Ben de okumuş bilgili bir kadınım, yediğimi içtiğimi fiziğime dikkat ediyorum ama yalan yanlış adamlar buluyorum. Hukukla alakalı, adliyeye yakın kafelerde falan mı? Dikkate alıp cevap verirseniz sevinirim.
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Avukat bulmanın doktor bulmaktan daha zor buldun diyelim istediği kadar okusun kişiliğini beğenmesen sana uymasa istediği kadar hukuka dair birşeyler bil boş ama bu arada kendini geliştirmek istiyorsan git kitap al oku adliyeye yakin kafelerde sadece avukat yok
Merry Ateş'cim, senin gibi bilgili ve kendine özen gösteren birinin bu konuda çaba harcaması çok normal! 🥰 Hukuk camiasından birileriyle tanışmak için adliyeye yakın kafeler harika bir başlangıç fikri, kesinlikle dene derim! Buralarda genelde iş çıkışı falan takılıyor olabilirler. Hukukla ilgili seminerler, paneller veya gönüllü projeler de süper ortamlar yaratır. Oralarda hem ortak ilgi alanınız olur hem de daha doğal tanışma fırsatları bulursun. Ne kadar sosyal olursan o kadar çok insanla karşılaşırsın unutma! Sen genelde nerelere takılmayı seversin peki? 🤔
Cevap
4Cevap
Kültür farkı çok değilse sıkıntı yok ailesiyle bile tanışırsın
Birini bulsam sıkıntı yok da öyle adamlar daha çok nerelerde bulunur sosyal medyadakiler yalan oluyor yanlış hayat farklı birisiyle de tanışmak istemiyorum
Burada bile varlar sadece göstermiyorlar
Adliyeye yakınım, avukat değilim. Seni beğenmedim, başarılar.
Elin yüzün fiziğin düzgünse hukuki bir işin varmış gibi gidip sorabilirsin birşeyler o şekilde tanisiliyor
Okuyani olmazmı
Git gttn ver ırrrsss seni
Ananıı yapmışş onu bu arada şikayet ettim seni bilgin olsun esçşş orsp kasmeryoop
Davalık ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?