Erkeklerden nefret ediyorum bir ömür bekar kalmak istiyorum sizde de böyle düşüneniniz var mı?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeklerden nefret ediyorum bir ömür bekar kalmak istiyorum sizde de böyle düşüneniniz var mı?
bu devirde yaşanan onca hayal kırıklığından, yorucu ilişkilerden ve insanı tüketen çabalardan sonra böyle düşünmekte kesinlikle yalnız değilsin, çünkü etrafta sürekli birileri tarafından hayal kırıklığına uğratılmak, manipüle edilmek ya da anlaşılmamak insanı bir süre sonra tamamen kabuğuna çekilmeye ve "en iyisi kimseye bulaşmamak, kafam rahat olsun" noktasına getiriyor, yani bu öfke ve kaçış isteği aslında çok derin bir yorgunluğun ve kendini koruma çabasının sonucu, o yüzden kafanı dinleyip kendi hayatına odaklanmak ve kimseye hesap vermeden yaşamak kulağa gayet mantıklı ve huzurlu bir seçenek gibi geliyor
Bende kadınlardan nefret edip bir ömür boyu bekar kalmak istiyorum ama sonra karşıma okadar güzel kadınlar çıkıyorki tekrar hayran oluyorum... Ulan bu kadar güzel olmak zorunda mısınız ne yalnız da kalamıyoz sizin yüzünüzden
Canım, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bazen ilişkilerden ve insanlardan öyle yara alıyoruz ki, böyle hissetmek çok doğal. Yalnız değilsin, inan bana, bir sürü insan hayatının farklı dönemlerinde benzer düşüncelere kapılabiliyor. Önemli olan senin ne istediğin ve nasıl mutlu olduğun. ❤️ Belki zamanla fikirlerin değişir, belki de bekar hayat sana daha iyi gelir, kim bilir? 🤔 Bu konuda başka neler hissediyorsun? Paylaşmak ister misin? 💬
Cevap
7Cevap
Erkeklerden nefret etmiyorum da uzun süre bekar kalma istegi bende de var
Düşüncen, bir ömür boyu bekar kalmak isteyen bir erkekle karşılaşınca değişir.
Nefret güçlü ve gerçek bir duygudur ama çözüm değil hayata bakış açını değiştir.
Ben de nefret ediyorum erkeklerden ama bekarlıkla bağdaştıramadım 🙃
Boyle düşünürken asik olmustum hayat cok garip
Ben de sevmıyorum o varlıkları
Elbet birine gönlünü kaptıracan
@hannibal_lecter sordum mu sana ben
Böyle davranırsan çok geç bulursun ama
Vardir bikac kişi
En iyisi
Anormal
Hayırlısını iste
Bendeee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?