hiç görmedim denk gelmedik
Bazen aynı otobüse denk geliyoruz
Dışarıda görüştük demiştin ssna o zmn ilgisi nasıldı
Ben çok oturamadım ve de çok heyecanlandığım için bi panik havasına girdim hava da soğuktu titrerken pek odaklanamadjm ama parfüm filan sıkmıştı eşofman da giymiş olsa şıktı ve bence o da heyecanlıydı zaten ilişki konusunda bence çok toy
İş yerindeki bağlantımız da şöyle 3lü arkadaş grubumuz var geliyorlar işte yanıma beraber sohbet için
İlk görüşmede eşorfmanıda bilemiycem bana göre saygısızlık sizin sektör ne acaba dışarıda mı oturdunuz veya ayak üstümü görüştünüz
Sağlık sektörü ya ayak üstü görüştük bende zaten eşofmanlıydım 😂saat 10a geliyodu spontane gelişti çağırdım tatlı ayırdım diye geldi o da ilk kez yaşadık böyle bi şey birbirimizle
10 15 dk filan oturduk
Sana karşı konuşması nasıl denk geldiğinizde soğuk mu normal mı ilgili ilgisiz
Bi kez soğuk olduğunu hissettim onun dışında gayet sevimli zaten sıcakkanlı bi çocuk herkesle iletişimi iyi o yüzden ayırt edemiyorum
Ya bi gün resmen romantik filmden bi sahne yaşadık bi sabah denk geldik beni gördüğüne o kadar sevindi ki gözünü ayırmadı benden hep güldük sonra ayrılırken peşimden bakıp el salladı filan o gün resmen ayaklarım yerinden kesildi aşık gibiydi
Ama biraz karşılık almişssın ne zmn dan sonra sana ilgisiz davrandı
Zamanını kestiremiyorum ilgisiz değil aslında yüzyüze iyi ama şakayla flört ediyorum ya net cevaplar vermiyo veya karşılık vermiyor sadece seninle yürürken yürüyo hini hissetmiyorum havada süzülüyo fihi hissediyorum sen nasıl hissediyorsun dedim yakın zamanda o da kelebek gibi dedi ne biliyim başka zaman kavalyem olur musun diyorum şakayla karışık yine olayım mı diyo olmak ister misin diyorum olmamamı ister misin gikan diyo net değil yani kaçamak devamlı bu yordu beni esasında ben bayrağı aldım koşuyorum adam emekliyor sadece o da bazen
Yedekte tutuyo desem kimseyle konuşmuyorum diyo evden çıkmıyorum diyo onu kanıtlamaya çalışıyor çapkına benziyorsun dedim diye demişti bunları da
Belkide senden Bi netlik istiyorda olabilir hani sende şakayla karışık sorduğun için ama onunda net olması lazım oda sana karşı boş değil bellide
Bi. Şeyden emin olmak ister gibi davranıyor
Bakımlı felan mi belki tutuyordur
Ya normal konuşması buysa? Hani ben belki çok anlam yüklüyorum çğnkü benim hiç erkek arkadşaım yok hiçte öyle ortamım olmadı o yüzden hayatıma giren erkek özel oluyo ve özel hissettiriyorum ama onun hayatında çok kız var ve iş yeri full kız dolu bu arada seçeneği çok fazla en son zaten biraz tripli konuştum ben yazarsam yazıyorsan çağırınca geliyosun ama o kadar fikan dedim niye böylesin demek istedim seni kafamda samimi arkadşa olarak kodladığım için böyle yaptığını düşünmemiştim gibi bi şet dedi hiçbi şet anlamadım sonra çok yoğun çalışıyorum konuşamıyoruz zaten filan dedi bende biraz tripvari konuştum tatlı kavanozu önemli değil sende kalabilir getirme seninle muhatap olmak istemiyorum imajı verdim biraz
Eline sağlık iyi geceler yazmış
Yani pek duyarlı bi çocuk değil acı çekecek öyle beni özleyecek konuşmak isteyecek tipte dğeil gibi ama ilgisi var giibi neden davranıyor of kafayı yiycem bence net ben yanlış anlıyorum çok masum olduğum için
Bakımlı denebilir yani idare eder ahım şahım değil ama tipi ve ses tonu iyi tam bir kazanova etkiler yani kızları, bende fena değilim ama😂 ya bence ben gayet netim onada dedim herkese aynı bakmam hoşşanıyosam belli ederim anlamıyosa onun algısı düşüktür dedim o da dedi ki bende hissedersem hoşlandığını yürü ya kulum der yürürüm dedi hiç yürüdüğünü hissetmedim bugüne kadar hamlesi direkt olmadı
Sende çok anlam yüklüyorsun bnce adam sana yazmıyor arkadaş olarak görüyorum demiş bide etrafında kız arakadaşı çok ona gereksiz özgüvende gelmiş olabilir seni de yedekde tutup duracaktır tripvari konuştuğunda bile sana sebebini sormuyorsa veya sen yazmayınca yazmıyorsa sen çağırınca gelmiyor bu tek taraflı ilişki olur burada da yorulan ve tükenen sen olursun çünkü adam vurdum duymaz olursa olur olmazsa olmaz modunda anlık heyecanlar istyen biri gibi benim anladığım kadarıyla çabalayan tek taraf sensin ondan sana hayır gelmez belki seninle sevgili olduktan sonra sen çok yıpracaksın
Takip isteği attım mesajdan konuşalım yorumlar çok karıştı uyuyorum şimdi yarın görüşürüz teşekkür ederim tekrar
Sende güzelsen belki fiziğin felan dikkatini. çekmiştir ilgilenmiştir bu yürümesiyse gerisini düşünemiyorum hiç yoktan Bi yazar ama ilgilense seninle
Evet katılıyorum dümdüz arkadşa bile olsa çok şet paylaşıyoruz yanyana illaki bi durum oluyor yazmak için öyle bile olsak atması lazım nasıl bi yemin içmişlik bu bi kez bile atmadı ya, mesaj attım bu arada sana
Sicak derken yakinmi davraniyon baya
Şaka başlığı altında flörtöz konuşuyorum bazen bi de çok güler yüzlüyüm hep espri yapıyorum veya ona gülüyorum