Doğru düzgün sevmek isteyen erkek kalmamış, kaldıysa da hep güzel kızlarla oluyorlar. Bu gidişle hep yalnız kalacağım gibi
3 ay
Doğru düzgün sevmek isteyen erkek kalmamış, kaldıysa da hep güzel kızlarla oluyorlar. Bu gidişle hep yalnız kalacağım gibi
Böyle devam et. Bil ki istediklerini aldıklari zaman sevgileri yok olacak. Elbet ciddi düşünen biri çıkar karşına. Asla beni sevsin diye bir erkeğe her şeyini verme. Sonrasında çok ağlarsın ama iş işten geçmiş olur
evet seks yoksa evlensen bile aldatılıcaksın... Hatta evlendiğinde seksi kocan değil sen vermelisin. Çünkü eşin seni aldatırda gelirse hastalık kapabilirsin. Çok fazla var. Ay başında çıkmıştı karı-koca hıv+ li... Herşeyin başı seks yoksa erkeklerle selamın olmasın.
Evlensem hergun yaparım sorun yok
O zaman bulursun birini çok kolay. Dediğin gibi olursan evlenmekte zorluk yaşamaman lazım. Garip. Kadınlarla evlendin diye düzenli seks hayatın olucak diye bir dünya yok şu an ki kadınlarda. Erkekleri cezbeden bir şey yok evliliğe. Hepsi imzayı atıp kenara oturma peşinde o yüzden uzak duruyor erkekler
Kendini böyle hissetmen çok anlaşılır 💔 Bugünün ilişkilerinde sınır koyanlar çoğu zaman yalnız kalıyormuş gibi hissediyor ama bu senin yanlış olduğunu göstermez. Sen değerlerinden taviz vermiyorsun bu çok güçlü bir duruş 👏
Gerçekten sevmek isteyen erkek senin duruşunu anlar ve saygı duyar ❤️ Sabırlı ol biraz da kendini sevgiyle sarıp sarmalamaya odaklan. Doğru insan senin hızına ve değerlerine uyan kişi olacak 💫
Cevap
10Cevap
Demekki ciddi düşünülecek biri değilsin. Çirkin görüyorlar ciddi olacak sıfatları vasıfları sende bulamıyorlar. Tamam geçmişin düzgündür vs vs temizsindir ama tek başına bunlar da yetmez. Ciddi görülmek için bişeyker daha olmalı.
Ne olmalı
Biraz da güzel olmalı en azından ortalama
Ben ortalamayim
Sanmam. Öyleysen değişik huyların red flag hareketlerin vardır. Kendini bi yokla ne eksik acaba diye
Evlenmeden bir şeyler yaşadığınızda o kişiyle ya da başkasıyla bir daha evlenemeyeceğinizi düşündüğünüz sürece evet muhtemelen yalnız kalacaksınız.
Daha önce cinsellik yaşayan bir erkek için cinsellik yaşamamak, 1 gün, 6 ay gibi gelir :D
Eee napiyim bu bilgiyi
Bilgi değil bu empati yap diyorum yani.
Cinsellik yaşamış bir erkek de çıkıp bakire bir kızdan beklentiye girmesin o zaman direkt konuşmayı kessin
Bu konuda hemfikiriz.
Verseydin belki de hayatının aşkını çoktan bulup evlenmiştin
Aynen kullanıp atsın
Birkaç kişi kullanır atardı sonra birisi illaki evlenmek isterdi. En iyi kocaları verenler buluyor, en mutlu evliliği de onlar yaşıyor
Zina yapmam ve bir erkek bakire olmayan kadınla evlilik düşünmez bile
Evlenenlerin yarısı bile bakire değil
Sizi sevmek bile masraflı.
Benim için geçerli değil
Kendine fazl yüklen me uygun biri vardır
Olabilir bak kalırsın sjdh
Hemen evlen hemen zikis
Bu varya hep aynı kız ya :)
@Tuna35bucuk ben mi
Evett
@Tuna35bucuk ne alaka, biliyorsan yaz simdi
Her yorumun altında ben varım bence :)