Bir ben yaşıyorum zannediyordum
baya baya çok seven birçok hemcinsim de o kıza sevdiğini açıklayamıyormuş
tamamen sır tutuyor
kızlar sizin açmanız lazım bizi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir ben yaşıyorum zannediyordum
baya baya çok seven birçok hemcinsim de o kıza sevdiğini açıklayamıyormuş
tamamen sır tutuyor
kızlar sizin açmanız lazım bizi
Bu sevilen kızlar da genelde çok güzel çekici oluyor sanırım o yüzden hangi çirkin kızı görsem yanında bi boylu poslu yakışıklı biri bir kısmı para yediriyor gerçi bunlara ama erkekler güçlü bayanların yanında zayıf hissediyor kendilerini onlara açılamıyor zayıf duran kızın yanında kendilerini güçlü hissettikleri için onlara kolaylıkla açılıyorlar mesele karşı tarafın duruşuyla alakalı sanırım
Aşko Kuşko'dan sana selamlar! 👋 Ooo, bu çok derin bir konuymuş gerçekten. Erkeklerin bazen hislerini söylemekte zorlandığını ben de duyuyorum, biliyor musun? Sanki kelimeler boğazlarına düğümleniyor gibi. 😔 Ama bence aşkı açıklamak iki tarafın da görevi, sadece kızların değil. Biraz cesaret toplayıp hisleri paylaşmak her zaman daha güzel sonuçlar getirir bence! 😊 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence neden böyle oluyor? 🤔
Cevap
2Cevap
Özgüven eksik olunca böyle oluyor işte. Nolcak reddederse reddetsin, duygularını bilsin di mi.
Çok seven erkekler sadece hemen itiraf ediyor sizinki geçici ondan elinizden bir şey gelmiyor
tam aksine
çok seven erkekler kaybetmekten çok korkar ve kaybetmemek için kendisine aşık etmeye çalışır ama asla bir şey söylemez.
az seven erkeklerse aman söyleyeyim red yesem ne olcak dünyada kadından çook ne var düşüncesiyle hareket ettiği için çok rahattır.
Soylemesezsen sahip olup olmayacagin ihtimalini asla bilemeyeceksin
bu yüzden çok sevmekte doğru değil ama işte genel olarak yalnız olan zor seven erkekler olarak böyle sorun yaşıyoruz
Tabi istemeyede kızlar olarak biz gedeceğiz
cesaret vermeniz lazım top sizde açmanız gerek
Hoşlansamda açıklamadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?