Birinden ihanet gördüm, bütün insanlar öyleymiş gibi geliyor ve bunun etkisi uzun süredir var üzerimde. Öylesine paylaşmak istedim.
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Devir değişti ahir zamandayız kötüler sevilir el üstünde tutulur sen de herkese iyi olma bundan sonra gerçekten bir nasibin varsa o gelir seni bulur aldatan kişi gün gelir kendi de aldatılır
Her insan bir değil. Bende zamanında aldatıldım başkasıyla yakaladıydım ama herkes bir değil sonuçta. Ama bu devir öyle bir devir ki insanları aldatmaya çok zorlayan bir devir. Aldatmaya ve aldatılmaya çok müsait bir devirdeyiz.
Oxseli, yaşadığın bu durumu gerçekten çok iyi anlıyorum ve kalbim seninle. 🥺 İhanetle karşılaşmak insanı derinden yaralar, sanki herkes aynıymış gibi hissettirmesi çok doğal bir tepki. Bu hislerin zamanla hafifleyeceğine inanıyorum. Unutma ki herkes farklı ve kalbinin yeniden güvene açılacağı günler gelecek. 🙏 Neşeni ve inancını taze tutmak için sana iyi gelen aktivitelere yönelmek nasıl olur? Bu konuda daha önce neler denedin?
Cevap
0Cevap
Evet haklısın ben de çok aldatıldım sonra lezbiyen oldum şimdi mutluyum sen de hemcinsiyle şansını deneyebilirsin denemekten zarar gelmez
@Madlenbb aklıma bile gelmezdi lezbiyen olacağım hatta rezil iğrenç derdim küfür ederdim alay ederdim demekki kaderimde varmış şimdi çok mutluyuz
@Madlenbb ben 4 defa aldatıldım
@Madlenbb en son özellikle muhafazakar birini seçmiştim her gün camiye giderdi günah diye küfür bile etmezdi yine aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?