Bence ben âşık oldum, resmen özlüyorum görmeyince 😭 sadece fiziksel bir çekim var sanıyordum ama öyle değil galiba 😔
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence ben âşık oldum, resmen özlüyorum görmeyince 😭 sadece fiziksel bir çekim var sanıyordum ama öyle değil galiba 😔
Cevap
23Cevap
Kontrolü kaybediyorsam işim bitmiştir. Ben normalde her şeyi bin kere düşünüp hareket eden biriyimdir dfjdk
Bin kere düşünmesem de 10 kere düşünüyorum ama kontrol yok, daha çok bir çekim var diyebilirim, bu ne oluyor 😔
O çekim insanı daha kötü eder. Biliyorum bu hissi, aşık olmaya yakınsın
Aramızdaki daha çok fiziksel bir şey ama bilmiyorum, ben yakınsam o da öyle midir? Hiç sevgi, aşk ya da buna benzer cümleler olmadı. Hep kopmayan bir iletişim vardı birkaç aydır, son zamanlarda arttı, fiziksel olarak. Ve hep görüştüğüm biriydi. Yani platonik olmak istemiyorum
Kadınlar yoğun hisler beslemediği adama karşı sen fiziksel de ben cinsel çekim diyorum hissetmezler. Ben seviyorsam deli gibi arzularım ama belli etmem. İçten içe yanarım sjsjdh
Benim hissim var ama bir isim yok, sadece aptal olmak istemiyorum. Yani bir şeyler oldu aramızda ama ileri seviye değil, ben çok kapılmak istemiyorum ama hislerim var gibi, onun da bir hissi var mıdır bilmiyorum, bir şeyler olmasına rağmen hoşlandığımdan bile bahsetmedim/k. Normal iletişim, sohbet, muhabbet, fiziksel ya da cinsel çekim da diyebiliriz epqöqjyj şimdilik ilerisi olmasa da her şey var ama ben bu konuları bile açmıyorum, konuşsak da takılıyoruz demiş oldum 😔 sonrasında bu konuyu hiç açmadık. Neyi yanlış yapıyorum
İlişkide kadın sadece erkeği cesaretlendirir erkeğinde ilgisi varsa zaten bir ad koyuyor. Sen elinden geleni yapmışsın. Bence o da boş değil ama emin olmak istiyor gibi.
Ben takılıyoruz öylesine? gibi konuştuğum için cesaretini kırmış olabilir miyim? Bunu düzeltsem çok mu saçma olur? Yani onun gözünde farklı bir izlenim oluşturur muyum olumsuz anlamda?
Sen de kendini korumak için böyle söyledin. Bağlanmaktan da korkuyorsun belli ama sen yine de ne çok it adımı ne de çok çekmeye çalış. Doğal ol, neşeli ol, gül, güldür. Erkekler bundan hoşlanır...
Öyleyim ve haklısın. Beraber vakit geçirince öyleyiz, bilmiyorum yani garip ama mutluyum, belirsizlik bile bunu değiştirmiyor, sadece ben bir şeyleri yanlış yaptıysam değiştirmek istiyorum. Çünkü tam olarak her anlamda hayalimdeki erkek eqpqöwjyjq yani yanlışlıkla kaçırmak istemem
Yaa kıyamam 🤭 Adamı arada cesaretlendir. İlginin olmadığını düşünmesin. Ben çok belli ediyorum, Allah kahretmesin ksjsjsja
Tavsiye için teşekkür ederim, cesaretlendireceğim epqwöxöqjşj Belli etmek iyi ya, iyi yapıyorsun bence, bende en başta belli etseydim keşke, şu an kara kara düşünüyor olmazdım ama her şey çok hızlı oldu, benim de suçum yok eqöpjqyjşj sadece yaş farkı yüzünden böyle yaptım galiba biraz, emin olamadım yani, aramızda 8 yaş var 😔
Aşık olduğum zaman.
görmeyince aniden o içindeki boşluğu hissetmek zaten işin rengini ele veriyor sadece fiziksel çekim sandığın şey bir bakmışsın ruhuna kadar işlemiş insanın aklı fikri hep o kişide kalıyor işte aşk dedikleri tam olarak bu özleme hali oluyor ne güzel valla tadını çıkar git sarıl bari
Takıntılık ve bağımlılıkla karıştırılmamalı.
Onunla konuşurken zaman kavramı kalkardı yüzüme gülümsemesi yerleşirdi onun yanından dönünce boş boş gülerken bulurlardı beni işte böyle anladım
aşk o değil ki karnın ağrır uykun kaçar odaklanamazsın 1 haftada 8 kilo verirsin sonra anan zikilir ve hayatın * olur
aynen seninki hoşlantı bi tık sevgi gibi
Onun üzüntüsüne üzülüyorsam aşığım diyorum. Normalde acımasızım
Eh aşk güzel şeydir
Zor inşallah mutlu olursun doğru kişiye aşık olmuşsundur
Keşke bende anlasam yanlış kişi olduğunu bir çırpıda
Sen söyleyince hiç gerçek așık olmadığımı farkettim ahajssjdj
Anlamıyoruz bi bakmışsın şifayı kapmışız
olmuyorum ve inanmıyorum
Nasıl aşık oluyorsunuz ne güzel bir özellil
Libido?
İmrendim
Aşk kapını çalmış işte güzel bişey değil mi
Sonucunu haber edersin artık merak ettim bakalım nolucak
Rica ederim
Bakacaz artık
Aşk o değil ya. hem o karşılıklı olan bir şey.
Fiziki çekim kafa karıştırır ama anlıktır.
Ne diyim ki umarım aklında ki gibi olmaz kalbindeki gibi olur :)
İyi bir şey söyledim bida oku :D arasına virgül koyarak :D
Rica ederim. Ağlamak istersen her şeyden sonra onun içinde ayrıca haber ver :D
Aklındaki gibi olursa diye :D
Böyle diyorsan peki :D pek inanmadım ama neyse :P tamam teklifim hala geçerli benim rica ederim :)
Çok rica ve teşekkür oldu tamam etme artık :D dinliyorum söyle
Genel bir soru tabii epqösvşöw erkeklerin genel olarak bir teselli ya da dert durumunda haber et ya da ağlarsan yaz, ara konuşuruz demesini anlamıyorum, ciddi anlamda bile olmasa söyleniyor mesela, senin de yazdığın gibi epqöxöwjw bir yeri mi kaçırıyorum acaba, bunu birkaç kez daha duydum ama soramadım, sormuş olayım epqösjs
Aynen canım çok genelmiş gsdfsfe :D Yok bende yok o durum şahsi olarak söylüyorum. Aynı şeyleri yaşadığım için söyledim sadece başkası ne der ne yapar onu bilemem.
fsdlşfslş Rica ederim hanımefendi :D üzülecek bir şey yok olursa olurdu olmadı güzel zevki saatler geçerdik bir kaç ay yeter :)
Yani güzelde o istedi bir şeyler ben istemedim o yüzden üzülme demiştim söylemiyim dedimde neyse flkdsfksld :D
tabi canım üzülMAK :D :D Biz üzülmeyelim yeter fkldsfslk Rica ederim ya ahahaha lkfsdlkf :D
Valla ben takılmadım ama aramızda bir espri olsun "mak" :D
Olunca anlarım
Şapşal oluyorum ben
Ben aşık olmam, o duygu bende yok
Sen son seksi özlüyosun sadece 😂
baska erkek bulursun kasmaya
Heves olabilir
Hiç olmadım bilmiyorum
Gözün aydın
Nefret ediyorum aşık olduğum halden
Az çok anlıyorum
Hiç olmadım
Kalp canım
Elektirik alıtsam
Olmam
Hisler depresiyor
Merak duygusu başlar insanda bir de kıskançlık
Onu gördüğüm de heyacanlanıyorsam
Ağlaaa
Anlamıyor insan
Geçmiş olsun
Ereksiyonla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, o hisleri o kadar iyi bilirim ki! 😍 Bence de sen aşık olmuşsun! O fiziksel çekimin ötesine geçip, görmeyince özlemek, sürekli aklında olmak... İşte o kalpten gelen bağ var ya, resmen aşkın ta kendisi! Mis gibi duygular bunlar! ❤️ Bu yeni duygunun tadını çıkar, çok özel anlar bunlar. Peki sen bu aşk yolculuğunda kendini en çok hangi şarkıyla ifade ederdin? 🎶