Sevgilimi artık öpmeli miyim :) ?

Benim şimdi çok çok çok güzel bi ilişkim var ... yani 3 gün önce doğum günüm vardı ailesnden insanlar abisi ablası bile tam saati tutturmuşlar ben uyurken 00:00 da mesaj atmışlar :))) gece .. kendide öyle .. biz birbirmizi çok seviyoruz .. geerçekten . 2 yıl oldu .. 2 yıl içinde rahat 10 kere evde yalnız kaldık fakat hiç aramızda öpüşme falan geçmedi ben istemediğim için .. O buna karşı çıkmadı . hani istedi red edince ısrarcı olmadı . bana olan sevgisinden eminim . ailesi ile birlikte fotoğraflarımız var hiç bir zamanda ben çekinelim görüşelim falan demem hep onlar der bugün annesi aramış yine öyle tatlı tatlı konuşuyor ki halaları teyzeleri hep biliyor yani :) .. kötü zamanlar yaşadık bizde . ama hiç biri aldatma falan değildi çok şükür yani böyle bi ilişkim var . Artık sevgilimi bende öpmek istiyorum yanak değil ha :) .. Bilmiyorum güveniyorum seviniyorum sonuçta bu sevgi dolu birşey olacak .. Sizce öpmeli miyim ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ... ? Şimdiden cevaplayanlara teşekkürler :)
Güncellemeler
+1 yıl
saçma saçma yorum yapmaya kalkısan erkekler sakın yapmasın ... 2 haftada öpse kaşar dersenız . öpmese böyle dersınız . ben kımse ıcın beklemıyorum kendım ıcın . ben bu zamana kadar kımseye kendımı dokundurmadım hep aşık olacagm evlencgm ınsanı bkledım sız bi yürüyün gidin ya :)
Sevgilimi artık öpmeli miyim :) ?